97

РАДЕВ ДО МИТРОФАНА

преди 1 година

И ЖУЖЕ КАТО НАШ КИРЕ - САМО ТОЙ СИ ВЯРВА?

96

Анонимен

преди 1 година

Сега Путин ще ви нацепи с ядрени бомби и ще врещите като прасета

95

Анонимен

преди 1 година

Център :))))) добре разсмя ме :)

94

KOSTAS LINKE

преди 1 година

Ние църните субсахарски семити дадохме Константинопол на турците, оти сме улави, гламави и калпави войници. А сега ще дадем и дупе на султана оти сме си космати гейовве по природа.

93

Анонимен

преди 1 година

Русия с огромната си територия и ресурси не е изкарала нищо смислено на пазара. Газ и калашници. Това е Русия. Какъв център?

92

Анонимен

преди 1 година

Ще сънува Путин Русия като център на света! хахахаЦентър на терористите обаче със сигурност!

91

Коко

преди 1 година

Халюцинациите на един болен човек, обръщат нагоре с краката цивилизования свят. Явно грешката с Хитлер и урока не е научен. Циклично ще преживяваме катаклизми от самозабравили се узурпатори и комплексари.

90

Анонимен

преди 1 година

По-скоро има биполярен свят в мозъка на Путин.

89

Анонимен

преди 1 година

Как ще стане бе Путине? Както правите референдуми ли? С автомата в гърба? :)

88

Анонимен

преди 1 година

През *** ми е за Русия и Путин

87

Анонимен

преди 1 година

Няма човек който е с всичкия си да повярва, че това е възможно по ред причини....

86

Калцунов

преди 1 година

Путин е най-далновидния политик. След като се откъсна от Европа, ще има 2-3 години на стабилизация, и ще се откъсне и от Китай, защото знае много добре че китаеца не му е приятел, а само лампти за евтини ресурси, а и от руски териотрии не би се отказал. Истинскат независимост ще настъпи след 5-10 години, след това Русия ще направи свръх технологични революционни иновации и останалия свят сам ще поиска да гравитира около руския полюс. Много малко хора обаче разбират тази гениална стратегия.

85

Глупости на търкалет

преди 1 година

Русия е пред тотален икономически разпад. Тоя самозабравил се дядка ги върна в 30-те години на 20-ти век.

84

ВИСОК

преди 1 година

И ВСИЧКИ ЛИ ТРЯБВА ДА СТАНЕМ ЖУЖЕТА?

83

Знаем

преди 1 година

"Велика русия" това всичко е описано отдавна в книгите на Дугин!

82

Kostas Linke

преди 1 година

Вие вугарри се гаврите с Россия и с камарад Путин,, но Путин само да реши --- и ще ви остави без ядрено гориво за умрялата ви АЕЦ ''КОЗЛОВ.***''....И после ще го джабурите на Джо Баигън и на Неггърския Министър на Отбраната на САЩ - Лойд Остин .

81

Зозо

преди 1 година

С този скъп долар в скоро време психопата "ще види бял вълк на месечина":)))))))))))))))

80

българин

преди 1 година

До Тавариш ТролскиНе че одобрявам това което се е случило с местното население - напротив осъждам го от дъното на душата си! ОБАЧЕ: Първо) не са били "американците", а испанци, португалци, французи, ирландци, англичани и германци. Второ) И не маловажно - били са много по-различни времена - Робство, Човешки права и мн. др. Доводите ти не важат - ние (човечеството) сме способни на еволюция и трябва да можем да загърбим варварската история!

79

ПЪРВИ СЛЕД КИМ ЧЕН

преди 1 година

НАЙ НАПРЕДНАЛАТА НАЦИЯ - РАША? В ТЕХНОЛОГИЧНО, КУЛТУРНО, ЦИВИЛИЗАЦИОННО И НАЙ-ВЕЧЕ АЛКОХОЛНО РАЗВИТИЕ СА ПЪРВИ В СВЕТА И ТРЯБВА ДА ГИ СЛЕДВАМЕ!

78

Toя ни разказва шеги

преди 1 година

Русия е с икономика по-малка от тази на Италия... Народа живее в мизерия и страх от диктатурата. Всички инвестиции избягаха от Русия, продажбите на газ намаляват, умните бягат на запад. Русия вече е по-голяма версия на С.Корея. Тотално изолирана от свободния свят, разчитаща на подаяния от Китай. Руския народ ще страда още много много години заради мегаломанията на един нисък дик..та..тор.