70

Санкции заслужават

преди 2 години

Затова, че изправиха на нокти целия цивилизован свят в продължение на няколко седмици с нищо неоправдан ядрен шантаж, така че не им се е разминало със санкциите.

69

Анонимен

преди 2 години

Русия никога на започва войни, Русия го довършва и завършва. Хубаво е да се помни - Наполеон, Хит..лер...

68

Това за днес

преди 2 години

Днес изтича датата за начало на руската инвазия, дадена от агенцията за дезинформация Блумбърг. А утре, като изтече и датата, дадена от ЦРУ какво ще напишат? Русия отдавна казва, че военна акция ще има само ако украинската армия започне мащабно настъпление срещу Донбас и Луганск. И Киев взе да кандисва да изпълнява Минските съглашения. Ако пак се ослушват, руските войски могат и да се върнат.

67

Воювали не воювали

преди 2 години

Русия си развали репутацията с тази заплаха за война за десетилетия напред. Никой повече няма да вярва на руските "миротворци". Номерът беше, ако може ей така без война да си върнат половината Европа, която загубиха по времето на Горби, но никой не им се върза на гнyсната паpтенка.

66

до Генерал

преди 2 години

Такива диванни "генерали" смазват Русия от 2014 година, та до наши дни. И какво се получава на практика? Крим руски, газта скочи до небето, петрола също! Евроджендърите в Брюксел вият на умряло в люти закани и страхливо подвиват опашка щом Путин скръцне със зъби. Та такива работи "Генерале "...

65

Анонимен

преди 2 години

Бегат

64

лъжливото овчарче

преди 2 години

Ми те един път вече обещаха че ще се изтеглят...

63

Анонимен

преди 2 години

По-точно премества част от силите си в Беларус на украинската граница. Това показват спътниковите снимки. За първи път чувам че част от войските са свършили учението а пък друга част продължават учението.

62

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 2 години

Нека да правим любов, а не война ! Светът се променя към истински ЖИВОТ, но и за мен трябва да има истински ЖИВОТ !

61

Прушълеца

преди 2 години

Превъртеха хазарския врат:))

60

Кьорфишек

преди 2 години

Бяхме свидетели на кьорфишека на десетилетието. Путин това го умее - да заплашва света с ядрен шантаж, за да постигне имперските си амбиции.

59

Анонимен

преди 2 години

Доктор Киров докога ще практикува.Умори незнаино колко народ в Ловеч плюс леля ми и дядо.Затвор за теб

58

СМС от Хера

преди 2 години

Веднага махнете тази статия. Нали ние (Юесей) от поне три месеца все едно и също повтаряме : Че Русия всеки момент ще нападне Украйна ! Даже последното съобщение от нашите свръхтайни служби беше, че утре 16 февруари Русия ще нападне. А може би Путин още не знае ? Нищо ние пак ще променим датата.

57

Уплаши се бляда

преди 2 години

На Жужака му се дръпна фъша от евентуалните санкции и набързо си подви опашката като бито куче.

56

Анонимен

преди 2 години

е не Пасков го каза никакви преговори повече за нато и тн влизат във фаза на студената война с ясно очертана линия те не са иискали да нападат , да не са луди . за разлика от сащ путин мисли

55

Анонимен

преди 2 години

Прогнозите на самозвания математик Витанов ..пак не позна))

54

Анонимен

преди 2 години

Путин пак си направи гаргара с цял свят.

53

Анонимен

преди 2 години

На всички войнствени русофил им предлагам да опитат малко бомби над главите си. Слава Бог че разумът надделя. Поздравявам и руснаците и нато за мъдростта.

52

аз

преди 2 години

до 69 - пий си хапчетата пич. Ако НАТО и ЕС са толкова добре подготвени защо ФАЩ си изтегли контингента от Украйна?

51

Антикомунист

преди 2 години

"рублата... която беше подложена на натиск..." Ето къде е заровено кучето, едно е да се биеш с натовска армия, друго с гладни руснаци. Путин много добре знае. Сега разбрахте ли, че войните се печелят от банкерите, не от военните и "без аналоговите" им оръжия...