127

Параграф 22

преди 1 година

Този...индивид продължава да мисли,че положението е патово?Очите му ще бъдат отворени по трудния начин.

126

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън "Шанса американските и немски танкове да се окажат в редовете на руската армия са много големи," ---- глупости. Директно ще заминат по музеите и частните колекции. С тези ювелирни бройки трябва да си мега мало...ен за да ги зачисляваш към военните си сили.. че това са части, поддръжка, обучение.. и за кво.. за няма и 100 машини. Това може да го направи само някой, дето не си знае парите и не цени времето на военните си, като крайният резултат ще е незначителн.

125

Юлия

преди 1 година

Съединените щати са твърдо решени да се бият с Русия до последния украинец.

124

АнонимеН

преди 1 година

ЗЕЛЕНИНСКИ ЛЪЖЕ! ПОЛОЖЕНИЕТО НА ФРОНТА НЕ Е ПАТОВО!!! КОМУНИСТИТЕ ПОБЕЖДАВАТ В МОМЕНТА! НО СЕГА Е ЗИМА НЕ Е ПОДХОДЯЩО ЗА ВОЙНА И ТАКА ЩЕ Е ДО КРАЯ НА ФЕВРУАРИ! ПОСЛЕ НЕЩАТА СЕ ОБРЪЩАТ!

123

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "До Българка, нема лошо. Тъкмо ще позачистим страната от изменниците." -- абсолютно. Стигне ли се до дрънкане на джапане, умно-красивите либерал-жеендари на хранилка към коозяк, ще са първите дето ще се изнесат квичеееейки през границите и терминал2. А тези от тях, които все пак решат да останат, ще се радват на повишено внимание от страна на нормалните българи! Е да, ще си спретнем една малка гражданска война, но поне ще се отървем от нагло-саксонските фенбойс!

122

долу сащ

преди 1 година

из рода загря, че следващия хеликоптер ще е неговия. я Кинжал я повреда.... Искам публично докато говори от Киев да го думнат с ракета

121

Анонимен

преди 1 година

Без да чета статия, само от заглавието съм сигурен, че е защото на Украйна им трябва още оръжие.

120

Гиб Мелсън

преди 1 година

Шанса американските и немски танкове да се окажат в редовете на руската армия са много големи, затова американците и немците се дърпат. Как да дадеш такава техника на рускоговорящи бойци, като те за нула време могат да се договорят с другите рускоговорящи бойци и да им продадат танковете. Украинците са известни в цял свят с факта, че са по-корумпирани дори от българите. Американците и немците не са баалаами на които да им свирнеш и да ти дадат всичко.

119

Зеленски

преди 1 година

Имах предвид, че руснаците ще идват на талази като пушечно месо, а ние ше ги отстрелваме като пуйки с прецизната Западна техника. Западняците са толкова напреднали, че при тех войната се е превърнала в компютърна игра!

118

Бай Чеп

преди 1 година

При патова ситуация следва реми. Тук за реми както изглежда, поне засега не може да се говори. Та ситуацията май е : "Отиде коня у ряката".

117

Анонимен

преди 1 година

До Българка, нема лошо. Тъкмо ще позачистим страната от изменниците.

116

Анонимен

преди 1 година

Щом Зеленчукът вече говори за пат,значи скоро Вовата ще му обяви МАТ.

115

Зеленски

преди 1 година

Исках да кажа, че контраофанзивата вече е начертана и до месец март ше избием всички мръсниБлядове, които са налазили свещената земя на Украйна като Ковид. Просто не сме събрали достатъчно техника, това е!

114

ЕДНО ПО ЕДНО!

преди 1 година

Сега патово, след някоя седмица -губим! Зеления надрусан плъх от Киев е обречен!

113

Българка

преди 1 година

Майтапът е, че ако се случи Русия да нахлуе в България, болшинството от мъжете с някаква военна подготовка ще предпочетат да се бият на нейна страна, а не на страната на продажните ни политици или европейските розово-зелени сбърканяци.

112

Анонимен

преди 1 година

Га взимаше кеш от Америка ,не рева сега патово.Нали побеждавате?

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "България я готвят за втора Украйна. След като Украйна падне, ще се опитат нас да ни използват за пушечно месо срещу Русия." ---- няма как да стане поради простаата причина, че тука нямаме нито армия, нито оръжия. Евентуално да ни набутат с наемници, които да се бият на наша територия, но пък теренът ни е прекалено неподходящ за водене на офанзивни военни действия, та и руснаците няма да клъвнат. Най-много да калибрират краварските бази и инфраструктурата, но нищо общо с това в осраи

110

Анонимен

преди 1 година

От Зелето освен "Дайте, дайте, дайте" друго не сме чули. Някога той да е дал нещо на някого? Какво е дала Украйна на България? Освено спинозни бежанки от Украйна, които правят платена любов.

109

Анонимен

преди 1 година

До 132:Русия си влезна в Украйна,защото онези от източната част са ги помолили.Едва ли ще ходи другаде да воюва.Само там ще се ограничи.Освен ако не я ядосат де.

108

Анонимен

преди 1 година

Когато ситуацията е патова, тоя обяснява че печелят, когато руснаците му разкатават армията, тоя обяснява, че ситуацията била патова.