50

Анонимен

преди 2 години

Тази статия ни показва Зеленски КАКВО Е ПРИЧИНЯВАЛ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ изнудвания заплахи и сената се чудел как да го спре да не унищожи света какво да му дадат. ЗЕЛЕНСКИ обаче се е телепортирал чрез нациската камбана. Никой не знае къде.

49

Анонимен

преди 2 години

Иска ти се да е започнала, само че е само локален конфликт. Мечтите ти няма да се сбъднат, еврейче.

48

Анонимен

преди 2 години

Ако въпросът е: защо руската армия не е смазала все още украинската, отговорът е: защото не искат. Това все пак са много близки народи.

47

Белото знаме дигай

преди 2 години

Жалостивият запад изпраща хуманитарна помощ за Украйна и основно я тъпче с оръжие и боеприпаси, а и БОВ(вече доказано) т.е. смърт и разруха!!! През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. А може би най добре тия дето му дърпат конците на Зелински да бяха го посъветвали за по малко жертви и разруха да направи най доброто да спре военните действия и НЕ съпротива, а да отиде на безусловна КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕГОВОРИ и МИР!!!Или да не стане като оная притча дето един тарикат изял солта, и

46

Анонимен

преди 2 години

Зеленски предотвратява смъртта на деца, като главорезите му избиват стените на първите етажи на сградите и вкарват там танковете, за да се крият зад украинските деца. Или на покривите на жилищните сгради поставят преносимите зенитни ракети. Или в домовете на хората разполагат стрелковите си пунктове. Лицемерие е да се криеш зад гърба на цивилните и да говориш за украинските деца. На фашизираните укри не им пука за украинските деца, както на Хитлер не му е пукало, когато ги е пращал на смърт.

45

ххх

преди 2 години

Зеленият Гном да капитулира вместо да умират бедните украинци !!!

44

Анонимен

преди 2 години

Операцията ще продължи до пълна денацификация и дефашизация на Украйна. Крайната цел са Зеления *** дер и големоносия гроз ник Кличко.

43

реалист

преди 2 години

Комика е марионетка! Други са режисьорите, на тях не им дреме нито за него, нито за укрите, нито за 4.0.4, те имат други планове, един от който може и да е ТСВ!

42

Лъжливото Овчарче

преди 2 години

ще му викат на тоя младеж. Но понеже веднъж западняците им се вързаха и им платиха дълговете за газга през 2014, сега пак минават с тия номера да им се дава всичко даром. И не може да се отрече, че младежът има много добър пи ар и артистични заложби.

41

Анонимен

преди 2 години

В близкия изток постоянно ги трепят и бомбардират, но за това не се говори. Украинците изведнъж станаха най-важните хора в света, а Американците естествено са най-сърдечни и загрижени за демокрацията. Питайте индианците и черните, какви добри хора живеят там

40

Пешо

преди 2 години

Алооо , Зеленски , слез на земята , това не ти е филма "Слуга на народа" , събуди се бе! Не си в роля, истина е ..Разбрахме че си бил артист...

39

Анонимен

преди 2 години

Ново Правителствои Референдум за Излизано от НАТО и Обявяване на България за Швейцария на Балканите и Източна Европа, т.е. НеУтралитет!

38

анализатор

преди 2 години

Продължавай да говориш идиотии.Не знам кой ти навива пружините,за да си толкова яростен в приказките?Дано да си даваш сметка за последствията от такова нелепо поведение.

37

Анонимен

преди 2 години

Паметникът на Путин в Санкт Петербург ще е до този на Петър Велики, но ще е по-голям.

36

Бачо

преди 2 години

Вече съм напълно убеден, че Зеленски и Полша неистово искат война НАТО - Русия!

35

Българка

преди 2 години

Да ми се махаш от очите, че не мога да те гледам! Не си зеленски, ами си ми черен!!! Като ги видя и ония овце пък да му пляскат всичките и ми идва да счупя телевизора! Махни се и спри да агитираш човечеството към война, продажник такъв!

34

Анонимен

преди 2 години

Никой в България няма да се бие с Русия................освен Соломон Паси и Росен Плевнелиев.........двамата тъ.паци и слугите им!!!

33

Каква демокрация?

преди 2 години

Българското малцинство в Украйна вече не е признато. Българите в Украйна вече нямат право да учат български език, да пишат на български език, да говорят помежду си на български език. Българите в Украйна им променят насилствено имената на украински.

32

Анонимен

преди 2 години

Само днес са свалили 1700 руски самолета и са утрепали 50 000 войника, също така са унищожили над 10 000 танка. В тоя ред на мисли аз не виждам за какво им е помощ, щом се справят така добре. Руснаците са напреднали само 8км по фронтовете.

31

Анонимен

преди 2 години

Поздрави от Черноморието. Тук вече е пълно с украински кифли, ходят нагримирани, нахранени и с огромно самочувствие. Който очакваше бедни и изстрадали девици, жестоко се е излъгал. Но, щом някои толкова се д* ъpвят да им се бутат пари - всеки с желанията си....