348

Nikola pan

преди 1 година

Това президентска република си е национално предателство ето Ви Путинова Русия напада води войни трепе деца разрушава градове също така и се погубват и Руски войници ,Ако беше парламентарна република още след първия изстрел правителството щеше да падне а сега *** и махни предсрочно президент които има цялата власт и се е окопал с негови кучета,Е това иска Слави родоотстъпника и Радев .Тези хора са срам за България

347

Случаен минувач

преди 1 година

До 374 РеалистТака. Значи Асен не е индиец, а ***. Както и да е. Сега по темата.Ами и аз напоследък си мисля, че е по-добре да сме президентска република като Франция. Защото това, което виждаме и ще продължаваме да го гледаме и след тези избори, ще бъде непрекъснати скандали между партиите и нова невъзможност да се състави правителство. Дори да се състави, то няма да издържи повече от 6 месеца. Това е моето мнение, разбира се, не ангажирам никого с него.

346

Анонимен

преди 1 година

За референдум трябват минимум 500К подписи с ЕГН та и лични данни!!!!!!!!! А не анонимни фантоми!!!!!! И още нещо следващият парламент ДА ВЪРНЕ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА!!!!! ЗАРАДИ МАШИНКИТЕ ХОРАТА МАСОВО НЕ ГЛАСУВАТ!!!!! ДА ВИДИМ ТОГАВА КОЙ КОГО!!!!!

345

Българин

преди 1 година

До Контингент....... Проруската и3 мет не е престанала са управлява България. И3 р0да трифонов е жалък руски лакей.

344

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо по-добро от Парламентарна Република!!! Чалгаджията да си гледа чалгата! Украйна и Русия са президентски и виждаме резултата-

343

Анонимен

преди 1 година

Димки и пушилки за невъзможен референдум, всичкото с цел да намерят шарани пак да ги вкарат в парламента. Слафчу като вкера 160 депутати може да обяви избори за ВНС и тогава ако има мнозинство да промени конституцията и да подложи промените на референдум. Това не виждам как ще се случи. Но шарини вке ще се намират. Преди бяха за мажоритарни избори, 1 лев субсидия, избираеми шерифи и прокурори и тем подобни нелепици, подшушнати на Чалгаря от мафията и гарнирани с тлъсти суми за джоба на Слафчу!

342

Българин

преди 1 година

Още от самото начало ке знаеше, че чалгарите работят за руската матрьошка Радев и мафията!

341

Трифонов е

преди 1 година

Персонаж от Полет над кукувиче гнездо !100 на 100 !

340

Контингент

преди 1 година

Всички наши партии са крайно десни фашиски и са под контрола на кравария. Заради гласуващия контингент от русофоби сме на това дередже. 33 години постоянно потъване. Гласувай щурако и мизерствай!!!!

339

Най

преди 1 година

добре всяка година да си избираме един вожд!!!

338

Анонимен

преди 1 година

Трифонов и той е в категорията "лъжците на прехода". Това лице вече няма място в политиката. Да си стои при мутрите и чалгарите.

337

РЕАЛИСТ

преди 1 година

мачкаи слави .куцо и сакато депутат става с обещанието българия да оправи но накрая българите ги дооправя за собствената и спонсорската сведка.както каза индиецът василев дагодухат бедните.

336

Анонимен

преди 1 година

Никой не ти вярва вече Славчо!

335

Анонимен

преди 1 година

Чудих се какво ще измисли отново, за да му повярват за 4-ти път и да влезе в Парламента.Ето какво било...Гласувайте пак за него, той и без това ви има за ***.Докажете му, че не е сгрешил! Само, че според мен Дългия и Тошко трябва да си търсят нов народ, защото този вече не им вярва

334

Искам за президент

преди 1 година

Вееее

333

Горкият

преди 1 година

Къде ли не се подлага, само да не изпусне кокала.

332

отврат

преди 1 година

Вреден клоун. Иска да го забележат предиизбоите

331

ПроСоТо

преди 1 година

тоя са у с ра вече до шия с тия негови "референдуми" !..Референдумите У НАС имат силата САМО НА ИНФОРМАЦИЯ за нагласите на обществото!..Референдума НЕ предизвиква задължителна реакция от "органите"..Аман от шутовските му еквилибристики !

330

Анонимен

преди 1 година

Предлагам Делян Пеевски!!!

329

Анонимен

преди 1 година

Браво, и пак браво! Мачкай, Слави, плачете всички други!