37

Кайчо Киряков

преди 2 години

Дебелите руски глави не увряха, който се е заиграл с Великобритания и Америка доникъде не стигнал. Кухата соц глава няма как да надхитри алчния капиталист, който е привлякъл всички чрез парите си всички умове да работят за него. Надеждата ви е само в Китай, щото от любимата в раша *** за зеле не става, те могат да доставят само газ. Свърши ли газта, руснака ще рофите по кофите за *** на западна европа и ще мие чинии в китай.

36

Киро

преди 2 години

Късно е либе за китка. На урките им взеха да треперят мартинките ко стана зелето от Москва ли се обажда Ще виде през крив макарон Донбас и Логанск

35

Путин

преди 2 години

е пътник. Собствения му народ ще го обеси за всички страдания и мизерия които им е причинил. За съжаление цяла Русия ще страда още много години след него. А това от..чено джудже ще остане в историята като поредния самозабравил се диктатор убил хиляди невинни хора за да постигне болните си амбиции.

34

Анонимен

преди 2 години

До 33Ц. По белгийската го казаха, но той Борисов ви каза на европеидите, че сте про'стаци!

33

Анонимен

преди 2 години

Кой пречи на Зе-клоуна да развее бялото знаме и да капитулира, щом иска незабавен мир?

32

Гиб Мелсън

преди 2 години

Гледах видео с руски военен от зоната на Мариупол. Руския военен твърди, че военната операция в Украйна трябва да се доведе до край. Според него ако се раздели Украйна на части, в тази част която ще остане украинска пак ще се въоръжат и след време пак ще воюват срещу руснаците дори по ожесточено и с по-големи мащаби. Затова според този руски военен, който е в Мариупол военните действия трябва да бъдат завършени до край в цяла Украйна. Чудя се не се ли измориха вече тия военни да се бият?

31

Анонимен

преди 2 години

Тиквата може да е била про'ста, но белгийски премиер не знаеше химна на Белгия, нито какъв е националният им празник.

30

Анонимен

преди 2 години

Нема такъв uguoт на Света,като тоя клоун.Доказа единствено,че може да разсмива само западните ***.Никой вече не го брой за фактор това посмешище.За съжаление не той а други плащат сметката му.САЩ и Запада най подло го мамят,вече години наред,като само го използват да си пълнят банковите сметки.Накрая те сами ще му намажат въжето и ще му ритна столчето.Вече са в последната фаза.Каквото можаха откраднаха а той вече е пречка за пазарлъци

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 "Медиите и политиците на запад НИКОГА не са били по-свободни и обекнивни от тези на изток." Мхм. Така ли казаха по руската държавна телевизия?

28

Анонимен

преди 2 години

Аз, ако бях на мястото на Путин, изобщо нямаше да се бавя толкова.---------Той Володя не искаше да се бави. Но леко го метнаха и се чудя колко ли генерали от армията и тайните служби скоро ще получат я инфаркт, я инсулт :)

27

Анонимен

преди 2 години

Медиите и политиците на запад НИКОГА не са били по-свободни и обекнивни от тези на изток. Белгийскете демократи конкретно са си същите, ако не и по-зле, от нашенските бкп и бзнс партийци през 60те и 70те...

26

Анонимен

преди 2 години

До Сандо Има два варианта: Русия се изтегля изцяло, или да бъде постоянно във война с Украйна оттук нататък със санкции на място. Трети вариант няма.

25

Анонимен

преди 2 години

Руските военни експерти прогнозираха осем години, че руската армия за един ден ще е в Киев и вечерта ще гледа там концерт на Газманов. С такива експерти, враг ти не трябва.

24

Йосип Висарионович

преди 2 години

Какво да "Разделя" Путин?!?! Няма какво да разделя , защото тя - Украйна - вече е негова! Украинското Актьорче и Украинското Боксьорче в най скоро време ще изчезнат към именията си в Западна Европа и САЩ и повече никой няма да ги види на Украинска Територия...... Те всъщност свършиха голяма част от "Американската работа" там ... Не успяха напълно... Но несъмнено си заслужиха Американските парички! Да си избереш за Президент - Актьорче , защото ИГРАЛО РОЛЯТА НА НЕПОДКУПЕН ПОЛИТИК?!? Ха ха ха....

23

Анонимен

преди 2 години

Зеленски използва готовността си да "преговаря" за неутрален статут на Украйна за да получава повече оръжие. Разбирам го, той иска Запада реално да се вклюючи, затова ни натиска, и според мен е правилно да му се даде всичко, каквото поиска, стига да може да го използва. Русия ще се окопае в Донбас, защото се видя, че тя нищо друго не може да направи. На Украйна трябва да й бъде дадено оръжие с което да си го върне обратно, както и Крим..

22

Сандо

преди 2 години

ще бъде разделена на руска и на украинска част - това ще стане. И украинската няма да има излаз на море, ще им остави нивите да си орът

21

niki

преди 2 години

Путин нищо не може да раздели. Това е една смехотворна карикатура на властелин, остана без пръстен.

20

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Аааа,те се усетиха...украинчетата.Без излаз на море,ще им е най...добре за пронатоффските планове.

19

Хасфалт

преди 2 години

Обаче краварите имат много извратено чувство за хумор, на нас ни държаха 12 години Тиква за водач, а на Украйна сложиха Зелка.

18

Гиб Мелсън

преди 2 години

Между другото руски военни експерти твърдят, че съвсем скоро горивата на украинската армия свършват, така наречените ГСМ. Имали съвсем малки запаси и нямало откъде да се снабдят освен от Русия. Самия ЕС имал проблеми с горивата и не могат да помагат с горива на Украйна. Като свърши горивото, приключва и войната. Целта на руснаците е да затворят в кръг най-елитните украински войски, които са разположени в Донбас 90 хиляди украински бойци. Ще ги обградят и ще ги избият.