103

Анонимен

преди 2 години

Никой не е имунизиран! Имунизиран, значи да не се разболява, да е предпазен . Имунизиран може да бъдеш и по естествен път. Има само ваксинирани с някакви необясними субстанции, които очевидно не създават имунитет. Какво има да спорим срещу фактите? И журналята-не обърквайте хората.

102

До 134

преди 2 години

Примерно на тебе ти изсипем кокалите

101

SHEFA

преди 2 години

СЛЕД ВАКСИНА ТИ НЕМА НИЩО.

100

Анонимен

преди 2 години

До Наръчник Това е наръчника за повишаване на статута в собствените си очи. Всички, които нямат лично с какво да се гордеят или са "на страната на Русия", или са антиваксъри, или се опитват да пробутат Радевата кукла за "американец".

99

АнонимеН

преди 2 години

60% ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ ГО КАРАТ КАТО НАПЪЛНО НЕВАКСИНИРАНИ ПИШЕ ГО В СТАТИЯТА НА БАЗАТА НА БРОЯ ХОСПИТАЛИЦИРАНИ ВАКСИНИРАНИ! 15% ОТ НАСТАНЕНИТЕ В ИНТЕНЗИВНИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ СА БИЛИ НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИ ПРИ 28% ОБЩ БРОЙ ВАКСИНИРАНИ ЗА СТРАНАТА!

98

Анонимен

преди 2 години

Талисманът от чесън в задния джоб ми е по-надежден от зелевия.

97

До 128

преди 2 години

Без изследвания не може да се докаже кой има и кой няма ковид.

96

Обективен

преди 2 години

Излишната смъртност. Даже не знаете за какво говорите. Има надвишена смъртност и тя е двойно по-голяма от смъртността от Ковид-19 през 2021 година. През ноември и декември 2020 година, което е преди ваксините, надвишената смъртност беше два и половина пъти по-голяма от смъртността от Ковид-19.

95

Анонимен

преди 2 години

Единствената мярка, която спазвам е като отбягвам тия със зелевия амулет. Врат се и влизат навсякъде, също се заразяват и разнасят заразата. А ако е и фалшива товарителницата идва ужасът. Лошото е, че заради тях трябва да се блъскаме по големите хранителни вериги като Кауфланд и Лидъл, където са човек върху човека, и риска става още по-голям.

94

Анонимен

преди 2 години

МНОГО ЩЕ СПАДНАТ ЧИСЛАТА, СТИГА ПРЕД ТАЯ ЗЛОВРЕДНА МЕДИЯ ДА СЕ ИЗСИПЕМ 200 ЧОВЕКА... И ТОВА Е ИДЕЯ, КОЯТО МОГА ДА РЕАЛИЗИРАМ!

93

АБЕ

преди 2 години

ТИЯ ВАКСИНИРАНИТЕ КОГА ЧЕ ГИ ЧИПИРАМЕ? ТЕ ВДИГНАЛИ ПОЛИТЕ ВЕЧЕ...

92

Ди

преди 2 години

А колко са с купени сертификати?

91

Анонимен

преди 2 години

А ОТ ВАКСИНИ КОЛКО ПОЧИНАХА НЕ КАЗВАТЕ? ПРИ 2 МЛН НАБОДЕНИ ОТ ЛИСТОВКАТА НА ФАЗЕР СМЯТАМЕ,Ч Е РИСКЪТ ОТ МИОКАРДИТ Е 1: 10 000, ТЕ ПОНЕ 200 ЧОВЕКА СТЕ УТРЕПАЛИ!

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 "Остроумните" ти коментари няма да върнат от отвъдното тия 100тина човека. Единственото ти "оръжие" е това, че не си между тях.

89

до 110

преди 2 години

аз агресия срещу парламента видях при антиваксърите и то отявлена агресия стигаща до безумие. Ти не знам къде съзря таз агресия у ваксинирани хора.

88

Анонимен

преди 2 години

Някакви ваксъри по цял ден тракат измишльотини и все едно и също. Навярно от страх, че другите не са като тях и така се самоуспокояват. Споко бре, ако изтеглиш правилната клечка минаваш, ако не-светлината в тунела...

87

Анонимен

преди 2 години

СЕРТИФИКАТА НЕ РАБОТИ! МЕРКИТЕ ВИ НЕ ДЕЙСТВАТ! ВАКСИНАТА Е ФЕЙК! - ФАКТ!

86

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните са с три маски и една отзад, с три катинара в мазата и живее с орлите...

85

Анонимен

преди 2 години

Това което пишете и приказвате са пълни глупости и лъжи няма никакъв вирус всичкиса болни от вашите убийствени ваксини и всички ще умрат от тия ваши убийствени ваксини айде стигасте лъгали народа престанете и си дайте оставка проклети убийци вашия цирк и верус свърши такаче стига с тия ваксини и сертификати и реклами няма да стане това което иска те забрана за всички ваксини няма да се ваксинират хората стига

84

Анонимен

преди 2 години

Освен да паникьосвате друго можете ли корумпирани платени зад ници вие от днес