67

Анонимен

преди 2 години

България никога няма да забрави руснаците, които загинаха за да има свободна България!!

66

Анонимен

преди 2 години

Левски е бил оставен да бъде убит по настояване на руснака Граф Игнатиев. Същия, на който днес в София има кръстена главна софийска улица.

65

Българофил

преди 2 години

Самият Левски е казвал, че "който ни освободи, той ще ни пороби". Той многократно е натъртвал, че България ще е истински свободна и независима страна, само ако българите постигнат това сами. Е, не сме били готови за това. Най-вече като начин на мислене. 5 века робство са много... Затова и след това почти винаги търсим "спасител" отвън. Дали ще са руснаците, германците, американците. Това е положението. Затова сме и нихилисти, затова нямаме вяра в собствените си възможности. Чуждопоклоници сме.

64

Анонимен

преди 2 години

Турция заедно с Гърция..............най-големите врагове на България!!

63

Пламен Горанов

преди 2 години

Честит 3-ти март на истинските българи!

62

Анонимен

преди 2 години

Турция............вечният враг на България ............имат си една етническа и мафиотска партия ДПС.............не сме забравили 5 века робство!!

61

Анонимен

преди 2 години

До Сюлейман паша "ще бъдат о6pязани, ще спрат да пият и да пушат и ще носят фесове." Не си знаеш историята. Българите и през турското робство не са носили фесове, нито са били ***, да не говорим за другите дрънканици. И не е лошо да разбереш ЗАЩО е било така.

60

Апостол

преди 2 години

Левски го е казал.Този който ни освободи, той ще ни пороби. Затова и руснаците не са го харесвали.

59

Анонимен

преди 2 години

Да видим днешната пропаганда срещу Русия какви четива ще ни прати. Сигурно ще изкарат, че Джордж Вашингтон ни е освободил. Моята лична истина е, че чисто и свято освобождение без интереси и претенции, просто бест френд идва и си жертва войската за теб - НЯМА. Славяни, ала-бала. На никой не му дреме.

58

Анонимен

преди 2 години

Русия ама хич не я интересува нашето освобождение. Само 7 години по-късно през 1885 г. се обявява против българското обединение и насъсква сърбите да ни окупират. Русия е най-големият враг на България.

57

Анонимен

преди 2 години

Не ми е празнично, заради войната в Украйна и последствията от нея върху нашия живот. Заради един изтрещял мегаломан в Кремъл сега всички хора в Европа ще имат повече проблеми за решаване.

56

Анонимен

преди 2 години

Честит празник на всички братя и сестри, българи...................ние сме най-старата държава в Европа и ще оцелеем напук на враговете ни.......вътрешни и външни, ние сме по-силни от тях!!

55

Анонимен

преди 2 години

Помнете историята - българи и руснаци срещу османските поробители.

54

Малко история

преди 2 години

Санстефанския мирен договор е ПРЕДВАРИТЕЛЕН договор.Пише го в САМИЯ ДОГОВОР, той няма никаква обвързваща сила за сключилите го.В РАЙХЩАДСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ (и последващата го Будапещенска конвенция) между Русия и Австро-Унгария е записано черно на бяло,че Русия се съгласява на Балканите да не се създава голяма славянска дръжава - ясно предателство на уж намерението за Санстефанска България.НЕСЛУЧАЙНО то е било ТАЙНО - за да остане в ТАЙНА от българския народ!

53

Гиб Мелсън

преди 2 години

Честит Празник българи! Бог да пази България и братята руснаци, които не се поколебаха да пролеят кръвта си, за да имаме държава сега! Вечна слава на героите загинали за свободата на България!

52

историк

преди 2 години

И помнете най-големите врагове на България са Англия, Франция, Турция и Гърция!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Честит празник на всички българи! Днес в 11,30 ще изляза да развие високо българския флаг на тържествата в града. Всеки, който носи юнашко сърце и българско име, днес трябва да излезе да празнува и високо да каже "Да живее България!" Предателите небългари, нехристияни и изобщо всички неадекватни и ненopмални на хранилка на БХК, западните НПО и Сopoc поне днес да замълчат и да се свият някъде в дyпките си, където си бъркат по дyпките.

50

полковник Колев

преди 2 години

Откакто България падна под османско(турско) робство та до днес, държава няма - има само име на територията....

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "Руснаците са ни нападнали, за да ни освободят от турско. Нахлули тук и безчинствали, докато турците провеждали миротворческа мисия, колейки българи из батак, но това са били войнстващи българи, много зли и въоръжени със страшни оръжия, нали?" Путинофилите нямате срам да се гаврите даже със съвестта на загиналите от турска ръка българи за да пробутвате руските интереси. Нищо чудно, вие симпатизирате на главорез, който изпрати чеченския ислямски башибозук да коли християни.

48

До Анонимен 46

преди 2 години

Спокойно.............нищо няма да вземат турците.................скоро Турция ще се разпадне, след като диктатора Ердоган пукне, той е много болен................освен това аскера на Ердоган-султан яде много бой от армията на Башар Асад и от кюрдите!!!