155

Анонимен

преди 1 година

Честит ви ГРОБ-ДПС.

154

Анонимен

преди 1 година

Според наркомана Зеленски 90 процента подкрепят случващото се,ами тогава тия осем-девет милиона които се пръснаха като пилци що не вземат да се върнат в Украйна и да вземат да я подкрепят?

153

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интерестинг, защо не могат да се върнат в Родината си, ако не- да стават българи, ние няма да храним ***.

152

Анонимен

преди 1 година

360 000 на месец , или над 1200 на апартамент на месец и са му малко . За това сте бедни защото подкрепяте такива .

151

Анонимен

преди 1 година

Скоро децата в България ще имат право на 8 години да започват хормонална терапия за смяна на пола без да питат родителите си, и на 14 да си направят операция, както е в Германия.

150

Кърджали

преди 1 година

Не искаме повече бежанци от Украйна и сегашните ,молим да се върнат там от където са дошли!!!

149

Някой

преди 1 година

Кога ще ходим за украински паспорти? Ще има курорти олинклузив и не е нужно даже да работим. Ще научим какво е това да почиваш и да ти плащат. Аз ако бях като тях щях да си върна жеста като работя макар, че и така работя защото никой не ме пита и не го боли как съм коя съм и как да ми помогне и детето ми има ли нужда от нещо. Вечна борба и отвсякъде удар, ритник, шамар, затръшнати врати, спънки, пречки и разни такива все приятни неща. ИСКАМ ПОЧИВКА И КУРОРТ ЗАСЛУЖЕНИ.

148

Анонимен

преди 1 година

Лицемерите от правителството и президентството реват, че страната се обезлюдявала, а не правят нищо съществено за тези хора. Още повече, че са от близък народ и от същата вяра, за разлика от разни афганистанци, сирийци и пр. негодници.

147

Анонимен

преди 1 година

Защо пускаш бот да разводнява темата ?!?

146

Анонимен

преди 1 година

Просто Киро използва бежанската криза да пренасочи милиони наши пари към приближени на него хотелиери, останалото е медийна манипулация и лъжи.

145

Анонимен

преди 1 година

Няма по нахални и нагли от украинците, може би албанците.......!

144

Анонимен

преди 1 година

Няма спор че украинките са големи красавици.Повечето руси и със сини очи.Освен това са много любознателни и готови за всякакви приключения с българи.Нека да идват няма лошо.

143

Анонимен

преди 1 година

Как се очаква човек поставен на пълен пансион в хотел на черноморието, да тръгне да си търси работа и да се интегрира в обществото?

142

Анонимен

преди 1 година

Добре бе но нали 86% от украинците подкрепяли войната .Вместо техния президент да поиска мир те хитреци искат да живеят за наша сметка. Да отиват в други страни защо идват в най бедната европейска страна. Да хващат кораба и в САЩ, или във Великобритания или в Австралия или в НЗ. Нали да им приятелски страни. И защо отиват на морето защо не отиват във вътрешността на страната. Колония ли ще правят след войната. БГ мисли !!!

141

Анонимен

преди 1 година

За българина угодия няма. Не искаха сирийците , черни били , Незнам си какви били. Призоваваха да ни били пратили украинки , как щели да ги преберат. Ето ви на украинките на крака , защо пак злословите. Явно на българина космоса му е крив.

140

Toni

преди 1 година

Имахте 6 месеца да създадете процес тези хора да бъдат разселени и да получат работа по селата и малките градове. Докато държавата бездейства, земята ни се обезлюдява.

139

Към пенсионер

преди 1 година

Аз вече си мечтая да съм пенсионерка и Украйнка. Няма да е нужно да почивам във вечната станция, а и тук на земята ще бъда зачетена като човек хахаха.

138

Z

преди 1 година

Мразя ги

137

Анонимен

преди 1 година

Хъм, само на Слънчака и Черноморието ни ли има хотели?! Аз съм съгласен програмата за украйнците да се продължи и даже парите за хотелиерите да се увеличат, но само при едно условие.Програмата да не важи за Варненска, Бургаска и Добричка области, както и за всички градове с над 100 хил.Украйнците са добре дошли в Каспичан,Тутракан, Джебел и др.,, екзотични"градчета.

136

До 164

преди 1 година

Внимавай какво си пожелаваш