114

тулуп

преди 1 година

сега чакаме поляците да влязат от запад и да си вземат териториите

113

Анонимен

преди 1 година

До 125.Непобедимата руска армия до ония ден беше с малко над 10% от цялата си армия.Руската армия е над милион и сто хиляди от нея в Украйна бяха пратени преди мобилизацията 155000.

112

По-добре Абрамс

преди 1 година

По добре по-голямо количество Абрамс да изпратят? Има количества от Абрамс, докато Леопардите като цяло са малко. Абрамс също е много добър тежак танк? Сега ще видите като руската пропаганда се хване за името Леопард 2.... Тигър 2? Келтския кръст на Вермахта отстрани (и да го истрият руските медии ще го монтират обратно). Очаквам кремълската пропагандна машина да пощурее. Американския танк Абрамс го няма този имидж проблем.

111

Анонимен

преди 1 година

Уж Русия има непобедима армоя но постоянно предупреждава Запада да не дава оръжия на Украйна Май руските оръжия за нищо не стават , вече цяла година не могат да се справят с такава слаба армия като украинската

110

...!

преди 1 година

До "А бе смелчаци..."! Украинците и така много добре се справят! Няма да се налага да се намесват!

109

До 120

преди 1 година

До Анонимен 120 Ами, просто ти сам казваш отговора! Изкуфял е завалията! Мусулини му е в главата и прави аналог със Зеленски! В гените му е! В италианските фашистки гени, затова и фашистите се поддържат! Те са като краставите кучета - от километри се надушват!

108

Анонимен

преди 1 година

Ще има джънк за възстановяването на Новорусия.

107

Наблюдател

преди 1 година

Хахахаха нещата ще станат по трудни за Европа и Украйна вие да не си мислите че тези танкове ще направят нещо хахахаха мислете с тези малки мозъци единственото което ще се промени е че Русия ще бомби повече и повече и няма да изпраща жива сила

106

Анонимен

преди 1 година

германски фашисти поддържат украински фашисти

105

анти путин

преди 1 година

Най-накрая. И, защо шолц чака толкова дълго? В това време, в започната от агресора путин война, на фронта загинаха хиляди украински мъже, а в Украйна хиляди цивилни, жени и деца. Ама, пуста икономическа обстановка и политика за енергийни ресурси....с баболюба макрон въртяха, сукаха, дори макрон постави въпрос: " какви гаранции да се дават на русия", докато руски главорези крадяха, убиваха и изнасилваха украинци. Русифилистиците, и техните опорки, не коментирам, те не са човешки същества.

104

Някой

преди 1 година

И това е само началото! По-важното е ,че ще разрешат и на други държави да доставят танкове! Само гледайте какво ще стане с башибозука на Путин, и вся остальная сво'лочь! Ще бъде пушечно месо в промишлени количества! В интерес на истината, дълго време оставиха на Психарят от Кремъл, да се вземе в ръце,но не би...

103

Анонимен

преди 1 година

Абе смелчаци, що не влезете директно да воювате с Русия ами играете мишоци, лесно ви е от далеч до подскачате само!!!! 14 танка, смях в залата.

102

Анонимен

преди 1 година

Леле колко заблудени има.То не бяха първо джавелин и байрактар после магичния Химарс,сега магичния леопард.Ама удавника и за сламка се хваща.

101

Анонимен

преди 1 година

Удължават агонията на ***. Всичко отдавна можеше да е приключило, ама не зор.

100

Анонимен

преди 1 година

Защо 300 тнка да не спрат руснаците Щом една година вече , без тия танкове вдин '' наркоман '' и разказва играта на '' непобедимата червена армия '' ????????????????/

99

Прави впечетление

преди 1 година

Доста интензивно въвличат Германия във войната. Първоначално риториката беше едва ли не водим пак втората световна, след това помогнете на горките хора (вярно твърдение), сега вече и политически международен натиск. Ако вземе пък да гръмне ядрена бомба в Украйна пораженията ще са в Източна, в Централна Европа и в Русия. Също с тази война кой си загуби ресурсите и кой си загуби основния клиент?

98

Анонимен

преди 1 година

Вижте новината долу , вдясно '' Берлускони предаде Путин за Украйна - Ние сме на страната на Запада '' Дори изкуфелият Берлускони има повече акъл от Путин

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101. Ти верно ли си вярваш, че 100 танка или 300 танка ще спрат руснаците?

96

Анонимен

преди 1 година

Работата стана сериозна, щом немците пращат Леопард, ще е мазало за рашките :)))

95

Анонимен

преди 1 година

До 101 До сега си имал около 2000 и сега реши,че още 100 ще свършат работа,аз си мисля,че ще трябват над 1000 само да изравниш силите.