184

Анонимен

преди 2 години

Ха дано ,ама надали Русия ще прекъсне връзките си със Запада.

183

Импортозамещение

преди 2 години

До Анонимен 189: "Русия няма наука и ноу-хау"? Ignoratia non est argumentum - Невежеството не е аргумент. MS-21-300 / 310 е пътнически самолет от ново поколение със междинен обсег за 163 до 211 пасажери. Първоначално за него беше планувано композитно крило, само че санкциите против Русия попречиха това да се случи. Резултат: Министерството на индустрията и търговията на Русия отпусна 4.4 милиарда рубли за създаването на руски материали за композитното крило. И вече ги имат създадени и изпитани.

182

Анонимен

преди 2 години

Набирате,ли персонал за Таралясника-Москвич?

181

Анонимен

преди 2 години

Запритрябвали сте на Запада

180

Считам, че

преди 2 години

До Какво следва - лилипутин ако можеше да развива индустрия и съвременни технологии, досега да го беше направил. Ако тепърва ще почва, докато нещо положително се случи, него вече ще го няма! И "какво следва" - дай боже да е някой по-разумен и прогресивен държавник, с който ще може да се развиват градивни отношения! Това е гледната ми точка. Дано да съм прав.

179

нека не

преди 2 години

забравяме ,че много от западните страни са колонизатори а значи е ясна и тяхната култура !!!! колонизатор и култура е несъвместимо !!!! А и пленените вече разказвата кой и защо са давали команди за да се исползва мирното население като щит

178

Анонимен

преди 2 години

Като ти говори Лавров, гледай къде е слънцето! Що водите преговори с Германия и Италия тогава? Не съм чул руските олигарси да си купуват имоти в Китай! Или в Делхи! Но е добра идея руснаците да забравят за Европа! *** не ни трябват!

177

САЩ и сателитите

преди 2 години

Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Те сателитите се видяха кои са. Антъни Блинкен събра военните им министри в американската база в Рамщат. И на срещата поставиха само американското и украинското знаме - за сателитите не са сметнали за необходимо да го правят, дори за страната домакин Германия.

176

Анонимен

преди 2 години

До Какво следва "защото Русия ще може да си произведе това, което и липсва" Приказките не са като правенето, другарю. Русия няма наука и ноу-хау, за да провизведе "това което й липсва". Благодарете на Сатрапа в Кремъл за това.

175

Ами, да!

преди 2 години

Викингите ви дадоха държавотворния елемент, Византия - християнството, Дунавска България - писмеността, Волжка България - култура и цивилизация, Западна Европа ви направи европейци по времето на Петър Първи и Екатерина Велика, обаче вас си ви тегли на изток. Няма лошо. Китайците са само 10 пъти по-големи като население и икономика. Вие сте мишката, те са змията.

174

Анонимен

преди 2 години

Лавров е от червената аристокрация. Той не е руски селянин като Путин.

173

Малко за политика

преди 2 години

Благодарение на Русия и Китай светът вече не е еднополюсен и това е добре за държави като нашата. Ако ги нямаше тях, САЩ щяха да имат тотален контрол навсякъде и можем само да гадаем как щяха да злоупотребяват с това.

172

Анонимен

преди 2 години

В момента няма по-омразни същества на Земята от руснаците и русофилите. Предизвикват единствено погнyca и отвращение. Коня може да дрънка, каквото си иска, но това със сигурност не е истината.

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 174 Абсолютно кефи фантастичния свят, в който си живеят русофилите. Китай е на капацитет с руските доставки в момента, тъй че освен да извива ръцете на северноазиатските сатрапи за ОЩЕ по-ниски цени, от друго няма нужда. Същевременно Запада продължава да намира нови и нови източници за снабдяване с газ, а петрол винаги е имал. Русия я чака китайската паст: шахматиста в Кремъл, който лъже народа си, че "спасява Русия" в момента разпродава държавата си на Китай.

170

Чета и си мисля

преди 2 години

Че кой иска да развива контакти с вас рушките бе старче!?!?? Той щял да прави другаруване с поднебесната! Че той "вашият" изток вече си е техен. По-скоро помисли да не станете нещо като рушки "автономен" район на Чайна.

169

Какво следва

преди 2 години

ЕС иска да мине без руски газ и нефт. Може, но да видим колко ще ни струва това. Да не забравяме, че отговорът на Русия се нарича "Импортозамещение". Русия пренастройва икономиката си за да не зависи от внос на техника и резервни части от Запада. Да видим кой ще спечели в това състезание. Аз все пак си мисля, че ще бъде Русия, защото Русия ще може да си произведе това, което и липсва, но западната икономика без суровини не може да работи.

168

Анонимен

преди 2 години

Над 80% от БВП на САЩ се формира от сферата на услугите, предимно финансовите.

167

ЕС е обречен

преди 2 години

Нито един соларен панел или вятърна перка за целия си (кратък) живот на експлоатация не може да произеде толкова енергия, колкото е била похарчена за тяхното производство.

166

до Z

преди 2 години

Тоя ли е играч, дето не бил нападал Украйна, ама съвременната им армия потъна в украйна?! Тоя сигурно е трезвен само когато е друсан. Ако беше играч, нямаше сега раша да е най-презряната държава. Войната ще свърши по един или друг начин, но санкциите ще си останат. И овчия руски народ вместо да се вземе в ръце, се готви да живее доброволно в 19 век.

165

Анонимен

преди 2 години

Лазаров само чака да се пенсионира и ще духне на Запад.