41

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

НЕ! И това е напълно елементарно Yили, щото кой умен пълководец ще си слага главата y торбата и ще открива 2-ри /Северен/ фронт по време на ваЙна с YKA.../където рашистите и без това ядат гоУем бой и то поголовно по целата линия на фронта /, освен нашият малоYмен + смахнат пiДАЛ цар ФердинанД по време на М/уСъюзническата... Така че - НЕ будет втора СевернаЯ ваЙна, щото и 1-та победоNOсната доскоро 4ервена ХАрмия безславно Я загуби през 1938-39-та....

40

Бай Дън

преди 2 години

До 29. Хе-хе-хе, кво да мачка вова, топките на НАТО ли?

39

Аз

преди 2 години

Те руснаците с своята "най-велика" армия един песнички завод в Мариопол не могат да завземат вече 3 месеца щели с НАТО да се бият, егати смешниците братче, хахаха

38

Анонимен

преди 2 години

НАТО да се сърди на себе си. Позицията на Русия по въпросът за разширяване на НАТО е известен от години.

37

Анонимен

преди 2 години

2/3 oт боеспособната част на руската армия е била ликвидирана в Украйна, останалите 1/3 не искат да се бият и бягат от фронта. Според разузнавателни данни колхозниците не могат да си позволят война за следващите 30 год. Те колхозниците една Молдова нямаше да могат да превземат дори да искат. Какво остава за Финландия, държава с активни половин милион армия и най-модерна в света военно оборудване. Да не говорим, че Финландия на два пъти в историята си вече е показал на колхозниците кой командва.

36

В вихъра на терора

преди 2 години

Роднини на Гешев Екзекутират Българи, от ДАНС и МВР им правят мили очи от страх за работата си!

35

Гледна точка

преди 2 години

До атакист. А ве кога кремълски олигоффрени като теб ще престанат с тези средновековни разсъждения? Сега сме 2022, байно, ако капиш какво ти казвам. Тя и Русия е създадена от викингите някъде преди 12-13 века, сега да си я вземат ли?

34

ДАНС и МВР убиват

преди 2 години

Иван Гешев се занимава с поръчкови убийства! Издавал е заповеди на ДАНС и МВР за изтезания и Екзекуции на неудобни Българи!

33

Анонимен

преди 2 години

Скандинавците ако чуят думата братски да се готвят. Братск пият, братски северни народи, братски моржуват, братски ходят в сауна. Все ще намерят нещо. Да внимават!

32

Демократ

преди 2 години

До 25. А защо 40 държави са срещу русия бе, глу.пак? Защо не са срещу Монголия, Бангладеш или Суринам, а? Защо?

31

Анонимен

преди 2 години

Братски северни народи. Естествено че те са следващите. След Украинците. Те не са в НАТО, а както знаем Русия напада и съдира кожата на всичко що е братско! За братските на Русия държави само най-скъпия газ и най-ниските заплати.

30

Тлъб

преди 2 години

Нашествие надали, по скоро някоя и друга ракета преди да са влезли в Нато. Профилактично.

29

Анонимен

преди 2 години

На нашите *** им се иска, но никакъв шанс Путин да влезне във Финландия. Чак толкова пияни рашките не са.

28

Митето

преди 2 години

Финландия дължи съществуването си на Руската империя и руските болшевики.Четете и учете история бре магарета,тя ще ви помогне да не допуснете отново същите грешки!

27

:)

преди 2 години

Мачкай, Вова, тая мачка не е нашта!

26

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

Отговорът е ДА - Финландия ще бъде Отново Част от Съветският Съюз!

25

Интересно

преди 2 години

Ако навлязат наистина там,незная колко ще се върнат да разказват, дано помнят какъв бой са яли и винаги ще ядат,и шведите ако се намешат ще е интересно,те са в състояние да блокират комуникациите на НАТО и Русия заедно.

24

Гошо

преди 2 години

До Киооко Обаче и Аксель Моисеевич Антилла, също ще се появи

23

Анонимен

преди 2 години

Последните няколко дни Русия взе превъзходство в случващото се в Украйна и побързаха да отворят нов фронт на атака чрез тия 2 държави. Наистина не е лесно 40 държави да са срещу теб а когато повечето са срещу някой и са го нарочили, то в повечето случаи злото се крие в масата. Затова надявам се Русия да оцелее и това което Руското разузнаване знаят и е скрито от нас един ден да се покаже на светло.

22

Анонимен

преди 2 години

Путин да ги почва,докато не са влезли в САТАНАТО