274

Анонимен

преди 2 години

ББЪЛГАРИЯ КОМУНИСТИТЕ СЕ ПРЕКРЪСТИХА , НО ПАК СА СИ КОМУНИСТИ! КГБ Е ОТ КОМУНИСТИТЕ И ПУТИН Е КОМУНИСТ!КАКТО БС ЧЕСТВА СТО ГОДИШНА ИСТОРИЯ!КАК ДА НЯМА КОМУНИСТИ! ДАЖЕ НИ УПРАВЛЯВАТ!УСЕЩАМЕ ГО ПО ПРАЗНИТЕ ДЖОБОВЕ

273

До 319

преди 2 години

А колко деца загинаха в Донбас и 8 ГОДИНИ живяха по мазетата? А за Иван Милев, когото украинците изгориха жив нещо да кажеш? А за българските знамена, които късаха и потъпкваха? А за осквернените ни паметници там? Не? Що тъй?

272

Фермер село Конска

преди 2 години

Всички хора от село Конска, нека да се обединим и да направим паметник на другая Путин в центъра до читалището.

271

тито

преди 2 години

До Дедо....много големи топки , пречат му да порасне,...от мемори пяна!

270

Анонимен

преди 2 години

До Брат Пит:Човек като ви чете с онзи другия насила става русофил.Няма как да ви трая нациските драсканици.Отделно си ви има нещо...говорите за разпадане на СССР,а тя се разпадна преди много години.Не сте в час.

269

Анонимен

преди 2 години

Българина, дето пише от САЩ, я питай твоите хора колко свят унищожиха с писъците на децата във Виетнам? А на тия от арабския свят? Или викаш те не са деца. Деца са само украинчетата. Като съдиш, съди всички. Иначе си същия, като онези които осъждаш.

268

Анонимен

преди 2 години

Наполеон ги е бил рашките, ама не предвиди техната зима, както и Хитлер :))) Когато си в такъв полярен климат, останеш без храна, все пак армията му требва да се храни, тогава почват главоболията :))) Наполеон разбира се не беше същия след Раша, половината му армия умря от глад в ледниците, така и не се възтанови челяка след това изживяване :)))

267

Анонимен

преди 2 години

НАПОЛЕОН Е АГРЕСОР СРУЩУ РУСИЯ!РУСИЯ АТАКУВА УКРАЙНА!ДА СИ РАЗБРАЛ УКРАЙНА ДА НАПАДА РУСИЯ! МОЖЕ АЗ ДА ГРЕША,НО БОМБИ ПАДАТ В УКРАЙНА! КОЙ ЛИ ГИ ИЗПРАЩА?ААА ПУТИН ПРАЩА ПОДАРЪЦИ НА УКРАИНСКИТЕ ДЕЦА!ЩОМ ПУТИН КАЗВА И НАШИЯ РАДЕВ КАЗВА КРИМ Е РУСКИ!КОМУНИСТИТЕ ПОВТАРЯТ !ТУК Е ПЪЛНО С ПАПАГАЛИ!

266

Анонимен

преди 2 години

Расчеты за газ в рублях с Минском минимизируют негативные влияния санкций для Белоруссии. Путин

265

Анонимен

преди 2 години

Россия сохраняет самые благоприятные цены на нефть и газ для внутреннего потребления в Белоруссии, а расчеты за них переведены в рубли. Путин

264

Анонимен

преди 2 години

В энергетике завершено согласование проекта объединенного рынка электроэнергии с Минском. Путин

263

Анонимен

преди 2 години

Няма комунисти,няма СССР,няма Сталин,няма Хитлер!Набий си го в главата!

262

Иван Гешев

преди 2 години

Здравейте. Ако някой вчера вечерта предполагам в студентски град, е намерил червена маратонка Найк и си е забравил ръкава на сакото в джоба ми, да пише на лична

261

оххх

преди 2 години

И пак комунисти бълнуват болните!Ходи се лекувай!

260

Анонимен

преди 2 години

До Гиб:Няма как да станем част от Русия,но спрете малко да ни бутате тая Украйна!

259

Анонимен

преди 2 години

Щом *** го КАЗВА НАШИТЕ КОМУНИСТИ МИСЛЯТ ТАКА!ВСЯКА ЛИНИЯ НА ПАРТИЯТА Е ПРАВА!ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО !ИМА КАК ДА НЯМА!КОМУНИСТИТЕ ИМАТ САМО ЛОЗУНГИ И НЯМАТ ПРАВО ДА МИСЛЯТ!ПУТИН МИСЛИ!

258

Анонимен

преди 2 години

Подразделение украинских морпехов, в которое входит британец Эйден Аслин, собирается сдаться в Мариуполе, у них закончились боеприпасы и продовольствие британская газета Telegraph

257

Анонимен

преди 2 години

Нагло мужишко джудже! И народът ти е такъв, Путляк!

256

Анонимен

преди 2 години

Хайде да си говорим за Наполеон,а?Същият успех ще има.Луди за връзване сте украинофилите.

255

Гиб Мелсън

преди 2 години

Значи единствения шанс България да стане част от Русия е тук в България да се развихри русофобията на макс. Да почнем да бълваме русофоб до русофоб. Да им се дава гласност на русофобите по всички медии и форуми и това ще привлече вниманието на Кремъл. Ще ни търпят, търпят и по някое време ще решат да ни присъединят. Ние не сме Украйна с 20 милиона мъже от които 10 милиона годни за война. При нас офанзивата ще мине най-много за три или четири дни но не виждам кой ще се бие. Нямаме един в легиона.