154

Анонимен

преди 1 година

Край на ГЕЙминга , сори програмистчета вече ще ядете само NFT и квот ви изкопала картата хах

153

Анонимен

преди 1 година

Да се завърнеш в СССР 2.0! Безценно:-))

152

Бегунов

преди 1 година

Няма никакви проблеми, всичко е по план, само в автомобилната индустрия спад 97% и в няколко други големи индустрии спад с 50%. По официални данни на Росстат бе тавариши, ето не фейк.

151

Бляд

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 Няма как "българите" да сте с русия, защото сте аутсайдъри и на дъното на обществото, а сте там, за да създавате антагонистични противоречия без които развитието на капитализма е немислимо, т.е. вие сте полезен материал като гюбрето в ТеКеЗеСето. Иначе казано, никой не ви пречи да си мечтаете и с мечтите ще си отидете от тази капиталистическа ЗемЛя.

150

На всеки комплексар

преди 1 година

Путин му пречи

149

Анонимен

преди 1 година

стейтмънти - А тая чисто българска думичка къде е научи??? В сащ?

148

А бе

преди 1 година

Може да се о.с.ерем,но няма да се предадем..

147

Кацимато

преди 1 година

Путин беше забавно и моли джудже,когато обикаляше необятните сибирски планини с голяма гега, голо до кръста, гмуркаше се в разни вирове ,яздеше понитс и стъпил на щайга ,гледаше с бинокъл през борда на някой военен кораб. Като малко хобитче. Но защо реши да се прави на лош и зъл е загадка .

146

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да се предава Путин. Необходимо е Пътин да мисли за Русия. Това че убива руснаци дали е в интерес на руснаците?

145

Камен Ангелов

преди 1 година

До Анонимен от Сборище наБедните винаги и навсякъде само това са можели. Наказването не е начинът на християните да отстояват. Ако не сте разбрал още какво точно от божието слово имам предвид, не мога да Ви помогна с груго, освен да ви повторя препоръката си. Прочетете Библията.

144

Чугонолеяр

преди 1 година

До Анонимен 148 --- Много ЩЕта има във вашето експозе, много бъдеЩЕ време, че нещо не се пасва с реалността, която принадлежи на Запада, карашик с банковите им сметки (на джуджетата), които се простиха с парите си. Същище ще бъдат солидна инвестиция в реинкарнацията на Украйна, като европейски щат и член на НАТО.

143

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 - Абсолютно точно. Дано опонентите ви четат - по-точно могат да четат, за да сФанат написаното, а не да русотролват с разни крейзи стейтмънти.

142

Анонимен

преди 1 година

В икономиката няма празно. Едни се оттеглят, на тяхно място идват други. Само дето първите си губят пазара и съответно позициите. САЩ не само няма да свалят Русия, но и ще я бетонират. Русия се съюзява с партньори, които хич не слушат запада и това ще излезе през носа на тия дето отблъснаха Русия скоро. Ще го разберете, но ще е много късно да промените каквото и да било. Аз се надявам поне частично да поддържаме взаимоотношения с Русия, защото днес може и да не е добре, но утре ще е!

141

Анонимен

преди 1 година

Парадокса на Путин е, че ако имаше хора който да развиват високи технологии в Русия, Путин нямаше да е на власт. Да се бетонира на власт, образователната система изкарваше ***, и сега няма кой. Впрочем и наш Бойко направи същото и явно има резултат.

140

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Володя,недей дс бавиш топката,а просто кажете иткрито,*** Българите искаме да сме с Русия,а не с една еврейска и турска мафия,която държи печата и създава впечатление,че краварските шапки са част от фолклорът ни. Вепе писва до ужас това османско еврейско робство под което сме.

139

МАЙОРА

преди 1 година

Плешивият изкуфял комунист съсипа руският ***! ХИ ХИ ХИ

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 139 "западните и корейските фирми СЕ изтеглиха вече от Китай." Абе, не са се повечето, но определено някои вече се изтеглиха, а други гледат (особено след станалото в Русия) как да направят така, че полека лека да намалят ефект от същото но в Китай.

137

Не е така

преди 1 година

..."Владимир Путин заяви, че е невъзможно Русия да бъде откъсната от останалия свят".Възможно е!И ще бъде откъсната от Заможния свят,ако продължава с тази глупава война.Ще си остане самоизолирана,самодостатъчна,мракобесна страна,аналог на Северна Корея,ако продължава по този път на конфронтация

136

Анонимен

преди 1 година

Ще развиват икономиката си :)

135

Анонимен

преди 1 година

До Сборище на "Вместо да им помогне" Всеки път, когато светът тръгне да им помага, лъжепророците повеждат неграмотните маси в поход срещу тия, които им помагат, с цел още грабежи. Русия само това може: грабежи и убийства.