232

Анонимен

преди 2 години

Този *** иска да провали туристическия сезон в родния си град и да ограничи пътуванията на хората,ако стане по зле!Има вече починали бе Мънга на квадрат?*** си!И Мангъра с тази опорка се канеше за политик ,но се изгуби по трасето.

231

Анонимен

преди 2 години

Щом лидерът ме призовава, ще се отзова. Бойкот на антимедицинските мерки. Пиши още един глас от мен з Възраждане.

230

Надя

преди 2 години

А бе Копейкин и доктор ли е,специалист по всичко ?! Аман от Шу...То. Ве !

229

Анонимен

преди 2 години

Товасе отнася за будните, заспаите да си носят, ако искат и по две маски.

228

Тц

преди 2 години

Копейкин и цялото му семейство са ваксинирани. На тях не им дреме дали да носят маски или не!

227

Антимаскар

преди 2 години

Крайно време беше да удариш едно рамо Коце..Между другото, протестът ти имаше повече от 8 милиона гледания. Умееш ги тези работи. Затова ще гласувам за Възраждане.

226

666

преди 2 години

Аааааа новият Месия, ей тоя вече ще ни ,,оправи,,!Ти си луд бе брато, я ходи се лекувай!

225

Ми555

преди 2 години

Безумният инат на Коцето го прави интересен в очите на про.ст.олюдието, което хал хабер си няма как се предават вирусите и се затапва медицинската система, доколкото я има !

224

Анонимен

преди 2 години

Тъпотията на Копийката с маските явно му хареса.Нека сведущия "вирусолог"обясни на младите хора как точно да предпазват по време на пик,защото Варна е водеща?Как да се ограничи заразата за да не внесат в дома си заболяването,заразят родителите си които работят и как да предпазят възрастните дядо и баба ако имат придружаващи заболявания и които ги обичат.Може би с повече прегръдки и целувки.Глупаво е копейка,най вече за политически пиар,след като знаеш,че повечето ти бивши депутати са ваксинирани

223

Анонимен

преди 2 години

Този е любовник на митрофанова.Руснаците пак са го активирали за да всява хаос в България и да отвлече вниманието от взривовете в Карнобат.

222

999

преди 2 години

АКО СИ ВАКСАН КАТО КОПЕЙКИН - НЕ КАРАШ ТЕЖЪК КОВИД И СПОКОЙНО МОЖЕ И ДА СИ БЕЗ МАСКА. НО ТАКА ЗАРАЗЯВАШ ОКОЛНИТЕ. *** КВО ТИ ПУКА???!!!!

221

до 35 анонимен

преди 2 години

Нали разбра , че не си много умен , все едно и също приказваш , явно нямаш нищо друго против Костадинов . Обърни плочата . Елементарно Уотсън.

220

Анонимен

преди 2 години

в бг няма решения от народа, щот всички са на управляващите. когато мвр работят му викат 'акция'. акцията не е нещо което се сещат да правят, а видимо им се нарежда отгоре. щом някой поръчва кога мвр работят, то тази работа на мвр е тоталитализъм, защото идва от нечие еднолично политическо решение. мвр неслучайно бездействат - за да бъде всяко тяхно действие на поръчващия музиката. така лицето или лицата съвсем легално упражнявар абсолютна власт над овчия народа, който ликува че се работи

219

Анонимен

преди 2 години

А Мангъра какво казва?

218

Анонимен

преди 2 години

Коцето не е домъкнл тейко си да не би родата да изпъсне нещокато Кирчо и бай Петко.

217

Средногорец

преди 2 години

Възраждане работят за руско-турска граница-Стара планина!

216

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ ... защото ги излага с глупостите които говори и прави!

215

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за Костадинов пък каквото ще да става.

214

Анонимен

преди 2 години

АКО СА ВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯТА НА КИРЧО ОТ ХАРВАРДА И АСЕНЧО, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ КРАДЕ И ТО МНОГО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, А ТОВА ЯВНО СЕ ПОТВЪРЖДАВА ОТ ИЗМИНАЛИТЕ 7 МЕСЕЦА И ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО - ЧЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 12 ГОДИНИ БУДА Е КРАЛ ЧРЕЗ ЗАКОНА ПО 5-6 МЛРД ДА ИМА ХАРЧ ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ, А КАТО ГЛЕДАМ КОИ СА МУ ОРТАЦИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 2 МЕСЕЦА ДПС,ВЪЗРАЖДАНЕ И ИТН МИ СТАВА ЯСНА ПОГОВОРКАТА "КАЖИ МИ ОРТАКА СИ И ЩЕ ТИ КАЖА КАКЪВ СИ"!!! АХ,АХ ОРТАЦИТЕ ПРАВЯТ СИ БЪЗИК С ГЛУ-ПА+ЦИТЕ...

213

Анонимен

преди 2 години

може верно да е първа по изборите, ама да е последна по брой гласове...