129

ТАТАР

преди 2 години

Е, СЕГА СЕ РАЗТРОИХ, ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ? БСП, ИТН ИЛИ ВЪЗРАЖДАНЕ? САМО ТЕ СА СРЕЩУ МАКЕТАТА ДА СА ИЗВЪН ЕС? 110 ГОДИНИ СА БИЛИ ЧУЖДЕНЦИ ЗА НАС И ИСКАТ ДА СИ ОСТАНАТ ТАКИВА. АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ КАКВО ИИМ Е КАЗАЛ? С ТАТАРИТЕ - НЕ!

128

Анонимен

преди 2 години

Причетете предложението,после се вълнувайте и пишете.

127

Анонимен

преди 2 години

До програмист. Да но журналистите не го поставят този въпрос а предателите от НС се правят че не са разбрали. Не се ядосвайте. Ще има война. Това е. Всичко ще се реши на бойното поле.

126

Анонимен

преди 2 години

Президентът да наложи вето!!!!

125

Анонимен

преди 2 години

А какво биха казали за това Аспарух,Крум,Симеон,Самуил ако бяха живи.Какви ли щяха да са думите им по този повод.

124

Анонимен

преди 2 години

Имаше го и в dnes.bg публикуван ,но не го намерих.Не е зле.Обхваща и договора за добросъседство.Гарантира и правата на българите.Също така двустранна комисия по историята ще им прави поправки в учебниците.

123

Анонимен

преди 2 години

Това ако не е национално предателство, и водене на политиката ни от вън, здраве му кажи. Макетата не си мръднаха пръста да нормализират отношенията към нас, дори напротив - вчера чупеха плоча на Мадарския конник, а ние клякаме пред тях като роби!!!!СРАМ МЕ Е ОТ ПП, ГЕРБ, БСБ, ДПС и ДБ!!!!!!!

122

Пян_Гъ

преди 2 години

ИСТИНАТА: Никой, никога и никъде няма да приеме РСМ, Албания и с-ие. Само след 1-2 г. дори ЕС няма да съществува, поне не в този му вид. Аз обаче съм МНОГО РАЗОЧАРОВАН от липсата на национално достойнство от страна на президента, Мистър Grindr и шефовете на повечето партии (с изкл. на ВМРО и Възраждане). За подобно поведение има само една дума - ***! Срам... Цар Симеон, цар Калоян, Левски и Ботев сигурно се обръщат м гробовете си!

121

Анонимен

преди 2 години

Базова логическа задача: Ако македонската опозиция прави митинг против френското предложение, защото "убивало" македонската нация и тяхното правителство също го отхвърля, защото отстъпките били "прекалено много", то как точно приемането от българския парламент е национално предателство?

120

Анонимен

преди 2 години

*** и предатели на нацията, Господ да ви порази, вас и джинса ви!

119

Оня

преди 2 години

Принт скрийн на снимката с броя гласове .... това трябва всеки от нас да го публикува във фейса по 55 пъти на ден, за кеф на кире и кокорчо, а и за да не забравят феновете им как им го набута.х.а в мръсния канал.

118

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли че в крайна сметка сме си татари?

117

до Оня

преди 2 години

Не, или не си разбрал, или преиначаваш нещата. Киро отдавна каза, че ще го предложи пред НС, а и се знаеше по какъв начин ще гласуват ПП. Просто ГЕРБ и ДПС се извъртяха отново и гласуваха с тях.

116

Капитан Петко

преди 2 години

Те продадоха България!

115

Стоян

преди 2 години

Срам и позор!

114

учи история

преди 2 години

Мръсните франки ни имат зъм оше, откакто затворихме Балдуин у кулата с разпрана отзад нощница.--Древните франки не са французи, а германци. Балдуин 1 Фландърски не е французин, а холандец.

113

Анонимен

преди 2 години

До Програмист Трябваше да го одобрят за да стане ясно на цяла Европа, че проблема не е в нас. Ние нямаме нищо против да ги пуснем, ако изпълнят договора, който са подписали! Така ще стане ясно, че те нямат намерение да го изпълнят.

112

Анонимен

преди 2 години

Гоце Делчев искал самостоятелна свободна и обединена Македония.Това което се случи днес би накарало Гоже Делчев да се гордее.Според теб,защо е бил изключен от Военното Училище в София и защо е избягал в днешна Македония.Много неща не знаете.Много не сте наясно с идеологията на Гоце Делчев.Между впрочем и Ванчо Михайлов искал обединена Македония.Но бъдете здрави.Това днес е едно добро начало за България.Дано в Македония приемат предложението,въпреки силния натиск от опозицията.

111

Ей

преди 2 години

Много внимавайте кви ги вършите !

110

Анонимен

преди 2 години

ПЛАТЕНИТЕ АГЕНТИ НА БИВШАТА НОМЕНКЛАТУРА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ РЕЖИМ, УПРАВЛЯВАЛА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯИЗПЪЛЗЯХА ОРГАНИЗИРАНО В СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ОБРАБОТКА НА СЪЗНАНИЕТО, КАТО СЕ САМОРАЗКРИХА КАТО ОБИКНОВЕН СЛУГИНАЖ ТАКА НАРЕЧЕНАТА "МАФИЯ" ЗА КОЯТО ОБИЛНО СЛУШАХМЕ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!... ЕТО ВИ Я МАФИЯТА - ТЯ ВЛАДЕЕ ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ, А "НУЛЕВАТА ТЪРПИМОСТ КЪМ КОРУПЦИЯТА" Е САМО КАМУФЛАЖ!!!