40

Анонимен

преди 1 година

джо и вовата делят ресурси зеления влиза в роля евроопейците дуат супата това е играта и ще се проточи докато укрите станат евтина работна ръка на запада а западняците поообеднеят , че само *** на гърба на останлия свят

39

Анонимен

преди 1 година

Има само едно решение на кризата в БУССР - такава държава терорист не може да съществува. Това означава пълно преучредяване на страната която сега се намира на тази територия - това ще бъде нова държава, с нови граници и с ново ръководство.

38

Анонимен

преди 1 година

Запъртъци под 180 не бива да се допускат до власт!!!Хитлер, Наполеон, Путин и т.н.

37

Анонимен

преди 1 година

Не знам за путинистите тук, но за да одобряваш този пудел Зеленскои не ти трябва мозък, дори и промит.

36

косю

преди 1 година

До :)Тоя е по изперкал иначе 1към 1

35

Анонимен

преди 1 година

Само че САЩ не са ги нападнали да ги анексират и асимилират. Премахнаха когото трябва и ги оставиха намира. Докато Путин иска да заличи Украйна, да няма такава държава. Виждаш ли разликата? И на всичко отгоре хем не може, защото няма идея на какво дередже му е корумпираната армия, хем не се отказва, защото е его маниак. А с едно телефонно обаждане може да спре толкова смърт още днес. Пък САЩ като са толкова лоши, а сега Русия прави като тях, руснаците какви са, а?

34

Адмирации

преди 1 година

От нацистите в Укрия и техните господари нацистите от Европа, всякакви мръсотии, може да се очаква!

33

:)

преди 1 година

Голяма интелигенция се е събрала тук..щом се сравнява Путин с Хитлер..топ умници..истински геоанализатори!!!

32

Анонимен

преди 1 година

Човечеството си заминава поради една-единствена причина. Глупостта на Путин и останалата източно-европейска свикам която му приглася.Краят е близо. По-близо отколкото си мислите.А тези които смятат че Путин трябва да бъде оставен да размаже Украйна не си дават сметка че след Украйна идват Румъния, Молдова, Естония, Полша, България и т.н. Но когато си тъъъп няма как да разбереш такива елементарни неща. Путин е психично болен!! Точно както е бил и Хитлер. Комплексирано джудже. Това е!!

31

Анонимен

преди 1 година

Кой нападна суверена Украйна?Отговорът на този въпрос съвпада и с отговора кой е виновен за всичко това. Черно бяло е положението.

30

Анонимен

преди 1 година

За какво му е на Путин ЕС, като то Русия си е три ЕСа,_________________Като Путин си има 3 ЕСа, какво направи с тях?! Бензиностанция за военни самолети и полигони за ядрено оръжие. Всички искат в истинския ЕС, а не в евразийския съюз. Ако само с географска площ се живееше и плащаше добре...:)) русофили, в кое време на развитието си сте зациклили ?!

29

Българин

преди 1 година

Защо ни го навирате всяка вечер този продажен клоун? Колкото им е неприятен на хората, с всеки ден им става още по-неприятен.

28

СССР срещу ИЗРАЕЛ

преди 1 година

ИМА ли реваншистка вендета от Израел към Русия заради подкрепата на СССР за Палестина не съм наясно защото не съм чел вестници от СССР и незнам но нашето родно червено БКП официално твърдеше:"ТЕРОРИЗМА е ЕСТЕСТВЕН марксизъм и комунизъм на ОНЕПРАВДАНИТЕ" колкото до политиката на Марксическа България срещу Израел тя беше предпазлива то ест Израел да се оплюва само в комплект със САЩ!.............МАРКСИЧЕСКОТО ЗВЕНО в Държавна сигурност създаваше СБЛЪСЪК с ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ иначе Бедно но СЪЩОТО

27

Анонимен

преди 1 година

На Путин и останалите бандити никой нормален не би повярвал и думичка.Тези лъжат повече и от Тиквата.Света се обърка и идва края. Ние си поживяхме а останалите ще го дуате.Това е положението.Краят е близо за всички.

26

Анонимен

преди 1 година

До 41 - Ша слушами тебя

25

SS

преди 1 година

Светът бавно се плъзга към трета световна война ! МИСЛЕТЕ КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЕТЕ !

24

Анонимен

преди 1 година

Световния комитет на истината СКИ много ме кефи и ме разсмя дори.

23

SS

преди 1 година

*** бомба на военен език означава разпръскване на радиоактивен материал в атмосферата който пада на земята и заразява всичко !

22

Анонимен

преди 1 година

`Всички медии пишат колко руски войници са загинали, как Путин щял всеки момент да умре, да го убият, да падне, не знам какво си, всякакви такива измислици. А цялата истина е следната - РУСИЯ взима надмощие, докато Зеленият е в задънена улица. Колкото и да не ви се вярва. Русия е 30 пъти по-голяма от Украйна и целият ЕС взети заедно.`

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен.То една ***/гъска мислила мислила че взела че се гътнала от мислене.