47

Анонимен

преди 2 години

Операцията се води блестящо и резултата е налице - Путин си взе половин Украйна с минимални загуби, с военна част няколко пъти по-малка от украинската армия. В същото време икономиките на ЕС са съсипани от високите цени на енергиите, а сега и на храните, особено смешни са жалки държавички като България която се гърчи и изнемогва от инфлацията докато в Бъглария няма нито война, нито някакви извърнредни условия освен че българите си свалят raщите на САЩ.

46

Анонимен

преди 2 години

Великият господин СИ позвънил в Кремъл и си е поръчал територии , отговорът не се разпространява в китайските СМИ , но се наблюдава приповдигнато настроение на властите в Пекин .

45

До 71

преди 2 години

Така е-Путин спечели в Украйна. Превзе 11-ият и 16-ият по население град в Украйна. Плюс няколко села.Наистина грандиозен успех.

44

Украинска поговорка

преди 2 години

Да би в Русия стояло не би на ГРУЗ 200 станало! СЛАВА УКРАИНЕ!

43

Анонимен

преди 2 години

Язък за жертвите дадени за нищо!Все пак това са млади момчета на по 18-20 години.Тъй като реално погледнато тази война е пълно безсмислие от всякъде!

42

Анонимен

преди 2 години

Пропаганда, хубаво, дадоха много пари, хората пишат, руските медии са блокирани. Но стана така, че всичко това вече приключва много зле за тези които дадоха парите. Какво ще обяснят сега на хората когато Русия спечели в Украйна, когато всички в ЕС клекнаха на Путин с газта и нефта, когато "адските" санкции нямаха никакъв ефект, когато на запад призовават хората да пестят газ и да не се къпят за да пестят енергия.

41

До 53

преди 2 години

Точно така е. По подобен начин се тръбеше и за Ковид и едни стотици милиарди влезнаха в джобовете на крупните фармацефтични производители. Които по някаква случайност пак са Американски компании. Ама как така става че каквато и криза да има все от нашите данъци в джоба на чичо САМ влизат пари?

40

иво

преди 2 години

пропаганда а...кой ли ви вярва? всеки ден падате все по ниско

39

Анонимен

преди 2 години

Тежки италиански гаубици вече са на фронта в Украйна и изпаряват руските ***. Украинската армия минава в контранастъпление, и до дни, дори до часове влиза в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

38

Анонимен

преди 2 години

Нашите вaтeнки отстрани гоуеми специалисти, да вземат калашниците и да ходят да им пържат диpниците.

37

Ром'с

преди 2 години

В Британия има спецелен медиен център HYR?$ да го наречем, през които минава цялата информация за Украйна.. Там й се предава нужната пропаганда и дезинформация след редактиране на постъпилата информация и след това отива към DW, BBC, CNN.... и стига до "Днес" преработена и прорусофобска информация.

36

Анонимен

преди 2 години

Инглизите да пуснат елтните ботове. :-)

35

Анонимен

преди 2 години

Ракета "Стингър" свали Су-25, ликвидира и пилота му - 63-годишен руски генерал. Украинската армия минава в контранастъпление, и до дни, дори до часове влиза в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

34

Анонимен

преди 2 години

Щом като руснаците губят тотално тази война, защо още не сме върнали украинските курортисти в държавата им? Кога ще започне екстрадицията на украинските "бежанци" от България?

33

Анонимен

преди 2 години

Тежките френски гаубици "Caesar" вече косят руските нашественици. Украинската армия минава в контранастъпление, и до дни, дори до часове влиза в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

32

Важно е да се тръби

преди 2 години

за някакви Руски загуби защото иначе Сената няма да гласува 40 милиарда военна помощ за Украйна. Пари които ще влезнат в джобовете на крупните оръжейни производители. Ако по медиите се оповестяваше истинското положение, пари за помощи ЙОК хаха

31

Анонимен

преди 2 години

Тази пропаганда е успехна колкото ковид и вакс пропагандите.

30

Споко

преди 2 години

Споко, идва ленд-лиза ***/sheyhtamir1974/19414 - украинската армия минава в контранастъпление, и до дни, дори до часове влиза в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

29

ами

преди 2 години

БРАВО само така

28

Анонимен

преди 2 години

При Гостомел ги биха като тъпани. Накрая, бити и евани, се оттеглиха и укрепиха на безопасно разстояние от големите шамари. Това чебурашките сте нещо страшно. Що не хващате вокзала и черта към матушката, че не се траете вече.