78

Това е хак ни е

преди 2 години

Правителството се покланя и надуупва и обслужва ЧУЖДИ интереси в УЩЪРБ и ЩЕТА на България !!! Това са ИСТИНСКИ Европейски държави с РАЗУМНО УПРАВЛЕНИЕ. Нашите българи предатели ПАК се издъниха и провалят цялата ни държава.

77

Анонимен

преди 2 години

Единствената цел на русия да спре газа за България е да падне правителството и да бъде сложено тяхно, за да имат контрол над държавата ни. Е този план пропадна. България пое курс към независимост и няма да ни спрат. Дори и да успеят пак, ще качим ПП горе. България и Румъния ще бъдат независими енергийно вбъдеще.

76

Анонимен

преди 2 години

А оня ден Кирчо разправяше за европейските ценности и европейската солидарност и как това било тест... Тест, ама явно само за зааагубеняците като нас!

75

Петъррр

преди 2 години

Киреее виж в какво състояние докара бедния българин. Още по бедни станахме. Вместо в Украйна да пращате помощи. Ти първо търси помощи за бедния българин. Киреее недей забравяй ония отгоре не забравя. Ще платите скъпо.

74

За НАШИТЕ

преди 2 години

Нашите политици управници ЗАСЛУЖАВАТ пълно конфискуване на цялото им имущество, ЛИШАВАНЕ от БЪЛГАРСКО гражданство и ДЕПОРТИРАНЕ на НАционалните ПРЕДАТЕЛИ на БЪЛГАРИЯ в УКРАЙНА това не са българи, а престъпници да си ходят в Украйна и Зеленски насилствено да си ги мобилизира там.

73

ZV

преди 2 години

Какво стана с алтернативната газ? Нали Юръпата щяха да намерят алтернатива. Какво се оказа, че българите пак се оказаха най- прецаканите както винаги. Да ви е честита промяната. Зимата ще има " умирай трудно 6".

72

Анонимен

преди 2 години

Това няма значение за нас. Всяко зло за добро. България ще стане независима следващите 10г. В дългосрочен план това ендлбре са нас. Германия, ще остане зависима винаги и ще трябва да се дупии на блатнитее всеки път. Това си е техно решение . Аз поздравявам Българското правителство, че се реши на стъпката и ще успее.А някой ден , когато комунистите паднат, ще имаме газ от 4 места и ще сме 2 крачки преди всички.

71

Анонимен

преди 2 години

Кирчо правилно си сложи решетки на сградата на народното събрание. Очаква скоро да го навести народната любов.

70

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ДА КУПУВАТ ТА ДА ГО ПРЕПРОДАВАТ НА ТАКИВА Б-А-Л-А-М-И КАТО КИРО КАНАДЕЦА И ПИШМАН АСАНЧО

69

Гласа на РАЗУМА

преди 2 години

Правилно са решили ОБАЧЕ НАШИТЕ политуквин политици КОГА ще им дойде АКЪЛА че трябва да ГЛЕДАТ и ДА ЗАЩИТАВАТ интересите на БЪЛГАРИЯ, А НЕ НА УКРАЙНА. Нашите политици са национални предатели и изменници. !!!!!

68

Пп

преди 2 години

Киро канадеца пьк спря нашите за да имаме високи цени на всичко

67

Отново поздрави

преди 2 години

А дори по някакъв начин газта от Юесей да успее да достигне до нас, то нейното количество може да стигне за едва една 20 (двадесет) част от потреблението на газ в България ! А следващата гемия пък може (евентуално) да се домъкне след 3 месеца. Но пък ние тоест България нямаме запазени квоти на гръцкия терминал....а иначе продължавайте да се радвате на санкциите срещу Русия ! И чакайте Русия да фалира.

66

Анонимен

преди 2 години

Германците са пълна трагедия. И тея искали да водят Европа:))) Никакъв шанс нямате. Европа може да бъде водена само от САЩ и никой друг. Ако чакаме тези да защитят някой .... или да помагат на някой... пълен срам. Тотално поредно разочарование от Германия.

65

Спас

преди 2 години

А па наш КИро се прави на интересен...

64

Може, не може

преди 2 години

Значи за кучета и котки може, а за прасета не може.

63

Анонимен

преди 2 години

Ралица Симеонова ми изглежда компетентна.

62

Анонимен

преди 2 години

О нашето проКиро ще купувал от хамерика, ама с парите на хората. Деее ботлузите му американски.

61

бааааа Пена

преди 2 години

Само Великите Българи Идеоти спряха да купуват

60

Цар Симеон I

преди 2 години

Каква поредна национална драма!?

59

ссс

преди 2 години

Госпожа "ейс" пасти да яде. То такова лиз..не и навеждане в чужд интерес не е било. Да се махат тия! Сложили метални врати уж заради протеста януари. Лъжа! Знаят добре какво правят и взимат превантивни мерки срещу народната любов.