60

Анонимен

преди 1 година

До 72, а според мен обяснението е далеч по-елементарно - просто Кадиров и кадировци са се пробвали върху oвцете

59

Анонимен

преди 1 година

Има потвърждение от Вагнер ,че Копейкин и неговите мало.умни авери ,ще бъдат изпратени на фронта на Първа линия ..

58

Анонимен

преди 1 година

до 73 Кравар, ам ади уаааааа...11 месеца чакаме да ударите руски градове, а вие само 50 метра от моста на Крим разрушихте един крайцер, 2 цистерни и дотам.

57

Анонимен

преди 1 година

А то е много лесно да жертваш нещо дето не струва пет стотинки. Ще ги хвърли и ще се оттегли.

56

Анонимен

преди 1 година

Наркоманът заминава....Руснака няма да хвърли толкова жертви и да се оттегли. Няма!

55

Анонимен

преди 1 година

В окупираната все още част на Херсонска област от източния бряг на Днепър се раждали брадати агнета, некаква мистерия човек! Пак от тея украинските биолаборатории е нещо!

54

Колежанов

преди 1 година

Путински генерал каза че войниците трябва да си бръснат брадите, а кадиров му каза да си гледа работата и сега предлагат да се приеме закон това за брадите да важи само за pyшнячета. В името на пабедата над лошия запад братушките разтварят бузенцата за обpeзана чеченска наденичка, а родните тавариши са във възторг. Ура друзя!

53

Анонимен

преди 1 година

Путин е велик ама от две години чакам да ми прати кола понеже съм му най-големия фен. Едно време Хитлер подаряваше коли на изедниците и после ги застрелвахме и ги национализирахме. Та може би е добре че не ми е дал кола досега. Но поне тойотата на комшията дееееа!

52

Анонимен

преди 1 година

до 64 Кравар, а ти забелязваш ли чувствителноооо изотзадзе как се превзе Соледар, дето наркомана казваше че е техен и стъпвали украинските войници по руски войници-трупове???? Кажи вееее, кравар?

51

Анонимен

преди 1 година

Копейкаджии, забелязваме че напоследък чувстивтелно намаля и руския терор с ракети по украинските градове! Възможните причини за това са две: 1) Значително изчерпване на запасите, или 2) Съобщение от най-високо ниво до руските власти, че прекрачват червена линия, и може да последва отговор от страна на НАТО! Точно както се случи през май месец, когато вaтeнките мислеха да нападат Молдова - беше им казано че ще срещнат НАТО-вски войски, и на бързо свиха знамената

50

Анонимен

преди 1 година

Муахахахаха...то по тази логика могат украинците да се пробват да го гърмят и в Кремъл. Що не изстрелят някоя ракета към Кремъл укрите? Щото знаят че ще има тогава яко дърво. Все едно Путин да изстреля ракети към президентвото в Киев и да иска да убие наркомана. Муахахахаха...няма такава жалка статия. Каква е разликата да убиеш президента извън покоите му или в покоите му? Кажете вееее, краварчета мааалоумни дето вярвате на краварката Христова?

49

Анонимен

преди 1 година

Нищо не се губи.

48

Бай Лазар

преди 1 година

А по време на Бай Тошо какви вили и какви удари имаше само ееееееееееей!

47

ПРИЗИВ

преди 1 година

Пичове и Пички , вижте България и Децата ни . Не се подвеждайте по Полски Медии на Полската Мафия и Корумпирани Политици - Правят Контрабанда през Границата и Украинските Деца плащат Скъпо .България е Наша Родина .Горе главите и не се ловете на бастуни .

46

Анонимен

преди 1 година

А окичи ли с православен чесън наоколо, че всекакви мутирали вампири излизат от украинските биолаборатории!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Любимата му вила е на брега на езеро Байкал, охлювииии смешни дето Украйна няма ракети да стигнат дотам.

44

До анонимен 56

преди 1 година

То от 1 година чакаме това тогава да дойде и руснаците да покажат че имат армия . До сега единствено разбрахме защо са добри при мъжете в балета и фигурното пързаляне

43

Анонимен

преди 1 година

САЩ И ЕВРОПА не трябва да спират Украинските войски и Зеленски да влязат в Москва и да обесят ПУТИН и Медведев, за радост на цял свят и най вече на смачканите милиони руснаци ...Скоро

42

Анонимен

преди 1 година

Шубето е голям страх

41

О, божке

преди 1 година

Този параноик в тази вила ходил ли е близката година? Какво заблуждава зомбираните, че някой иска да го убие от лошия Запад. Той така или иначе от бункера не излиза. Какви вили, какви пет лева ще охранява.