107

Анонимен

преди 2 години

Да бе за путинистите винаги класов враг и трябва да се води борба с него.А е стига руска пропаганда.Това не управдава убийството на невинни хора и вероломното нахлуване в една държава.

106

Анонимен

преди 2 години

Русия ще си върне Украйна.

105

Анонимен

преди 2 години

Швеция и Финландия да ударят веднага болния император. Вчера видяхме безпрецедентна заплаха срещу още 2 сувернни държави. Ударете го сега ... зашото после ще изпаднете в положението на Украйна. Диктатора вече е официално диагностиран, като болен.

104

българина

преди 2 години

Сряда, 23 февруари 2022 г., централата на ООН в Ню Йорк. Информация от представителя на ООН за руската инвазия в Украйна до медиите. Въпрос от кипърски журналист: Генералният секретар на ООН определи решението на руския президент Путин да признае Донецката и Луганската области на Украйна за независими, като нарушение на териториалната цялост и суверенитета на Украйна. Защо генералният секретар не издаде подобно изявление относно нарушаването на териториалната цялост и суверенитета на Кипър от Турция? Преди няколко минути говорихте за опасностите от случващото се в Украйна. Тези рискове важат

103

Анонимен

преди 2 години

Иска му се на Путин военните да направят преврат в Украйна,ама те не искат.Иска му се президента и братята Кличко да избягат ама те не бягат.Иска му се украинците са се предадат ама те не се предават.Сега ще праща и брадатите чеченски животни на Кадиров,защо ли?Май руските загуби растат.

102

Россия

преди 2 години

Ребята не се месете тук ето наша Украйна !

101

Петров

преди 2 години

дядо Байдън дава пари наляво и надясно обаче в тази ситуация парите са безпомощни. за втори път след Афганистан американците се провалят в своите цели.

100

АнонимеН

преди 2 години

АРМИЯТА НА КА ПУТИН НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА А ПЛАТЕНА! ТЕ СА ОТИШЛИ С ЯСНАТА МИСЪЛ ДА УБИВАТ И ЗАВЗЕМАТ И ТО ЗА ПАРИ! ТЕЗИ ВОЙНИЦИ НЯМАТ НИКАКВА СЪВЕСТ СКРУПУЛИ И МОРАЛ !!!! НИКОЙ ОТ ТЕЗИ ВОЙНИЦИ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ПРОЯВЯВА НИКАКВА МИЛОСТ КЪМ НЕГО , ТЕ СА ПО ДОЛУ И ОТ ЖИВОТНИТЕ ЗАЩОТО СЕ ВОДЯТ МИСЛЕЩИ СЪЩЕСТВА, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ РАЗБИРАТ МНОГО ДОБРЕ КАКВО ВЪРШАТ!

99

Анонимен

преди 2 години

Там пристигнаха 12000 чеченци. Честито на Зеленски. Ще ги зачистят като пилешки курешки.

98

Анонимен

преди 2 години

Путин да ни помогне да си врънем македония.

97

Кочо

преди 2 години

Даже който е на страната на Русия не мое и приятел вече. Човек трябва да има морална хигиена .

96

Jimmy

преди 2 години

време е фашистите ос фащ и азов да висят с краката нагоре заедно с булгаропитеците които ги подържат

95

Путин

преди 2 години

Путин е психопат.

94

Анонимен

преди 2 години

Пуснете онлайн стрийм да видим какво става.

93

Анонимен

преди 2 години

"Велият" путии с непобедимата армия ... първо моли Чеченеца да отида се бие... а днес е молил и Казахстан. ХАХАХЯ Аз от кога ви разправям, че русияа една война неможе да спечели сама. Винаги праща и колониите си. ЗАЩОТО руснаците са слаби войни. И Украйна ще го докаже това скоро. Успех момента.

92

Анонимен

преди 2 години

Целта на *** е да махне Зеленски. Украинската армия определено не се противопоставя на руснаците... Явно има много предатели генерали. *** ще сложи своя марионетка на мястото на Зеленски.

91

ха-ха-ха

преди 2 години

Руски леваци гинат на пачки в покрайнините на Киев. "Неизвестни" хакери от Пентагона са разкулачили сървърите на Министерства Абаронъй РФ.

90

Анонимен

преди 2 години

108 освен фетъзи чел ли си друтлго?

89

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на време е Украйна да падне.За да не падне украйна трябва да се намесят от нато и от сащ и да изпратят техни части да я защитят. Друг начин няма

88

Адам

преди 2 години

отговора е нет!