75

Анонимен

преди 2 години

То и затова шще ви сменим с Коцето.

74

Анонимен

преди 2 години

Вие какво искате, да се затрие житницата на България, американците да си добиват и да го изнасят, като златото ни? Нали до Враца търсят, с концесия за 30години, да си продадем на Америка дирника.

73

Ма кви глупости ве

преди 2 години

чуйек. Където може да се изложите, се оляхте!!! Такова падение май... не е било!

72

Анонимен

преди 2 години

Чувствам се отвратително, че отново българския народ беше използван, като опитна мишка и сега ще страда, заради този и неговата компания. Отвратително!

71

Анонимен

преди 2 години

Това май ще е златният шанс на България да се отърве от модерното робство - "зе.ена сделка", "въг.ероден отпечатък" "ве.икото зануляване" и т.н.Много ни подценяват , но както удариха на камък с вакси.ите, така ще стане и сега ........... :)България винаги ще бъде остров на спасението , дори и за други народи.

70

Асене,

преди 2 години

Това е благодарение на теб. Ама ти ще си взимаш комисионите, нали, шушумиго малка!?!?!

69

Анонимен

преди 2 години

Тоя да ходи пеш и да седи на тъмно за да е солидарен с Украйна, аз не съм дотам, че да гладувам.

68

Кунева

преди 2 години

След закриването на руските реактори в Козлодуй още си мечтаем за нова АЕЦ.

67

100 дневната

преди 2 години

а? Айде на чалгията, бате, 5- 6, оп, Ръцете горе!!!Смях пълен и и. дават да се изказват от ПП

66

Анонимен

преди 2 години

Е как бе, *** ??? Нали наляво и надясно обясняваше и се перчеше, че можело и без руски газ ?? Нали се цъклеше на Путин, да не ни шанатажира ?? Какво стана, бе *** ??Оказа се, че по-големи лъжци и шантажьори от вас май няма, а ?? Айде обирайте си крушите от се връщайте в Харвард. За там може и да ставате, но за тук - твърдо НЕ!

65

Сънародник

преди 2 години

Един да свали розовите очила на промяната и да види,че са ни засилили яко към урвата!Тия ще станат като Цветанов и Борисов слушайте ми думата!

64

Малииии

преди 2 години

тоя как си вярва, има един клип Газова криза вБългария, чиста математика е, изгледайте го и ще разберете какво се случва

63

мда

преди 2 години

Кокорчо е глобалистки ***.

62

Правилно е

преди 2 години

да се каже ... с вашите 4-5 и подсигурявания. Така подсигурявате, че ще стоим на тъмно и студено, гладни и назад във времето в каменната ера.

61

Газ

преди 2 години

След 10 години ще го търсите Путин да ви прекарва газ през Черно море.

60

Възрожденец

преди 2 години

Наборе като ви викахме промяна нямахме идея,че вместо до кръста в кал ще ни натикате и главата!***!

59

пияница мистик

преди 2 години

Ама Боко преди колко години каза, че има залежи на газ в Черно море и иска да вика американци да сондират и добиват, а също и да вадят от Добруджа шистов газ и комунистите, платени от джуджето убиец се разквичаха до небето, зер да не секне далаверата на Пyтлapах да ни продава най-скъпия газ и нефт в Европа. Щяло да окаже влияние върху природата Сякаш САЩ са по-*** от нас, че си добиват шистов газ. А и откога пък комунистите ги е еня за природата? А и Боко е безволев и отстъпи. Сега плащайте

58

Едно ли е..

преди 2 години

Нещо не разбирам. С кого се бием, та 4-5 години този слага икономиката ни на военни релси? Бие се Украйна, с която даже нямаме граница. Да ви кажа ли какво става. Една година мрънкаха, че нищо не могат да направят, защото лошия Бойко объркал всичко. Сега ще е войната. Кой от каквото се оплаче, тези ще са с готов отговор: Ами, то войната. То, като ще има все с какво да се оправдаем, да се нареждаме и ние да пробваме? Ако не стане, извинения бол.

57

Какво очаквате?!

преди 2 години

тръгнахте да строите държава със питиепродавници...кво стана?!

56

Анонимен

преди 2 години

Вървете на майнатаа си Кокор.