59

Анонимен

преди 2 години

Днес само можем да се убедим, колко актуално звучат думите на покойния историк проф. Пламен Цветков: След 9-ти септември ни разделиха на човеци и ***. В България днес живеят две нации едните се подчиняват подсъзнателно на всичко руско и съветско, а останалите се опитваме да бъдем българи.

58

Екзодус

преди 2 години

Добро утро русофили! Днес зад Лидъла в Люлин видях няколко нацисти и съм много много уплашен. Затова си мисля за Захарова и газовата тръба за успокоение. Да ръфам меденки от Берьозката и да гледам клипове със Сармат също ме успокои. Денацификация на всичко около Лидъла в Люлин предлагам!

57

Анонимен

преди 2 години

Триите триите коментари но това няма да спаси фашистка украйна и тя ще бъде унищожена. Амодератора да не се напъва толкова хем да трие , хем да пише и коментари

56

Анонимен

преди 2 години

До 60 БългаринСтига се напъва бе . Не виждаш ли , че неставаш за тази дейност.

55

Анонимен

преди 2 години

До 58 Само питамПитането не е здравословно ...

54

Ще видим

преди 2 години

При боя дето изядоха нашествениците и жертвите, които дадоха ще им бъде все по-трудно да си намират желаещи да се бият за тоя, дето духа. Време е лидерите на "***" и другите кремълски *** да си сложат памперси и да се запишат доброволци при кадиров.

53

Българин

преди 2 години

Русофилчета, да ви обясня с думи прости. Русия не спазва елементарни морални норми и международни договорености. Напада свои съседи, избива ги и им отнема територии. Води пропагандни войни срещу цивилизования свят и се стреми да отслаби и разруши ЕС и НАТО, организации, на които България е член. С една дума води война срещу тях. Т.е. води война и срещу България. На *** език - Русия е враг на България. И вие, подкрепяйки руските интереси сте врагове на България и национални предатели.

52

Само питам

преди 2 години

Що за същество трябва да си, за да защитаваш една агресивна държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най-близките си съседи и им отнема територии, само защото не искат да бъдат руски васали, желаят да са свободни и да вървят по собствен път? Държава, която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и да създава. Държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича Русия?

51

Анонимен

преди 2 години

Всичко с времето си... На фашистка Русия трябва да се даде урок веднъж и завинаги. Ако това не стане сега ще има и други държави, които ще пострадат от тяхната агресия..

50

Баба Ванга

преди 2 години

До Отдавна има анализ........ Свето ке стане по-добър когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея или отиде на концерт на Йосиф Кобзон!

49

Анонимен

преди 2 години

та кое е провал, че Азовско море е вече Руско езеро ли, че Русия възстанови водоподаването към крим и електропроводите ли или че Запирожката АЕЦ работи за Русия лу, или че провалиха плана на Украина за мълниеносен щурм на отцепилуте се теритерии. Като почне някой канцеларски пенсиониран генерал да се прави на експерт и усещам как са му захранилу банковата сметка.

48

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да отстъпи и това е ясно. Най-добрият вариант за Украйна е да отстъпи Донецка и Логанска област и да се откаже от влизане в НАТО. Иначе Русия не само Украйна, но ще се насочи и към други страни и тогава цяла Европа ще пламне. Не ми излиза от ума един разказ на Путин за плаха. Притиснали един плъх в ъгъла и той когато видял, че няма изход с ярост се хвърлил върху хората, които го притиснали. Това прави той сега. Тръмп беше откачалка, но склерозиралия Байдън е в ръцете на военолюбци

47

Анонимен

преди 2 години

Същността на доброто е: да опазваш живот, да развиваш живот, да изведеш живота до най-висшата му стойност. Същността на злото е: да увреждаш живот, да възпираш живота в неговото развитие. Русия върши Зло и с право я наричат Империята на злото. И всички, които я подкрепят всъщност служат на Злото.

46

Анонимен

преди 2 години

До 49 АнонименАуууу ! какъв евроатлантически поет ! Рано сутрин взел си дозата и още не подмил си дупето от нощния маратон с двамата араби и седнал да лее поезия !

45

Анонимен

преди 2 години

"Значи, по твоята логика, утре трябва да нападнем Македония, там от много отдавна се отнасят жестоко с нашите сънародници, нали така дребно червено фашистче!" - Ем не е ли така? В учиулище учим, че македония е оТКРАДНАТА от нас, тай чи .. па ти па ги чуй как прикаат то бетер български ла

44

Анонимен

преди 2 години

Русофилите начело с Радев, Нинова, Янев, Копейкин и *** искат Украйна да се предаде, украинците да станат руски роби и да целуват ботушите на руснаците. Ако на Нинова и останалите русофили това им харесва, украинците не са съгласни отново да ги тъпче руски ботуш! СЛАВА УКРАИНЕ!

43

Дядо Соци

преди 2 години

До Психиатър 32 Точно така. Съгласен съм.

42

Данъкоплатец

преди 2 години

Оф, още една порция пръдни от Дойче Зеле поднесена ни от мисирките на ДнесБг! Има малки независими медии и на запад, ако искате смислени статии по темата. Тия държавно финансирани пръдни е безсмислено да се четат освен да се види накъде върви пропагандата на масмедиите.

41

Българин

преди 2 години

Чета изпълнените с животинска омраза към украинците русофилски коментари. Сигурен съм, че всяко едно от тези мразещи същества ще се закълне, че е православен християнин. Но тяхното православие всъщност е ПУТИНОСЛАВИЕ. При него Божиите заповеди "Не кради", "Не лъжи", "Не убивай" не важат! Не важат и правилата за състрадание и помощ към ближния! Има единствено обожествяване на психопата Путин и фашистка Русия!

40

-

преди 2 години

"Добър ден!" Накрая ще проумеете, че Запада пожертва Украйна!