66

msm

преди 2 години

Русия е държава без бъдеще, ако не се отърве от вампири като В.Путин, Лавров и поне 100 доближени до тях министри и губернатори! Фашистка държава, мразеща човека в човека!

65

Анонимен

преди 2 години

Светът и животът ще са красиви без рисия! Малко търпение!

64

Анонимен

преди 2 години

Кадиров, приветства урките.

63

Анонимен

преди 2 години

Излязоха записи на разговори на руски войници с техни близки. Моралът е на 0. В един от записите командирър казва да унищожат техниката, за да може да се изтеглят.

62

Анонимен

преди 2 години

До 43 Земя бля-Основната цел Донбас и Луганск ще бъде постигната основната цел беше разпадане на Украйна и поставяне на друго правителство. Как смяташ че ще се държат украинците към държавата откъдето идва окупационните войски?

61

Вундеркинд

преди 2 години

Най фаталния пропуск на американците е че са допуснали къртица да предаде чертежите на ядрената бомба на руснаците. Вместо чертежите е трябвало да изтропат по една бомба в москав и ленинград и ония още щяха да поправят щетите и да си налагят парцалите.

60

Анонимен

преди 2 години

Край с Украйна, колкото и да се напъва Байдън. Жалко, семейството му ще претърпи, големи финансови загуби.

59

Бисмарк за укропите

преди 2 години

Тези *** поеха всичко най-лошо и подло от руснаци, поляци и австрийци, в душите им не остана място за добри качества. Най-много мразят своите благодетели, тези, които са им направили добро и са готови да се преклонят по всякакъв начин пред властта.Те не са приспособени към нищо и могат само примитивна работа, никога не биха могли да създадат своя държава , много държави ги караха като топка из цяла Европа, робските инстинкти така са се вкоренили в тях, че са покрили цялата си същност с отвратителни язви!

58

Анонимен

преди 2 години

На парада по случай 9 май в Москва, Руската военна техника щяла да бъде теглена от Украински трактори.

57

Анонимен

преди 2 години

Това което е останало от кокошкарите е деморализирано и неорганизирано неспособно за бой

56

Анонимен

преди 2 години

До края на Април, ще е 50% :))) Въшлясалите голям бой, ще ядат при Одеса.

55

Анонимен

преди 2 години

ШКой го казва ами тогава хайде опитайте се?

54

Анонимен

преди 2 години

При положение, че в Украйна живеят повече от 40 милиона украинци с полски корени, какво да очакват рашките ? :))) В БГ е толкова силна руската пропаганда, че дори от незнание ги прекръстиха на православни, нищо че поляците са католици........хахахахаха :)))

53

Анонимен

преди 2 години

Какъв оли, трябва да си да подкрепяш Азов? Явно и у нас има фашаги.

52

Анонимен

преди 2 години

Много де учудвам как при дискусия за това какви загуби има Русия при окупационната война която започна февруари месец 2022, има постове за втората световна 1939-1945 която СССР почна. Няма ли тези две теми да има отделни дискусии? Примерно тук някой парашутист да разкаже какво станало със ВДВ след като ги пуснали в ход.

51

Анонимен

преди 2 години

Те руснаците предстои да загубят цялатта пратена войска там в Украина.Оставят танковете и бягат.Украинците ги трепат методично човек по човек със снайперисти.

50

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Великобритания, да освободят парите от банките си на Афганистан, че хората там умират от глад.

49

Анонимен

преди 2 години

Ако приемем, че Русия, е окупант на Украйна, то Украйна е окупант на Европа. Повече от 3 милиона укро фашисти я налазиха за по-малко от месец, и де да бяха само жени и деца. Здрави прави азовци, които подлежат на военна служба вече са тук. И се разпореждат, както немците не са се разпореждали в окупираните територии по време на ВСВ. Всичко им е позволено и никой копче не може да им каже. Опаковали са с украински знамена цяла Германия, например. Замислете се какво става.

48

Анонимен

преди 2 години

Русия през ВСВ няма ввс след като Хитлер го унищожава в началото на войната. Нямат флот , нямат модерно оръжие. Тактически са зле, както винаги в историята си. Те и сега са зле тактически и до се вижда и коментира от куп военни анализатори. Те просто немогат да се бият. Разчитат само на много пушечно месо и по голямата си техническа възможност. Но немогат да решават проблеми долу на бойното поле. 7 генерала за месец е тотален срам.

47

до 47

преди 2 години

До АнонименЧете историята правилно момче.Чети историятаот различни източници.Явно си чел но не това което трябва.