324

аа

преди 2 години

Ама ние ще ги махаме вече ***

323

Анонимен

преди 2 години

А другарката, може ли да обясни, как точно ни освободиха от нацистите? Може би, както сега освобождават Украйна, но украинците им се опънаха, а на времето тук комунистите са им подготвили посрещане. И колко руски солдати загинаха при това освобождение на България, че им курдисаха паметници в София, Пловдив и къде ли не? В Пловдив, са го изтъпанчили на най- високото тепе, за да се вижда от всякъде, че един отнай9старите градове е под руски ботуш!Това било история, пфф!

322

Анонимен

преди 2 години

Демонтирайте тия грозни скулптури с въоръжени хора. Войните трябва да останат в историята.

321

Истината

преди 2 години

До Morski....... Единствените жертви, които руснаците дават за второто"освобождение" на България са 42 войници и офицери умрели от употребата на метилов алкохол в Бургас. Погребани са в бургаските гробища и преди време руснаците се сетиха са им издигнат паметник да са има още едно място където да се прекланя местната пета колона.

320

Анонимен

преди 2 години

Нека не сме братски народи, че видяхме какво правите с братята

319

Анонимен

преди 2 години

Паметниците на съветската армия ги издигнаха българските комунисти заради помощта на 9 то септемврийския преврат.в България не имало чужди войски не са се водили сражения .от кого ни освободили?къде дадоха жертви?

318

Моча

преди 2 години

Даряваме *** на някой украински град те имат най-"пресни" впечатления от качеството на освобождаване.

317

.!.

преди 2 години

Руски паметници е различно от съветски. Альошите да се преместят в склада.

316

Анонимен

преди 2 години

Нещата вървят добре,щом руската пaчавра публично признава,че народът в България не иска паметници на *** в България. Че даже им трябва защита

315

Анонимен

преди 2 години

До да ---- Защо си тук, а не в Русия тогава?

314

Morski

преди 2 години

ЗА ВСИЧКИ КЪСОПАМЕНТИЦИ- НЕ Е ОСКВЕРНЯВАНЕ ТОВА ,КОЕТО ОСКВЕРНЯВА НАШАТА РОДИНА! *** НА ЧАКЪЛ!

313

Иван

преди 2 години

Не сте ни освободили от никого а ни обявихте война и ни окупирахте. В България съветската армия само е грабила и безчинствата.всички паметници трябва да се взривят.

312

да

преди 2 години

защото сме овце, без капка мозък, а сега байдън е овчар и размахва сопата, затова ще тънем в мизерия, без газ, без петрол, на тъмно, но ще хвалим ЕС и НАТО!

311

Morski

преди 2 години

Русия винаги е ползвала смъртта на свои войни за пропаганда! Като са толкова загрижени за ценности и история имам няколко въпроса:1. ЗАЩО ОТРИЧАТ БЪЛГАРСКАТА - ПОВТАРЯМ БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА И И ПРИЛЕПВАТ КАКВИ ЛИ НЕ ИЗМИСЛЕНИ ИМЕНА САМО ДА ИЗБЕГНАТ ИСТИНАТА? 2.ЗАЩО НЕ СИ ПРИЗНАЯТ ЗА ЗЛОКОБНАТА РОЛЯ В РАЗДЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ В РАЙХЩАДСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ? 3. ЗАЩО СЪЗДАВАТ И ОЩЕ ПОДКРЕПЯТ ТЕЗАТА ЗА "МАКЕДОНСКА НАЦИЯ"?4. ЗАЩО НИ Е ПАМЕТНИК НА ОКУПАТОР?- БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ПРАЩАЛА ВОЙСКА СРЕЩУ СССР ,НО ОБЯВЯВАНЕТО НА ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ ОТ СССР Е СРАМЕН ФАКТ СЪЩО! 4. В КРАЯ НА КРАИЩАТА СЕ ПОГРИЖЕТЕ

310

Анонимен

преди 2 години

Да бе, къде е Копейкин да застане пред амбразурата и да защити с гърдите си Вовата.

309

Анонимен

преди 2 години

Идвай си вземай паметницит,Ко ..за,но камъните ще ни ги оставиш,защото те са си наши.Лъжите,манипулациите и пропагандите си ги прибери,ние не ги искаме.Така или иначе тези грозни паметници не означават нищо за нас нормалните хора,само за разни издухани русофилски шизофреници са уж някакви паметни,но те вече са на свършване.Годините им са много.

308

Анонимен

преди 2 години

Путинска Русия хапе предсмъртно. Жал ми е за бедните руснаци, че който от тях се е осмелил да се опълчи на вожда си, е по затворите. Путин праща децата им за пушечно месо. Жал ми е и за българските пропутински продажници - много, много болни хора

307

Кире, Кире

преди 2 години

Събаряй ги. Юнак. Да си ги монтират в дома на Костя копейкин

306

Анонимен

преди 2 години

"Трябва да надделее разумният, цивилизован подход" - и това го казва представител на държавата убиваща цивилното население на независима държава само защото политиката й не им харесва

305

Българин

преди 2 години

И щом руснаците заговориха за "общата ни история", трябва отново д а ги попитаме кога ще ни в, рнат откраднатите след второто "освобождение" държавни архиви!