15

ЗЕЛЕН ЧОРАП

преди 2 години

На тези дето гласуваха за Рундю и неадекватните му харвардски марионетки ще им припомня един стар лаф, във връзка с поскъпването на всичко: "Когато усетиш тежък дъх във вратът си и как акаш навътре, събуди се, това не е сън"

14

Тити

преди 2 години

Радев е купен още с размахването на юмручето... не е лесно да си въжеиграч. Ти предаваш хората, теб на свой ред те предават. И не може до края на света да се оправдават с ББ и ГЕРБ! Не струвате - съсипахте и малкото останало, изобщо не хаете за хората!Слаб 2 на (п)Резидента и прос100 Киро! Оставка!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Разединителя на нацията най после се появи но без вдигна юмрук. Защо не вдигаш юмрук кРадев всичко това което става е твое дело с тези измамници които ни натресе, та чак нарушихте конституцията с просто Киро.ОСТАВКА

12

Напротив!

преди 2 години

напротив, "следиш" с нескрита радост случващото се в народното събрание, защото това искаше кремълският ти началник и масов убиец! Искаше да снали правителството ,което отряза изнудвачите от "Газпром", обяви се в подкрепа на достойния украински народ и заклейми зверствата на чудовището в Кремъл! Ако до края на работния ден не кажеш КОЙ "търгува" гласове, ти си лъжец! Много коварен и много двуличен лъжец! Впрочем, къде е юмрукът"който вдигна срещу мафията и мутрите, в джоба ти ли?!

11

възмутен

преди 2 години

Ама ти си главният виновник, гнусен хасковски шапкар. Всичко тръгна след като ти донесе разделение, омраза и насъска едни българи срещу други. Ти и натресе и тези некадърници и нищо добро не се случи нито при служебните кабинети, нито при сегашния.

10

Анонимен

преди 2 години

Той не каза ли точно преди 2 дена че партиите трябвало да се разберат и да имало стабилност?? Огорчен. Ами те повечето партии са негови пионки или направо творения.. Слави го предложи за президент, а Киро беше назначен от него (в разрез с Конституцията).

9

Кики

преди 2 години

Това ли са последните решения на Митрофанова?

8

Анонимен

преди 2 години

Ваше Бостанско Величество, царю генерал автократор, моля вземете си придворните шутове и чалгарските благородници от парламента!

7

Анонимен

преди 2 години

Всички депутати да са готови, да запишат позвъняване от ПП. Да документират всеки опит за натиск и изнудване, и да го публикуват. Да се обърнат към прокуратурата, наша и европейска.

6

Анонимен

преди 2 години

За това не се правят партии еднодневки с недоказани шарлатани като Кирчо и Кокорчо. Те дори нямаха партия а купиха партията на ВОЛТ и просто смениха името като дадоха пост на Ананиев. Не се прави така. Всеки сам трябва да работи със собствен труд и усилия и да си заслужи мястото.

5

Анонимен

преди 2 години

Мачкай, Румба!

4

Анонимен

преди 2 години

Да живее цар Радо Шишарката и неговата съпруга царица Радка Пиратка! Слава на царство Чалгария, абсолютна Маймунархия на три морета!

3

Анонимен

преди 2 години

Да си cърбат попарата сега хората, за дето гласуваха за тебе а ти раздели държавата. Добре си беше при баце имаше стабилност и предвидимост. Сега се опрвяйте, аз стегнах куфарите и заминавам, може за малко може и за повече, па тука се оправяйте.

2

Анонимен

преди 2 години

Радев,този път бъдете по-умен.Момчетата от Харвард не ставаха за нищо.Пък и не сме 2020.Има война на 300км от България!

1

Анонимен

преди 2 години

Как няма да е огорчен, като той го креира?