40

Анонимен

преди 2 години

Относно така наречения геноцид в Донбас който беше посочен от Русия като причина за нахлуването на руския башибозук в Украйна. Още на 24.02 Украйна се обърна към Международния съд (МС) към ООН с иск за незаконно основание за нахлуването на Русия в Украйна. МС задължи Русия да представи в едноседмичен срок доказателства за извършен геноцид в Донбас. Вместо доказателства вчера Русия не се яви изобщо пред съда. МС осъди Русия и издаде вердикт за незаконно нахлуване на Русия в Украйна.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40. Пожелавам ти тези глупости да се се случат на теб в Украйна, др. комомунист-путинист.

38

от статията на Уитни

преди 2 години

Украинската криза няма нищо общо с Украйна. Тя е заради Германия и в частност заради един тръбопровод, наречен Северен поток 2, който свързва Германия с Русия. Вашингтон вижда тръбопровода като заплаха за своето господство в Европа и се опитва да саботира проекта при всяка възможност. Германските домакинства и бизнеси ще имат надежден източник на чиста и нескъпа газова енергия, а Русия ще получи значително увеличение на приходите си от газ. Това е печеливша ситуация и за двете страни.

37

Gorskio

преди 2 години

44 - Нали! Това е само Украинска пропаганда за наборниците и снимките в нета са измама (саркастично да д.ебилите)... Само платени военнослужещи ходят да се бият в Украйна, към 120000 човека... Къде в наборна войска има кадрови редници и ефрейтори? Ти болен ли си? Кадрови са сержантския състав и нагоре. Редовите воничета са наборници.

36

Анонимен

преди 2 години

Кризата в Украйна не е заради Украйна. Заради Германия е,Статията е написана седмица преди руската инвазия в Украйна. Автор: Майк Уитни, unz----"Първостепенният интерес на Съединените щати, заради който сме водили вековни войни Първата, Втората и Студената е връзката между Германия и Русия, защото обединени, те са единствената сила, която може да бъде заплаха за нас. И за да сме сигурни, че това няма да се случи.Джордж Фридман, STRATFOR CEO

35

Де жавю

преди 2 години

И вируса и войната са с един и същи източник зад океана ! Медиите също едно и също нещо от сутрин до вечер !

34

Анонимен

преди 2 години

Много е тъжно.Тъгата и отчаянието на тези хора които се обаждат да търсят близките си е доказателство,че не трябва да има войни.

33

Анонимен

преди 2 години

fake news.

32

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

След некой друг ден , така ще ви търсят и вас русофилчетата ...ама от Чужбина..ха,ха...

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Шараните са тези които вярват на руските лъжи. Даже не шарани ами още по лошо бaлъци което е възможно най-глупавата риба.

30

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не си изпращат децата в армията на РФ.Войниците са кадрови служители!

29

АнтиОпорко

преди 2 години

3.Ама геноцида в ДОНБАС? -Ами кой, аджеба, вкара необозначени оборудвани войскови части в Украйна през Крим, след като незаконно го анексира 2014та? Кой продължи да налива войски и оборудване през базaта в Севастопол, които купи от Янукович срещу...газ? Кой реши да се цепи от Украйна и започна да обстрелва и минира областите около Луганск/Донецк? От 15000 загинали до сега в конфликта,3000 цивилни, от тях 51% загинали от мини поставени от сепаратистите. 2000 от тях в първите 2 години.15 за 2021

28

По план

преди 2 години

2 месеца така и във европа ще отворя гореща линия за взаимно подпомагане! Глада е силен мотиватор!

27

Анонимен

преди 2 години

Руската армия е професионална - не е наборна и тези войници са си на работа!Пишете глупости на търкалета!

26

Бг

преди 2 години

Ужас

25

Анонимен

преди 2 години

До ХА ХА ХА! com.UA :) 27 Не виждаш ли че това са пленени руски сополанковци. Даже някои от сополанковците са се правили на интересни и имат италиански грим нанесен по мутрите им от украинците.

24

Анонимен

преди 2 години

До ХА ХА ХА! com.UA :) 27 Не виждаш ли че това са пленени руски сополанковци.

23

Войната

преди 2 години

Е на Путин и неговите *** и трябва да носят отговорност! НАТО трябва час по скоро да се включи,иначе ще е като победен без да е участвал в война с путин. А включи ли се,то путин с троловете стават на кайма. Слава на Украйна!

22

Анонимен

преди 2 години

Е защо нали нямаше проблеми и печелеха войната ?

21

Още по зле става

преди 2 години

От утре в Украйна ще стане - 10 градуса цялата руска армия ще се вкочиняса