54

Анонимен

преди 2 години

Да ходят под наем в западна Украйна. Мирно е, бомби няма. И море няма.

53

Анонимен

преди 2 години

До До68, айде де, досега са раплзатени само 15 млн. лева на хотелиерите, айде кажи ги 10 млн евро, а останалите 170 млн евро къде са?

52

Анонимен

преди 2 години

Изглежда мнооого зле. Усещането е като в затвор.

51

Бати затвора

преди 2 години

Това е строено от ГЕРБ

50

Анонимен

преди 2 години

180 млн евро отпуснати за бежанците + частните даренията на стотици хиляди Българи. И накрая фургони.

49

Анонимен

преди 2 години

Едно дърво няма за сянка... По зле и от затвор...

48

Мити Пищовя

преди 2 години

Аз мога да взема някоя украинка но до 18 години, до 50 кила

47

Иво

преди 2 години

И днеска пак една мъка да си намеря хора да ми берът черешите. В рия контвйнери с тва слънце в елхово ще се вакумират като сардини. Да идват на градината, голям кеф е и за децата

46

Анонимен123

преди 2 години

Ааааа не не аз съм урки, тук в фургон няма живея, няма джакузи, няма баня, няма интернет, няма море, спа, масажи,, искам на хотел имам права. Да ги е е.в.ааааа да си хващат куфарите и обратно. Или да ходят у сащ , германия, полша

45

Анонимен

преди 2 години

за фургони ли опукахте парите от ЕС бре некадърници, и к'во 1750 места, супер, прав е Ники Василев харчите пари като за световно, не съм вярвал че ще го кажа, ама май чалгарите са най-читавите в тая коалиция

44

Аз промяната

преди 2 години

Не е много, но не е и от сърце.

43

АНОНИМЕН

преди 2 години

И изневиделица се местели по квартири със собствени средства. Да връщат държавните пари взети от скъсаните ни джобове. Гну..сни нахалници!

42

До68

преди 2 години

Сто хиляди укри пребиваващи вече три месеца тук,на всеки един по 40 лева дневно-ето ти сметката за парите!

41

баси калабалъка

преди 2 години

Това има ли канализация или трябва да сepeш като горска мечка на плаца?

40

Анонимен

преди 2 години

И как да иска бежанец, какъвто и да е той, да бъде настанен там?!----->>>Някой да ги е карал да идват? Не. Някой да им пречи да си тръгнат? Не. Някой да им пречи да си намерят квартира или да си купят къща/апартамент? Не. Ееееееееееееее, тогава какво придиряте на БЕЗПЛАТНАТА помощ? И тия фургони са им много, ако ме питате мен, щот струват кинти на данъкоплатците, с които може да се оправят много други неща!

39

Анонимен

преди 2 години

само болните мозъци на некадърниците от ПП може да родят подобна идея, нема какво да коментирам повече, но наистина се надявам някой да вземе да разследва какво аджеба се случи 180 млн евро отпуснати за бежанците, да не говорим за десетките милиони събрани от дарения

38

Анонимен

преди 2 години

Ама може ли така,прошляците укри да ги настаняват във фургони,без интернет,без детски площадки,без аптеки,без магазини,без паркове,без море и плаж,ама това на нищо не прилича,на всичкото отгоре не им давате и джобни пари за харчлък!!!

37

Хах

преди 2 години

Паничище и Рибарица са супер лукс сравнение с тия контейнери.

36

Анонимен

преди 2 години

Новата световна война е въпрос на време. Просто е неизбежна. По-добре е украинците да обитават охранявани лагери, защото когато бомбите започнат да разрушават нашите градове, населението ще линчува тези галеници на режима, който подпали света. Жал ми е за българите, които безропотно понасят екстрите от членството си в ЕС и партньорството на САЩ.

35

Анонимен

преди 2 години

A така, а така - укритата ги тъпчете по фургоните, стига са ми се развявали по Слънчака. После им връчвайте и мотиките, че идва зима. А зимата ще е студена и ще е студена заради укритата. Всяко укри да дава норма, че имат и пари да ни връщат, дето си почиваха, и компенсации да ни плащат заради повишените цени на газа и петрола!