209

Обективен

преди 2 години

Тези двама *** и майкопродавци са "арестувани" от властта, за да бъдат наградени с орден "Стара планина" за русофобското си дело. Друго обяснение няма.

208

Костадин Костадинов

преди 2 години

Арестуваха Барбикян и *** след вандалска проява пред руското посолство - заляли табелата на сградата с червена боя. На първо място искам да поздравя полицията, че действа адекватно и бързо. На второ място искам да отбележа факта, че платената русофобска *** в България тотално се инфантилизира и дебилизира. Не знам дали на Украйна е нужна денацификация, но съм убеден, че на България е нужна незабавна демалоумизация, последвана от спешна психодиспансеризация.

207

Анонимен

преди 2 години

двамата лузъри се опитват да се впишат в дневният ред, изолирани отвсякъде търсят внимание двамата некадърника, особенно единият главният прокурор го направи на нищо при една от срещите им в парламента:)))

206

Анонимен

преди 2 години

Е ми толкова мозък имат. Сега ще ги канят по тв като герои. А трябва да ги набият с пръчки и да премахнат боята собственоръчно. Диплодоци

205

Bobi

преди 2 години

Трябваше да им избият зъбите на тея двата шута бабикян и ония педи халва.национални предатели

204

Анонимен

преди 2 години

С такива ''перформанси'' се занимаваше оня Болен Лидеров,за да го дават по телевизора.

203

Анонимен

преди 2 години

Тия никога не съм ги и чувал даже.

202

бай Васил

преди 2 години

ако съм аз да съм ги натрепал едно хубаво и няма да помислат да ми цапат вратата - нашия земляк от северозападна България търпя *** 8 години и сега реши да действа когато му избиха половината от сънародниците му в източна Украйна

201

Василев

преди 2 години

В България има много руски шпиони във властта и много Иво Христовци промити мозъци руски п.од.логи, които не виждат повече от собственото си психично увредено подсъзнание и са с деструктивни закърнени сетива!!!Агент Линда Първати!ЦРУ!!!

200

София

преди 2 години

Проамериканско ориентираните протестъри, дето дори не можаха да осребрят народното недоволство миналата година покрай изборите сега с нова порция циркове насред София. До кога полиция и прокуратура ще ги търпи тези провокатори, очевидно платени от западни НПО-та?

199

П.К.

преди 2 години

Те, тия баламурници отдавна трябваше да ги закопчеят яко. и с веригите да ги поразкарат из Софията града за показ, възпитание и забавление. Както навремето те мъкнеха бесилки, ковчези по софийските булеварди. Ама, да ги проснат на бетонния под на участъка, за да им държи влага бая време./ - Бог забавя, ама не забравя...

198

Д-р ОхБооли

преди 2 години

*** е много голям демократ, както са писали по-надолу беше на протести срещу Боко. Интересно кога ли работи мнимия адвокат? Или има още за харчене готови парички от протестите срещу герба? Може и никога да не разберем, а онзи арменец Барбиканя не знам какво точно работи, но знам със сигурност откъде идват паричките :). Както и да е, сега трябва да останат и почивните дни в кауша!

197

Анонимен

преди 2 години

И сега това как точно кореспондира с Гешев и Борисов?Или показват съпричастност?А какво свършиха като депутати?Или просто напомнят,че ги има?

196

Анонимен

преди 2 години

Да залеят украинското, сбъркали са адреса.

195

до педофила

преди 2 години

Педофиле, в Русия няма болшевизъм от 30 години. Болшевизма е в Европа и най-вече в България през последните години с такива като теб.

194

Анонимен

преди 2 години

Тия скапани ***, които искат да припечелят на гърба на трагедията в Украйна, веднага на площада и публичен линч до припадък.

193

Анонимен

преди 2 години

До Герасим от Софстрой - Гладен възрожденец власт сънува)))) Даже гладните кокошки са по-големи реалистки от него.)))

192

!

преди 2 години

О лигофрени!*** умни п р и м а т и

191

Ани

преди 2 години

Простотията ходи по хората, а тези са твърде прости. Ду *** давци са тези, един път имаха късмет да влезнат в парламент, но толкова. *** са. Продаваме се, а украинците са такива права, повече от съмародниците ни в собствената си държава. За тях няма зони, няма винтки.

190

гост

преди 2 години

хулигани :). друго си беше га божката ви плащаше за протестите, ама парата секна. Гешев не е уволнен, а вие сте пред руското посолство с белезници. Живот ли бе да го опишеш , само каква съдба. Нема ли да ги приютат и тех за 24H на скамейката. Нали им беше много смешно когато закопчаха бат Бойко :)