8

Започна се

преди 1 година

В Самарканд започна дълготраеннпроцес на изхвърляне на САЩ. Руската мечка тепърва се събужда. Русия още нищо не е започнала. А България се намира в най-тежкото и жалко състояние в цвлата ни съвременна история. Ние сме своебразно геополитическо мекотело. На важно геополитическо място сме но сме с провинциално поведение и сме без гръбнаци.

7

Дойчо бяга в Русия

преди 1 година

В Германия съм. Не съм се къпал от седмица. Топла вода няма. Газ няма. А и да има газ няма пари да платим. На улицата е джунгла. Краде се. Храна няма. Студ настава. Шолц е в шок. Както и мизерниците около него. Всички знаят кой ни гръмна тръбата но никой не смее да каже. Безгръбначни са! Хората се изнасят в Русия за Зимата. Приятели пенсионери вече отидоха. С Немска пенсия в топла Еър БНБ квартира.

6

Анонимен

преди 1 година

Вие гледайте как България я напуснаха милиони, а нямаше 9 милиона цялата.

5

Анонимен

преди 1 година

Кои са пък тия некста? Че трябва им да им вярваме според днеса ?

4

Пускайте ГАЗА ЕЙ

преди 1 година

Петиция за ГАЗ!! Всички да подпишем. Да помолим Вова да пусне една тръбица. Дори и сламчица да е. Пак е нещо. Поне да не ни се вкоченасят крайниците тая зима!

3

Анонимен

преди 1 година

Сьщото е и в бьлгария за сьжеление

2

Дядо Цоло

преди 1 година

Как се издържа на това бе джанъм? На тив цени на тая инфлация!! И защо да държим? Писна му на народа! Хората са в шок. Настава хиперинфлация! А по улиците настава армагедон. Живея в Англия! Съседът си сложи блиндирана врата. Купи си оръжие. По улиците хаос безредици! Зеленясалия ни съсипа всички!!

1

А в Европа има

преди 1 година

масови оротести заради цените. В Дюселдорф Пред очите ми пребиха група Украинци, които бяха татуирани с пречупени кръстове. Германците ги биха и им казаха да си ходят в Украйна. После скандираха Слава Русия, Слава П-у-ти-н. Германците добре знаят кой саботира потока. И вече пренастроиха геополитическия си компас.