105

Анонимен

преди 1 година

Гардиан, нема ли некой украински успех да пише за него? Нема я...

104

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че Путин и обкръжението му и те не знаят какво да правят по нататък.Опметоха се като пиле в кълчища, мислеха си, че руските войски ще бъдат посрещнати с цветя и този, а то какво стана.5 месеца мъка, санкции и Швеция и Финландия в НАТО.

103

Мнение в 21 век

преди 1 година

Ако от космоса падне метеорит в нашата земя, значи това ще бъде божие наказание за нас хората ! Човешка намеса няма да има ! Няма значение какви и колко защити има планетата ни ! Редно е всички да заживеем истински добре, защото живота е даден, за да се живее, но без това, кой на кого е човек ! Създателите на човечеството са по луди и по могъщи от нас хората ! Хората, които ме мразят, най-вероятно са от простолюдието, въпреки това са успели да настроят хора от умноумието против мен !

102

tiririm

преди 1 година

Вижте, войната в Украйна ще продължи докато Русия не реши да ги елиминира всички, да срине Киев, елиминира Наркомана и т.нат.... Войната, която се очертава между Китай - Тайван е по-притеснителна... там белята ще е голяма...Молете се Украйна да не ударят АЕЦ-а, че си *** майката....

101

Анонимен

преди 1 година

Ей британската пропаганда- война само с думи не се печели! Требва си кръв и пот!

100

Анонимен

преди 1 година

Украинците вече водят нойната на ниво тарибани- един атентат там, един тук- най добре при цивилни или АЕЦ- същата гадна асиметрична партизанска тактика! Нямат фенкционираща армия!

99

Анонимен

преди 1 година

Едва 20% от руснаците подкрепят инвазията в Украйна.

98

Анонимен

преди 1 година

Само докато прочете човек заглавието и става ясно, че Нела пак не си е пила хапчето. Тая плащате ли й пари да ги слага тук тея неща, по добре ги дайте да пиете и ядете на някоя кръчма, по ще има смисъл от да й пълните гушата за евтина пропаганда?

97

ха-ха

преди 1 година

Зелевия Наркоман ли ги плещи тези глупости?Руснаците предават ли се вече?Офанзивата срещу Херсон не беше ли за юли? Освобождаването на Крим за средата на септември нали не е отложено?

96

Анонимен

преди 1 година

ама тоя за какъв се има. войник означава собственост на държавата. ти не разполагаш с живота си. ти си просто пушечно месо - там си за да изпълниш интересите на властта.

95

Анонимен

преди 1 година

и са ко медал ли чака

94

гг

преди 1 година

Пияната мечка скоро ще се изтърбуши в Украйна

93

Анонимен

преди 1 година

Нема контраофанзива, нема и да има!Затова Гардиан нема какво да пише..

92

преди 1 година

За какво ви е нужна тая война ле питаш. Ами все едно някой щат на САЩ да обяви независимост и да тръгне да се цепи. И Всичко което правим на тази планета Земя е грешно и неоправдано така или иначе. Не отива на никъде освен в забравен гроб. Водим война за оцеляване срещу природата, която ще загубим и не знаем защо сме тук и вечно търсим смисъл. Много хора се връзват на глупости че имат божествена мисия за плодене и разплождане. Но всичко са глупости, дори и глупостите че са глупости са глупости.

91

Анонимен

преди 1 година

"34 годишният Филатиев прекарва голяма част от ранните си 20 години в армията"!?!Да се смееш ,да плачеш ли?Колко трябва да си наивен и глупав ,че да се вържеш на този фейк ,списан от невежата укрофилка Неели Христвътъ?

90

пияница мистик

преди 1 година

Червената армия се оказа една ял0во лемурче, дето се мислеше за мечка стръвница :)))) Представям си ако НАТО ги атакува с Ф-35 в истинска война. Мале, малееееее....

89

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя Гардиан, еееее то бива пропаганда *** вече има обратен ефект ппопагандата!

88

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с контраофанзивата с идин милион войници? Май Херсон още е руски..

87

tiririm

преди 1 година

В интерес на много държави е войната да продължи.... иначе досега Киев да е изравнен... всичко е пари, пари, пари... и жалко, че Европа, вкл. и ние ще го отнесем..фалити фалити фалити.. всички го четете всеки ден по новините... Winter is coming както се казваше в един сериал..

86

пияница мистик

преди 1 година

Аве, дрогаре, какво стана с 65 километровата колона от танкове, тръгнала от Беларус към Киев? За един приятел питам. Ром е и събира джилязо :))))))))) Абе Киев не трябваше ли бай дъ уей вече да е съветски и джуджето убиец вече да си има бункер и там :)))) Ахахахахахахахахахахахахаха.........