59

Анонимен

преди 1 година

Идва пролетта. Край с вас. Ще бъдете съдени

58

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

САМО ЗА СРАВНЕНИЕ - ПРОВЕРЕНО ПРЕДИ ДВЕ МИНУТИ. В ДОМБАС КЪДЕТО СЕ ВОДИ ВОЙНА 8 ГОДИНИ ЕДНО ЯЙЦЕ СТРУВА 16 СТОТИНКИ ТУК В БЪЛГАРИЯ С 33 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ Е 42 СТОТИНКИ. ИНВАЛИДИ !!!!!

57

Анонимен

преди 1 година

Не харесвам големите магазини дори гледам да ги избягвам но *** от гаража гледа да изкара пара за няколко месеца бързо да има за Банско и Малдивите после. Вдига цените както си иска ето например вода девин 11л. от преди 2-3 дена е 4.40 днес е 5.10 не става така.

56

Анонимен

преди 1 година

Аз съм пред магазин за техника в София и мога да Ви кажа,че едвам намерих място да паркирам.Сега чакам жената и децата да видя какво са сътворили.Ще купуват скъп телевизор.Западен е.Няма как да е източен ,е може,но само ако е Японски.

55

Анонимен

преди 1 година

Заврете си скъпите хранителни продукти отзад

54

До 47-гладна стачка

преди 1 година

Имаш нужда от психиатър.

53

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

ТОВА Е ИСТИНАТА ---ДО 20% НАДЦЕНКА ОТ "ПРОИЗВОДСТВЕНАТА ЦЕНА" ---ДО ТЪРГОВСКАТА ЦЕНА В МАГАЗИНИТЕ!....ТАКА ВСИЧКИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ УЛАГАТ В НЕЯ!

52

Наивник

преди 1 година

Гледам аз една РАВ 4 , беше 22 бона , викам си скъпо е , това става лятото .Колата още си е на обява и струва 33 500 тоест смятат хората за заблудени . Значи той си я вкарал и на 22 има печалба , но понеже по телевизора говорят за инфлация , защо да не и сложи една мазна цена и това е 6 месеца . Да си държи де , Извинявайте за отклонението , но реших да ви разкажа реален случай

51

Анонимен

преди 1 година

Предстоят много тежки години.След ковида,войната в Украйна ще се измисли и нещо друго.Накрая световните господари ще наложат дигиталните портфейли и парите ще станат електронни.Там няма мърдане за населението ще прави каквото му се каже иначе няма пари.

50

Анонимен

преди 1 година

Бойкот на държавата докато Радев е Президент, той злоупотреби с нашето доверие

49

Анонимен

преди 1 година

Мама ми каза да харча пари пред жените.Така ставам по-атрактивен и може някоя жена да ми върже.Аз съм грозен и компенсирам с пари и учтивост иначе нямам шанс.Няма как да спра да купувам.

48

Анонимен

преди 1 година

Откакто дойде пандемията и след това войната и инфлацията удари тавана,през есента отивам в някое село,купувам си на едро лук,чушки,домати,картофи,боб,плодове и си правя зимнина.Хем по-евтино,хем истинско.Зимата купувам само продукти,които не са трайни и не могат да се консервират.Повярвайте ми,дори спестявам пари за лятна и зимна почивка.А на спекулантите-от трите по-дълги я.

47

Анонимен

преди 1 година

Комунизъм, ти ли си?!?

46

Анонимен

преди 1 година

Не купувайте яйца, мляко и хляб всичко е развалено

45

Трак

преди 1 година

Цирк!! Ей тва ще кажа . Държава няма . Всичко е на самотек и е разграден двор ! БАБХ буквално не функционира ! Защо държавата не наложи контрол върху всички стоки вносни и тукашни за обизначения на етилетите че продукта съдържа ГМО или СУХО МЛЯКО, ХИМИЧНИ ЗСКВАСКИ, СГЪСТИТЕЛИ В МЛЯКОТО И Т Н ??? Кво , ЕС ли пречи.? Ако ЕС пречи закривай тоя КЕ-*** наречен държава и разпускай НС защото буквално ние нямаме нужда от парламент и МС . Ние сме територия управлявана от ЕК и ЕП - евреите

44

ГЛАДНА СТАЧКА..

преди 1 година

НЕ КУПУВАЙТЕ, ДОКАТО ПРОМЯНАТА 2020-2022 НЕ НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ И НЕ СПРЕ ДА НИ ОГРАБВА, КАТО ПОВИШАВА ПОСТОЯННО ЦЕНИТЕ......... ЗАТОВА БЯХА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА - ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА И ДА НИ ГРАБЯТ, КАТО ЕНИЧЕРИ...

43

Защо

преди 1 година

Оказа се че търговски вериги ,мобилни оператори и енергийни дружества са взели милиони от държавата като компенсации а те са вдигнали цените най много!?Грабежа е чудовищен.

42

Анонимен

преди 1 година

Коя институция ще направи това? В България всичко е разрушено за 2 години

41

Анонимен

преди 1 година

Не мога да се спра да купувам.Съжалявам жена ми ме кара.Каза ,че ще ме изгони ако не и купя нещо днес.А тя почти всеки ден иска нещо.Кажи как да спра да купувам.

40

Анонимен

преди 1 година

От другата страна на границата , яйцето е 18 стотинки , какво тези хора нямат печалба ли , че го продават за 18 стотинки ....аман от спекуланти