284

Анонимен

преди 2 години

То се вижда, че мутрите са на възлови честа, след като Радевбги пазеха тъкмо хората ан Митьо Очите при обиколката му в Бургас.

283

АПЕЛ

преди 2 години

Хора! Такова недоразумение не сме имали досега! Ето, днес пак половин милиард дълг... Тоя се хили... Овладяха ресурси за много милиарди и всичко за собствен интерес! Да чухте за нещо свършено? Всичко е в бъдеще неопределено време. Ще, ще, ще...Нека спрем тази олигофрения! Трябва да спасяваме България! Бог с нас!

282

Анонимен

преди 2 години

Петков, защо назначи Иван Демерджиев за зам министър при положение, че беше хванат да иска подкуп. Думите му бяха - Аз бях точен с парите?

281

Анонимен

преди 2 години

С мутри на възловите места в България, няма да прокопсаме. Мутри вън!

280

Анонимен

преди 2 години

Затъваме все повече. Пазарувам основно 1 път седмично и сметката ми вече е с над 30% по-висока. А този индивид със сметки в чужбина и пазаруващ пак там, ми казва колко добре се е справил с управлението на България. Той дори не знае какви са цените на основните продукти, нито ще си направи труда да ги научи. Кирил Петков е "над нещата". А "нещата" са хората в България.

279

Анонимен

преди 2 години

Доста бавно върви промяната. Първата стъпка е демутризация на България, а това е много трудно.

278

Анонимен

преди 2 години

До 280: Никви *** човек! Това са всички, които плащаме да се наиграе Киро Простото! Трябва да си много *** за да наречеш обединяващите хора ***!

277

Анонимен

преди 2 години

Правителство, което е създадено в някакъв мол не може да бъде сериозна алтернатива на едно управление.

276

Анонимен

преди 2 години

За каква промена ни говори премиера? Не се ли страмува от такава промена с високите цени и ниските заплати и пенсии? Толкова зле държавата не е била, толкова беден народ не е било. Една оядена върхушкя ни казва, че имало промена.Напълно некомпетентно правителство и във вътрешвата и във външната политика.

275

Анонимен

преди 2 години

България е яко затънала след 12 години управление на мутрите. Ще ни трябват 10-15 години, за да се възстановим от управлението на ГЕРБ. За 100 дни почти нищо не може да се направи.

274

100 дена стигат

преди 2 години

За 100 дена съсипахте държавата, тока не се качи заради мораториума, който ГЕРБ ви предложи. Сега дългоочакваната пролет идва и хората се надяват сметките за ток и парно да паднат, но доколкото разбрах от 1ви Април махате мораториума. Вашия енергиен министър обеща в ефир, че сметките няма да се качват, но защо ли не ви вярвам. 100 дена на лъжи, покачване на цени, репресия върху опозиция и главен прокурор, изтеглени Милярди - 500млн всяка седмица НОВ ДЪЛГ.

273

до 282

преди 2 години

Алоу Кирчо петролът вече е под 100долара за барел!!! При лошият Бойко при цена от 120долара за барел цената на бензин и дизел бяха под 2лв!!!После що си Просто Киро!!!

272

Анонимен

преди 2 години

Добре, че не са мутpите на власт, че сега олиото щеше да е 20 лева литъра, бензина и дизела по 6 лева и т.н.

271

Анонимен

преди 2 години

Киро, не се ли виждаш че си затънал до гуша в дупката на нужника !!!!

270

На КИРО-ПРОСТОТО

преди 2 години

какво му пука, че цените скочиха в пъти - олио 8.60, хлчб - 2 лв, бензин 3 лв и т.н. и нищо, ама нищо не прави. А може да да продава евтиния ток от АЕЦ на българите и да прекрати договорите с америк. централи и да не се репчи със санкции. Ако беше постъпил така сега нямаше да има инфлация. А нашия народ го търпи, но като цените пораснат още 5Х, тогаваще ги питам, ама и това си заслужава- *** народ- слаба и бедна държава.

269

Лена Бориславова

преди 2 години

Не му се сърдете на просто Киро той не е виновен.Виновна е Линдзито,че с тези безглутенови канадски сладкиши му е изпила акъла и човека хич си няма.За това аз ще го направлявам с помоща на гугъл!

268

Анонимен

преди 2 години

Щом трoловете на ГЕРБ да се разпенили, значи нещата вървят добре.

267

срам за институцията

преди 2 години

Този човечец наистина е кух човек ! Никога толкова празен индивид не е бил поставян на върха на държавата ! Станахме за смях и на севернокорейските кокошки !

266

До 259 Шопендар

преди 2 години

Изритал си ги за секунди, изритал си на баба ти хвърчилото. Децата им са тук. После внуците им и така до края на света. Още си работи народа за 180 лева, нищо, че сега взема 1000. Власт с кръв се взема и само с кръв се дава. Ти си скачай по площадите и ходи да си гласуваш като си нямаш друга работа.

265

Анонимен

преди 2 години

Тази широка и безпринципна коалиция е на един следобед протести живот... Лошото е че на никой не му се управлява в тая криза...