67

Анонимен

преди 2 години

Доларът е ненадеждна валута. Не се знае утре в САЩ какви лихви ще обяви федералния резеврс, колко трилиона нова долари ще напечати - те сами си решават. За Русия е най-добре да образува цената и да търгува газта в рубли, така има пълен контрол и най-добре ще си прави разчетите.

66

Анонимен

преди 2 години

До Хаха няма да стоиш на топло щото ще те пратят в окопите в Донбас да те трепят украинците.

65

не бе, не бе

преди 2 години

Путин само така си приказва, той винаги само така си приказва и нищо не прави, няма да спре газта ако не платим в рубли, всичко ще си бъде както преди, а руснаците ще излязат на улиците и ще го свалят.

64

Анонимен

преди 2 години

Какъв смешен плач. Не всяко газово руско находище е свързано с газопровод, водещ към Китай, но услужливо забравяме, че абсолютно всяко руско газово находище е свързано със Северния Ледовит океан, Севрния Руски Морски път и от пристанищата и газовозите - с целия свят, а не само с КНР.

63

истина

преди 2 години

Путин плаши куче със салам.

62

пияница мистик

преди 2 години

По времето на "Желязната завеса" никой нищо не взимаше от СССР. Ни газ, ни нефт, ни нищо. И въпреки всичко Запада и САЩ пак бяха номер 1 в света, с най-висок стандарт на живот и всеки искаше там да избяга и да живее. Сега, след като нещата малко се размиха с рухването на СССР и глобализацията, Запада започна да търгува с тях суровини. Ама ситуацията се промени с войната. Сега пак ще има Желязна завеса 2. Запада бързо ще се прегрупира дрогаре, там са умните хора на Цивилизацията, вие да му мислит

61

Анонимен

преди 2 години

Споко, ЕС очакв ръст на бевепето.

60

Хаха

преди 2 години

Русороба стоически ще понесе глад, студ, мизерия, без газ, но да си е тук в Европа!!! Вместо да замине в рая раша на топло, ресурси, газ.

59

Европеец

преди 2 години

Ние сме добре, ще минем на биоенегия и зелени източници, да му мислят руснаците, ще ума глад в Русия.

58

Анонимен

преди 2 години

Банският толупар, Киро,Паси,Плевнятта могат да произведат достатъчно количество гъзев газ.

57

Малко факти

преди 2 години

За 2022 ЕС очаква ръст на БВП около 3,5 % , докато Русия очаква спад на БВП около 15 % !

56

Анонимен

преди 2 години

Премиера Нинова каза че няма проблем с газа и рублите.

55

хем боли хем сърби

преди 2 години

Вас какво ви интересува какво ще прави Путин?

54

Анонимен

преди 2 години

До Много е просто - еми чакай да дойдат сметките, да видиш дали няма да го спрат, ако не платят в рубли, Путин ясно каза - няма да се занимаваме с благотворителност, ням рубли, няма газ.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 "Честно ли? Ами просто ще добива по-малко. То да не е със срок на годност тоя газ?" Ееех, а ако беше прочел и статията.

52

Анонимен

преди 2 години

Честно ли? Ами просто ще добива по-малко. То да не е със срок на годност тоя газ?

51

Българин

преди 2 години

Ние сме добре тука в Европа в ЕС, добре че направихме правилния избор в клуба на богатите. Ще минем на водородни и геотермални енергийни източници, а руснаците ще гладуват ако няма на кой да продават газ.

50

Анонимен

преди 2 години

Вече руска тв ще се хваща антена от сушен суджук

49

Анонимен

преди 2 години

До Teo може и няколко газови електроцентрали да построи, Те да не ги строят по две на месец. И турция какво ще я прави тази излишна газ. И виж колко е капацитета на газопровода до Турция. Или ще прекара газопровод до Индия през Хималаите. Всичката газ на торове да я направят, къде ще продават и складират. Или още 10 нови завода да торове ще направят. Не ви слуша главата.

48

Анонимен

преди 2 години

Предполагам че нашите дюнмета от правителството на Нинова ще са единствените които ще купуват газ за рубли.