96

Анонимен

преди 2 години

Нито един соларен панел или вятърна перка за целия си (кратък) живот на експлоатация не може да произеде толкова енергия, колкото е била похарчена за тяхното производство.

95

Анонимен

преди 2 години

Ако зелената енергия беше по-изгодна всички щяха да са на зелена енергия, ама не е и само балъците я ползват.

94

Анонимен

преди 2 години

Чубайс казваше 90те години - защо да развиваме технологии, защо да строим самолети като имаме пари от газ и нефт да си купим най-добрите Боинг. И къде е сега Чубайс?

93

До 94

преди 2 години

Хахаха-викаш никога Русия не е губила война.А Кримската война,Японската война при която е разгромен целият флот на Русия, Първата световна война, която слага край на Руската армия.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 Колко ще ти струва тоя панел и колко енергия ще произведе и няма ли накрая да си губещ?

91

Анонимен

преди 2 години

Над 2 хил са се предали от Азовстал. Това което Путин може да направи с тях е да ги охрани докато се възстановят и отпочинат, и после да ги въоръжи да ги стовари в покрайнините на Киев.

90

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще карат китайски коли,а ние рикши.

89

Анонимен

преди 2 години

Само по себе си американските и европейски технологии не струват нищо без ресурси, а русите имат достатъчно технологии за да се оправят с техните ресурси, вие ще ходите пеш, те ще карат камиони, ако се наложи, но няма да ходят пеш.

88

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тоя газ и петрол. Русия доставя на света и половината менделеева таблица. Като почнем от желязо, мед, сребро, злато, кобалт, титан, алуминий, въглища, дървесина, уран, плутоний... Всичко това цената му скочи до небесата последните месеци. А много хора дори незнаят защо Русия а после и САЩ окупираха Авганистан.. Най големите находища на силиций се намират в Авганистан. А силиция е основната суровина за чипивете използвани в електрониката. Сега Китай се е вторачил в Авганистан.

87

Анонимен

преди 2 години

Путин е пътник. Оправдава името си.А заедно със себе си завлича и цяла Русия. Навремето много по-могъщият СССР рухна заради много по-малки санкции.

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84 Абсолютно си прав и сами си го направихме да ходим пеш, а руснаците ще си карат Зиловете, докато ние "спасяваме" планетата хаха.

85

Анонимен

преди 2 години

Срещу руската зависимост: Соларните панели върху покривите в ЕС стават задължителни. Eвропейската комисия реши соларните панели да бъдат задължителни за покривите на обществените и бизнес сградите в ЕС от 2025 г., а за новите жилищни сгради от 2029 г.

84

Адмирации

преди 2 години

Германия, забрави че 1/3 от територията и беше под Руско управление, скоро дали няма да си го припомни? Русия воюва срещу целия фашистичен континент, а никога не е губила война! Тази война ще се проточи, Европа ще обеднее, а Руската мечка до къде ли ще спре? Един Путин, знае! Да не след 2-3 години Фашистка Европа да е прочистена и анексирана от РФ?

83

Анонимен

преди 2 години

Героите на Украйна преди да излезнат заплашиха с убийство киевския режим.Ако избягат от правосъдието на Русия тежко им на тези в Киев.

82

Дончо

преди 2 години

Каква нагла физиономия! И тази е от тия, дето са с достатъчно топли местенца, но обикновените хора няма да се съгласят да плащат сметките на елита. Ще има революция и ще изхвръкнат всичките Урсули, Мишеловци, Йозеповци, Кулеби, Лагардийки, Кирчовци, Кокорчовци, Батевци, Бай Дъновци, Камили и други подобни твари.

81

Анонимен

преди 2 години

С електрически коли няма да се храните, а комбайни, багери и индустриални машини не могат да бъдат захранени с батерии и електричество, а за да произведеш вятърни търбини ти трябват редки метали от Русия за производство на соларни панели суровините пак идват от там, ако ги изключите цените ще хвръкнат в небесата.

80

Мдааа

преди 2 години

Пък *** от ЕС хич

79

Мен

преди 2 години

И най-долния нацист е сто пъти по-добър от най-добрия комунист!

78

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига моля ви се с тази Русия. Русия вече е фалирала държава, а Путин приближава към края на своя диктаторски режим.

77

Слава Украина

преди 2 години

Героите на Украйна, елита на украинската нация, тези които цялия цивилизован свят подкрепяше, за които песни се пееха на Евровизия, взеха че се предадоха в плен моля ви са. Дори не бяха пленени в бой, сами излязоха и се предадоха доброволно на руснаците за да спасят кожата, вместо да се бият докрай. Толкова.