28

Анонимен

преди 2 години

Половин месец моторизираните железни каруци на Путьомкин не могат да стигнат до Киев, да не включили на бавна ????

27

Гиб Мелсън

преди 2 години

според мен руснаците чакат падането на Мариупол. Там е ядрото на фашистите от Азов. Падне ли Мариупол това означава преломен момент в операцията. Реално това ще бъде край на войната в психологически аспект а малко по-късно ще вземат и другите територии. Всички знаят, че фашистите се бият най-ожесточено. Без тях операцията е лесна.

26

Анонимен

преди 2 години

Няма да нападне. Руснаците унищожиха цялата военна инфраструктура на Украйна. Останали са само мобилните части, и руснаците бавно и систематично унищожават мобилната военна техника която постепенно излиза от строя и скоро нищо няма да остане. Това може да продължи и месец. В това време Русия ше има големи приходи във валута от цените на нефт и газ, а след това когато цялата мобилна техника на Украйна е извън строя просто ще влезе в градовете.

25

mm

преди 2 години

Другото което е видно ,че няма никъв смисъл да се наливат милярди за самолети ,една група дронове правят мазало ,евтини за покупка и подръжка .Те затова немците като най глупави казват ,че не им е нужна численост на армията ,а да е високотехнологична

24

Анонимен

преди 2 години

Чета коментари по геополитика, икономика и военно дело и се чудя ко май*а си търся в тоя сайт сред душевно болни...

23

КАЗАХ ВИ!

преди 2 години

Преди месец и нещо ви казах, че втората криза ще е с храните. Тогава си представях, че ще я направят, като унищожат житниците с ХАРП урагани, но ето че имало и по-ефективен начин, с който и ще ни фалират. Скоро всички ще се редим на социалните патронажи и ще ни се дава базов доход. Това е идеята. След това ще ни построят по-малки панелки с малки прозорци. То срока на годност на сегашните панелки изтича, нали знаете?

22

Тираджията

преди 2 години

На многоуважавания от мен г-н Путин целта е изпълнена.В речта си в навечерието на войната каза че Украйна няма да е същата след като приключи с нея.От това нещо вече държава не става,а обстрела продължава.Зелевски не можа да се оправи със шепа фашисти и се наложи Путин да му показва как се прави.За родину,за Путин

21

Анонимен

преди 2 години

Това е тактика. Явно не бързат. Скоро ще се разбере. В момента Путин печели х2, х3 за газ и нефт и още ще вдигне цената.

20

Анонимен

преди 2 години

Ама тя не го ли е нападнала още бе, а от небето над Киев ли валят тези бомби и ракети, дядо Божи толкова ли се е ядосал, че ги пуска безогледно ? Как само съм се объркал ?

19

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно ще нападнат Киев след като успеят да затворят украинските територии от линията Одеса- Киев на изток и принудят военните части намиращи се там да се предадат а за това ще им трябва поне още седмица- лично мнение не ангажирам никой с него.

18

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! Ще "нападат" Киев... Ще бъдат избити, като пилци, ако се опитат да влязат в града...

17

пророчество на Ванга

преди 2 години

Украйна ще победи фашистка Русия, а всички русофили ще лапатe чурки !!!

16

Анонимен

преди 2 години

Цял свят видя какво представлява невероятната руска армия ... и не бяха много впечетлени.

15

Обикновен Гражданин

преди 2 години

Започвам да се страхувам за бъдещето

14

Анонимен

преди 2 години

САЩ се опасяват, че нарушаването на Конвенцията за забрана на биологичните оръжия от тях и Украйна ще бъде потвърдено. Дипломатът припомни, че по време на специалната военна операция в Украйна руските въоръжени сили разкриха факти за спешно прочистване от режима в Киев на следите от военна биологична програма.Той посочи, че има информация за унищожаването на особено опасни патогени: причинители на чума, антракс, холера, туларемия и други смъртоносни болести.

13

Човекът

преди 2 години

До Д-р Исня, да ри минава през ум, че има и други интереси скрити зад всичко това, не мислиш ли ,че Русия освен някакви свои интереси играе и общата игра за социални, икономически, обществени промени по Света?! Справка-Русия не се разграничи от плануваната пЛандемия ;)

12

РР

преди 2 години

И ще умрат там. За Путин тази война и за завладяване на нови територии,а за Украйна е за оцеляване. Няма съмнение, че Украйна никога няма да бъде сломена. Руския окупатор ще бъде разбит, а Путин съден за военни престъпления. Същата съдба очаква целия антураж на Путин.

11

и си го знаете

преди 2 години

Украйна ще победи фашистка Русия, а всички русофили ще лапатe чурки !!!

10

mm

преди 2 години

Че велика Русия се оаква в тая война е видно дори само от клиповете ,много техника и войници загубиха за 10 дни ,смятаха че украинците няма да се бият и ще свалят Зеленски без много бой ,но сметките други излязоха.Ясно е че когато достигнат предела на загуби ще ги изравнят със земята

9

Човекът

преди 2 години

На 3 ден официалната пропаганда твърдеше, че има боеве в Киев и умират невинни киевчани, дори пускаха видеа, които се оказаха фейк, а сега тепърва очакват нападението. Пропагандата е безжалостно посредственна, жалко за потърпевшите нормални хора в Украйна, Русия и Европа