119

Спеца

преди 2 години

Благодарим ти Бойко , но най-добре ще е за България и партията ти, а и за теб , да се пръждосаш , докато не са ти прибрали откраднатато и да те приберат и тебе най -накрая в пандиза!

118

Анонимен

преди 2 години

Нека влезе в затвора!!!

117

Анонимен

преди 2 години

Байко, колкото и да се напъва да лъже, не може да лъже повече от Путин. Винаги ще бъде втори в класацията за лъжци и измамници след Путин.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106Живееш по добре, защото си плешив дъ ртак, Боко е въздух под налягане :))) Интереса на България е, да е максимално независима, това не е възможно естествено, но Боко е предател отвсякъде :))

115

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, да заличи кражбите. Хайде не благодаря !

114

До 114

преди 2 години

Ти си стоиш само на село и не си мърдал из България. Ако беше пътувал през годините щеше да видиш и строежите по магистралите, и ремонти на малки и големи пътища тогава. Сега се оказа, че и с газа имаме реверси към съседите, т.е. Бойко е направил и тези връзки, а не както манерки като тебе твърдят, че нямало. ГЕРБ знае да управлява, а не като тия млади крадльовци.

113

Анонимен

преди 2 години

Терминал 3 вика. Хахахаха

112

Анонимен

преди 2 години

''Но, се указа, че те само за осем дни са откраднали 9 млрд''Г-жо журналист как се пише УКАЗА или ОКАЗА и каква е разликата??? Български език учили ли сте? Как сте станали журналист? Правопис знаете ли?

111

Гиб Мелсън

преди 2 години

Винету хич да не се гласи да се връща. Той е същия мераклия да продава оръжия на Украйна като Киро Канадеца. Няма разлика между двамата. Между другото Киро Канадеца не е уволнил нито един директор на училища от партията на Винету. И децата знаят, че Винету масово назначи партийни кадри като директори на училища по страната. Киро Канадеца му пази кадрите. Не уволни нито един. Значи играят заедно.

110

Анонимен

преди 2 години

Да са врашта Боико, че тия счупиха даржавата ни!! Саму Боико Борисов може да спаси Балгария!

109

Анонимен

преди 2 години

114 онези 40 км са построени от Станишев Лъжеш човече очерняш и защо го правиш Защо не потърсиш отговорност на Гечев и сие дето фалираха банките 90 год а сега са се самоназначили в управлението срам срам БКП кой е гласувал за тези

108

Анонимен

преди 2 години

Има ли тука някой, който заживя по-добре след промяната?

107

Анонимен

преди 2 години

Как какво? Магистрала Люлин, магистрала Струма, подбалканския път и много други второкласни пътища. Не се е чуло Киро нещо д се захванал дори!

106

Анонимен

преди 2 години

Давай Бойко разказвай и точно как и сега крадат разобличавай назначените с мадуровските машини България не е на Мадуро да си върнем Демокрацията Българи събудете се

105

555 до 78-по времето

преди 2 години

И когато Бойко е крал европари , ония в Брюксел са спали непробудно и не ги е интересувало къде отиват парите на европейските данъкоплатци ли? Такива *** въдици даже и децата не ги лапат. И понеже е крал ,затова освободиха всички еврофондове спрени при Орешарски , когато Бойко се върна на власт. Явно много им харесва на евро-чиновниците Борисов да ги краде!! Стига с тия смехотворни твърдения-Боѝко се оказа за сега единствения читав политик и държавник.

104

Кой построил бе

преди 2 години

Какво да е построил бре - ония 40 км от стара Загора до Чирпан ли бре, или детските градини в София, свърши неговото - отиди в Полша, да видиш пътища и качество, не тва дето уж го построи а после прави ремонт на ремонта, щот окрадоха парите за качествени настилки и мантинели.

103

Анонимен

преди 2 години

Това недоразумение се изчерпа.

102

Бай Хъ

преди 2 години

Ту лу п я иска да въстанови прихода в чекмеджето. Секна нещо, проблем...

101

Анонимен

преди 2 години

Aма нали сте ЗА износ на оръжие към Украйна ? ... какво плачете тогава на всяко интервю ? А да направиш нещо - едва ли ...

100

Анонимен

преди 2 години

Добре де, с ръка на сърцето - някой живее ли по-добре сега?