9

Точен

преди 1 година

На западната пропаганда не вярвам. Над 40 000 млади руси са отишли във военните комендантства като доброволци, преди да получат повиквателни. Точно в Украйна имаше "счупени ръце и крака." Във Варна виждам стотици млади украинци от 18 до 45 г - дезертьори от войната. И нито един руснак. Даже мой приятел русин на 40 г се връща в Русия, за да се пише доброволец.

8

Анонимен

преди 1 година

Оффф, банално. Руснаци масово напускат Русия. Има карта на полетите. Основно към Турция, Дубай и Азия. Ама се оказало, че пътували на слънчеви почивки, щото явно могат да си го позволят.Някой ако знае за независими и обективни медии, моля да копне линкове, че ми излезе акне от този тип тук.

7

Анонимен

преди 1 година

Добре тия нали имат редовна армия, защо правят мобилизация?

6

Анонимен

преди 1 година

Нищо неочаквано от режима. Нима някой вярва на думите на лудия. То целия им народ не му вярва. Ама вместо да ходите да *** по чужда земя ... вземете ги свалете от власт. Маймуни

5

Христо Христов

преди 1 година

Че то и у нас почти 95% са същите... тласуват за евроинтеграция, а като трябва да и плащат цената - ревът що те... съд и Сибир за неграмотнете и некадърни двулични същества!

4

Оффффф

преди 1 година

Как още от първото изречение познах кой е автора на тоя шедьовър.... Н.Х. я си кажи що те уволниха от Dnevnik?!?! Скоро и от днес, че те махнат - следващата спирка е pik.bg.... А накрая ще продаваш жълти вестници в някой реп на пазара в Овча Купел.

3

Тришо

преди 1 година

Явно еврогейовизма е стигнал даже до части от Русия. Какво по-добро за един мъж от това да отиде да се сражава за да защити родината си от империалистично-експлоатаорските нападения на запада?

2

Анонимен

преди 1 година

Западната пропаганда просто не спира :D

1

Анонимен

преди 1 година

ЛЕЛЕ, ПРОПАГАНДНАТА ИСТЕРИЯ Е ПЪЛНА..