172

Анонимен

преди 2 години

Не искам война ,ако афроамериканец а докара война тука ще съжалява ,че се е родил

171

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не са се жертвали за нашата свобода. Под 1% от сегашните руснаци знаят имената на пра-пра-прадедите си, които са живели по онова време. Путин със сигурност не си знае родословието преди 1900 година.

170

Анонимен

преди 2 години

Целият свят спира да купува петрол от русия , затварят пристанищата за руски танкери Следващото е спиране на руския газ към Европа Шолц вече каза че търговията с Русия нама да е основното в отношенията с тях Това е краят на империята на злото

169

Анонимен

преди 2 години

Колко и да се напъват да лъжат от западната медийна пропаганда ,цял свят разбра това,че в руската армия смаза за отрицателно време редовната украйнска армия ,руснаците унищожиха цялата военна инфраструктура на урките .Единствените които още се съпротивляват това са католишките нацисти -униати от западна Украйна така наречените нац батальони-Азов,Айдар,Днепър и SS Галичина ,които като страхливи плъхове използват мирни граждани като жив щит и убиват всеки който направи опит да избяга от обсадата

168

179 съм

преди 2 години

Не знам защо малоум_ниците от днес.бг ми цензурират името на Рамзан Кад_иров. Та - написал съм "главорезите на Кад_иров".

167

Блъди Мери

преди 2 години

Време е обединеният свят да удари озъбената паст на сибирският Мордор и да се разхвърчат зъби, лиги и кървава слуз ... !!!

166

Анонимен

преди 2 години

Русофилите са превъзбудени в очакване на ядрения армагедон. Някои пък са обгазени със скъпата газ, други пък яко са се натряскали с петрол и вече са на път да достигнат до свръхзвукова скорост. Никой за нищо не ги пита, но те знаят всичко и представят ,че войната е някаква компютарна игра.

165

Костя Предателя

преди 2 години

Рассия, Рассия! Нато вън, нато вън. Ела, О господарю Путин, и в Българията, донеси ни рублата и ме направи пожизнен султан на територията.

164

До155

преди 2 години

Лилипут си ти.Русия била слаба и немощна.Колко прости хора има тази жалка държава.Да ти го нафакъм в ануса,европейски ***.

163

mm

преди 2 години

Следвайте логиката на парите и ще ви се изясни всичко,защо и колко дълго ще продължи това. САЩ и Русия нямат кяр войната да свърши за 1-2 седмици или месец

162

Анонимен

преди 2 години

Западната преса пак бълва лъжи. Пропаганда и нarлост.

161

Анонимен

преди 2 години

Разбира се Путин ще свърши като всички предишни диктатри -психопати , Саддам ,Кадафи и Милошевич - на бесилото

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156. И ти ли ще браниш България бе , руски продажник? Янев ли ти нареди?

159

Каун Грипенов

преди 2 години

Русия ще си задържи ресурсите за вечни времена, когато газа вече няма да се използва за гориво и ще си стои в недрата на земята. Русия ще си остане едно голямо *** на земята, потъващи бавно в блатото си, с кръжащи около него хапещи мухи и комари.

158

До 175

преди 2 години

Съгласен съм с теб, но Лилипутин вече е вкарал мюсюлмани във войната - главорезите на Кадиров. Украинците дори бяха убили един техен високопоставен генерал.

157

Свиневъд

преди 2 години

Грешката на Хитлер е била че не е превзел Русия след Полша. Ако не беше си пръснал войските по света а бе ударил с цялата си мощ матушката, сега Москва щеше да е столица на германската провинция, защото запдняците никоганямаше да се застъпят за комунистическа държава.

156

Анонимен

преди 2 години

Понеже Путин се чувствал застрашен че НАТО го обгражда и затова нападнал Украйна И сега ако стигне до Полша и Румъния ще се окаже на границите на НАТО Къде е логиката ? Той сам докарава Русия по близо до натовските страни но се оплаква че те го обградили Луд човек

155

Astarot

преди 2 години

Не е Светлана Тихановска, а Светлана Цихановска (Святла̀на Хео̀рхиеуна Цихано̀уская)Ама на български не звучи красиво име като за "положителен" герой, та преименуваме :)

154

българин

преди 2 години

Вкарване на мюсюлмани в тази война, е невероятна грешка.Те изначално мразят и ненавиждат нашия свят.Опомнете се братя християни,спрете войната.Тя е гибел за всички ни.

153

Чавдаров

преди 2 години

Аз залагам на запада защото са по хитри като цяло. Руснаците винаги са били прецаканите след всяка война, дори формално да са били победители внякои от тях. Всичко постигат с много ненужни жетрви, а у нас на всички им е широко около врата защото тези жертви не са те или някой от семйството им.