125

Анонимен

преди 2 години

най-високо доверие при българите имат мишкуващите, ни лук яли, ни лук мирисали, ни чули, ни видели!

124

Анонимен

преди 2 години

124 да, видя се колко са украинците в София и колко са платените клакьори на НПОтата. Направо си ви преброихме, споко!

123

Анонимен

преди 2 години

Какво доверие към Кирил Петков като е загрижен повече как са украинците и македонците ,а не българите?Държи се като чужденец.Страх ни е от него...този ще ни продаде и ще си замине в Канада от където дойде,а ние ще бъдем роби на чужда държава.

122

РАДЕФФ

преди 2 години

е името на Zлото сполетяло клетите ни народ и държава !!!

121

Анонимен

преди 2 години

128 да, но сега управлява Петков. И ще се съобразява с реалността. Тя е такава, каквато е и ще се прави каквото може с условията, които имаме. Нали бил голям пич и можел всичкото! Защо тогава мрънка, че не били добри условията? Умните хора се справят във всякакви условия, само на неграмотниците и слабаците условията им са виновни. Хайде, доказвайте колко сте кадърни! Ама не можете! Интересно защо ли?

120

Българин-оптимист

преди 2 години

Нали искахте промяна, щото не ви харесваше как живеете при Борисов? Сега що ревете бе дебилченца

119

Анонимен

преди 2 години

Тpoляците русофили на ГЕРБ и Копейкин са активни в коментарите. На протестите ясно се видя кой, защо, какво. В София за Украйна- 50000 на шествие. За Русия- 100 човека таван. Вече в западналия прованс, където всеки е тотален аутсайдер без капка интелект и слугува в прогнилия запад, обожават Русия. Хубаво де, ама София е 2.5 милиона, а в прованса я има 2 милиона- я са на гурбет. В София се гласува редовно и винаги за дясна партия, а провансът не гласува. Така че- ПП да си върши спокойно работата.

118

пияница мистик

преди 2 години

Мале, мале, мале...Като гледам резултатите и чак страх ме хваща. Ама нека. Пp0cт народ, заслужава си съдбата. Копейкин, Янев дъртата соц номенклатура и русофилиcтиk, Фигуранта...Ужас просто. Очертава се в близкото десетилетие да ни управляват само комунисти.

117

Анонимен

преди 2 години

И КАК БАЦЕ СИ Е КУПИЛ ЦЯЛАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, А КАК АДМИНИСТРАЦИЯТА ПРОВАЛЯ ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ- АМИ ТЕ ХОДЯТ ПО ЕВРОПА И ПО СВЕТА ДЕ СЕ ИЗЛАГАТ А КАКВИ ГЛУПОСТИ ТВОРЯТ НЯМАТ РАВНИ- СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ ИМА НАКАЗАНИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ- АМА ТЕ ОЩЕ НЕ СА ДАДЕНИ НА ПРОКУРОР ЛИ...А СЕТИХТЕ СЕ ЧЕ ИМА ЕВРОПРОКУРАТУРА...АХ ДА НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ И ЗАПОЧВАТ СТАРИТЕ НОМЕРА" ЩЕ ДАДЕМ ГЕРБ НА ПРОКУРОР"- АМА КАК ТАКА ЩЕ ТЪРПИТЕ ЕДНА ГОДИНА И НЕ СТЕ СЪОБЩИЛИ В ПРОКУРАТУРАТА ФАКТИТЕ КОИТО СТЕ ЗНАЕЛИ- НА СЪД ЗА ЗАТАЯВАНЕ НА ФАКТИ

116

Кво да правим?

преди 2 години

Нямаше да се стигне до тук, ако ГЕРБ не крадяха като диви сeлски сатрaпи.

115

Анонимен

преди 2 години

др.Радеф взимай си Кирчо и Кокорчо,защото ти ги докара незаконно и дим да ви нема,докарахте ни до дъното,успяхте да.....

114

Анонимен

преди 2 години

111 ама разбира се! Кире имал куп визити и всичките са с разни дето искат да ни прочистват историята, а Кире е напълно съгласен на всичко, далаверка да има. Да не забрави като се види с германката следващия път, да и даде отчет какво е "изчистил" от миналото ни. Не че го късае, то не е негово минало. Никой не чисти канадската история, нали?

113

Анонимен

преди 2 години

Защо не питате управляващите последните 25г къде са им тръбите? :))) Защо се спираха проектите десетилетия? Защо Лукоил не е оборудван да прави петрол от други страни ? Да не би Петков да е управлявал 25 г България:)

112

Анонимен

преди 2 години

Гласувалите за Възраждане ще бъдат излъгани за пореден път! Не се ли научихте,че нова месия няма и който и да дойде положението няма да се оправи просто-------------------------------------------------------------То този не е и месия даже, просто си мечтае да ни извади от ЕС, и Путин да го сложи да коли и беси тук, както са правели комунистите след 09/09/1944. Той, Боко, Радев, Нинова са винаги верни на Путин и съветските другари

111

Анонимен

преди 2 години

Е,тя и Цецка Цачева щеше да бие Румен Радев,но вече никой не си спомня за нея.Но поне си живее в евтиния апартамент,в съседство с оня с 6-те апартамента,а вие се джавкайте тук кой бил по-добър крадец.

110

помощ

преди 2 години

ГЕРБ взе парите

109

баба мара

преди 2 години

стефан янев няма да успее с кадрите на царската партия и двете метреси коитоутре ще се хванат за косите борба за надмощие да се отказва докато е време

108

Анонимен

преди 2 години

президентът- фигурант трябва да носи отговорност заедно с протежетата си за некадърното и безобразно управление на страната. Стига се е правил на света вода ненапита, все едно е паднал от Марс!

107

Анонимен

преди 2 години

До 98. А нормално ли е, едва си дошъл на власт и да купуваш самолети за милярди, отново на проект, които ще дойдат след 5 години, че и повече ,при условие че страната е в криза. А нормално ли е да сме най малките пък да се репчим на Русия най много, вместо да си траем както други направиха? Колко време да му дадем още да ни доонищожи?

106

Анонимен

преди 2 години

Момчето е премиер от няколко месеца и вече има куп визити с нашите съседи , партньори в ЕС и САЩ. Не го е срам да отиде и да поиска помощ да търси за България най доброто в момента. Какво си се развикал сякаш ти си много добър ? Да те направим премиер да те видим:))) Оставете човека да работи времето, ще покаже.