43

Анонимен

преди 2 години

***, за манипулациите в статията надявам се ти плащат добре... Е дано ти приседнат за тези мръсни и кървави пари за лъжите, с които ни заливат всеки ден...

42

xaxsasбв

преди 2 години

Уличницата на принц Андрю и Епстайн - Трюдо управлява държавата по бачо Киковски маниер. В момента, в който видя тировете пред Отава излезе в болничен. Хахахах, политиците по цял свят са пълен смях и обект на подигравка на обществата. Във Франция, 450,000 болни на ден от Омикрон, колапс на здравната система, протести и Макрон хванат в сношения с мъж, също сви гаргите. За пари стоят на колене с широко отворена уста пред банкерите. Пишман политици, страхливци, марионетки и кукли на конци.

41

баси демокрастията

преди 2 години

За нула време хората им събраха над 5 млн долара за храна,ама им ги блокираха!

40

115

преди 2 години

Моля ваксинирате всички дупетати, министри и други лакей в държавната администрация, многократно

39

Анонимен

преди 2 години

Не може да бъде... Публикувано като новина в мейнстриима, нооооо силно манипулативно както винаги... Били стотици шофьорите - ами НЕ, хиляди са!!! И цяла Канада стои зад тях и ги подкрепя!!! Цяла Отава е блокирана вече, а още дори не е пристигнал основния лъч на конвоя. А Трюдо избяга и се скри като... ***** *** сте си и такива ще си останете...

38

Анонимен

преди 2 години

Не може да бъде... Публикувано като новина е мейнстриима, нооооо силно манипулативно както винаги... Били стотици шофьорите - ами НЕ, хиляди са!!! И цяла Канада стои зад тях и ги подкрепя!!! Цяла Отава е блокирана вече, а още дори не е пристигнал основния лъч на конвоя. А Трюдо избяга и се скри като... ***** *** сте си и такива ще си останете...

37

Фют

преди 2 години

Астралният брат на кирчо-лъжеца си заминава, а нашият кога?

36

Анонимен

преди 2 години

Кире, ти още ли си тук бе? Виж какво става в родината ти, я бегай да им обясниш на господа шофьорите, че ще правят каквото им кажеш, щото... така си им казал! И неееее, тва всичкото не е за пари, за вашто здраве е, вервайте ми!

35

славянин

преди 2 години

Само нарковаксър може да вярва, че властта мисли по ''майчински'' за неговите здраве и живот и за това го боде на конвейер като четирикрако!

34

Урсула

преди 2 години

Фашизъм в действие

33

Браво

преди 2 години

Браво!Целият български народ ви подкрепя!Смърт на фашизма,свобода на народа!

32

Анонимен

преди 2 години

Пишат,че камионите общо са над 50,000!Това е края на джендъра Трюдо!

31

Анонимен

преди 2 години

За да си шофьор на камион се иска здрав разум и съобразителност В РЕАЛНО ВРЕМЕ. Натрупаните в главата знания не могат да компенсират липсата на тези неща. Отделно, че нито лекари, нито програмисти, носят някаква реална отговорност за действията си. Ще познаете кой кой е по това, колко често са длъжни да минават на психо прегледи. Шофьорите са на няколко години, докторите - веднъж в живота, а за програмисти пускат всякакви.

30

славянин

преди 2 години

Не стотици, а стотици хиляди канадски шофьори пътуват към Отава!

29

Анонимен

преди 2 години

Трюдо ще го гази тир.

28

Янко Антивакс

преди 2 години

Смешен, стандартната дължина на един прицеп е 13,7 м. Какви 50 м.те гонят бе игленик? Май пак си друсан с онзи шит на Пфайзер?

27

Анонимен

преди 2 години

Значи ако си ваксиниран нямаш право на протест,пишат те съгласен,хитри тези либералчета.

26

Бay

преди 2 години

До 7 хахаха

25

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да говорите, за да се заяждате, очевидно една голяма част от човечеството не желае да бъде подложено на ограничения и насилствена ваксинация. Ако другата част не е готова да ги изтреби, най-вероятно ще трябва да се вкара мисъл и да се намерят адекватни решения, които не ощетяват никого и които ще позволят да не фалира цялата икономика.

24

АнонимеН

преди 2 години

ПАПА ФРАНЦИСК: ГРЕШНИЦИ, БЕЗМОРАЛНИЦИ, ЮДИ! КАК СМЕЯ ТЕЗИ ЕРЕТИЦИ ДА ОТХВЪРЛЯТ СВЕЩЕНАТА ВАКСИНА!