39

Истинска война

преди 1 година

Във ВОЙНА сме с мафията на Гешев!

38

Анонимен

преди 1 година

Аз съм за американците,ако ни дават безплатно ядрено гориво.Но ако останем без ток какво правим?Нещата не се решават от днес за утре.Никой не мисли стратегически.

37

Анонимен

преди 1 година

Когато стисна юмрука защо не се разграничихте от него а чак сега, защото така ви беше удобно нали?

36

Анонимен

преди 1 година

Иначе тоя отпадкк не беше недоволен, като ни наложи санкции и всичко поскъпнаяко.

35

Някой

преди 1 година

ДБ са и иоти. Тези нещ стници са доволни само, когато се защитават интересите на американците, независимо, че не винаги съвпадат с нашите.

34

Анонимен

преди 1 година

Идолът на ***. :-)

33

Анонимен

преди 1 година

Не мога да повярвам, че има българи, които ще гласуват за този мравояд, за цялата помМия, която всъщност представлява ДъБъ и ПП.

32

В името на народа

преди 1 година

Важно е да се знае, че тумора на света е САЩ. Никога не трябва да сме с тях, защото са международни терористи и масови убийците на жени и деца: Корейката война, Гватемала, Индонезия, Куба, Конго, Лаос, Камбоджа, Виетнам, Ливан, Либия, Салвадор, ,Никарагуа, Иран, Панама, Ирак, Кувейт, Сомалия, Босна, Судан, Афганистан, Югославия, Йемен, Ирак, Пакистан, Сомалия, Сирия... Това са само част от страните, в които Америка "донесе демокрация". Както виждате всички са цъфнали и вързали...

31

Анонимен

преди 1 година

Демократична Украйна пак нещо се разпениха. Хаахха.

30

Анонимен

преди 1 година

Заради такава сметт като тоя е имало нароен съд, ако не знаете.

29

Анонимен

преди 1 година

Тия ''капацитети'' не разбраха ли че са АУТ от политиката , на тях всички им пречат , но не виждат че точно ''те'' са пречката ....

28

Читател

преди 1 година

Лаенето от растояние,е колкото кучето да вкара вълкът в кошарата при овцете.Милееш за "братска" Украйна,правиш организация тук и се отправяш за Киев. Стотици българи от карловско които пострадаха от голямото наводнение,днес мизерстват във форгони,а избягалите от Украйна живеят при условия с топла вода,топла храна,бели чаршафи,лукс който плащат българите с мизерните си заплати и пенсии.ДЪ-БЪ,очаквам опровержение от вас "патриотите"!

27

Натовеца

преди 1 година

ДБ И ПП национални предатели американци ВЪН!

26

Анонимен

преди 1 година

Долу нацисткатаФатмашка военна диктатура! Долу нацистките чуждестранни знамена от президентството, парламента, министерския съвет и столичната община!

25

Анонимен

преди 1 година

Дами и господа вие сте в ЕПИЗОД пореден на " Рев". Главни учасници де*ил българия ПОД режесурата на ул. Козяк и тяхната "демоНкрация" кято е агресивна по целия свят. Странични ЕФЕКТИ: липса на мислова дейност и вявате на ЛЪЖЦИТЕ!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Нормално е тоя да защитава САЩ от там му плащат. Въпроса е защо го търпим това нещо?

23

Анонимен

преди 1 година

Марш от тука, птицо проклета

22

Анонимен

преди 1 година

За Радев са гласували към 2 милиона, а за този краварски агент има няа 200 хиляди.

21

НА Мадуро Машините

преди 1 година

След дарителските акции за Сирия и Турция предлагам да направим подобна за строеж на мобилни Скаутски Лагери с трудововъзпитателен режим специално за политиците от прехода. А мисля темата да е добиване на строителни и инертни материали за Легендарната Магистрала ХЕМУС. Гласъвайте със ъеленият бутон.

20

Царя е ГОЛ

преди 1 година

Къде са ви протестиращите от преврата? За Божков ли ги пазите? Нали "уж" сте НПО-та, нали "уж" сте за Америка? Какво спите, нали браните демокрацията? Давайте, нашия проруски президент, ни изкарва с бързи крачки от Европа! Защо подкрепяте връщането ни към Азия и Русия? Действайте, обединете се ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС имате 80% гласовете на народа, как ще допуснете с 20% бивши комуниcти да ни управляват и да насочват грешно страната. Защо спите, защо спи ПП? ВИЕ да не би да го подкрепяте, по дяволите?