77

Лицемерие

преди 2 години

Казал човека дето биографиите на всички са им министеи са с фалирали дружестванавързани като свински черва.

76

Диана

преди 2 години

До К Нинова Такива дезертьори като теб някога са ги разстрелвали, БСП! Освен това, вече е научно доказано от близо 50г., че ние никога не сме имали социализъм, а корупция, лъжи и манипулации...Нали точно това се опитваме да оправим, но на такива като теб това хич не им харесва..Нема как! Царството ви свърши и връщане назад няма, БСП! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

75

Анонимен

преди 2 години

Абе щом няма хора да протестират по площадите, значи всичко е наред о хората са доволни от новото правителство. По време на ГЕРБ-ДПС една година многохикядни нестихващи протести в цялата страна.

74

Анонимен

преди 2 години

Храни куче да те лае

73

Василев

преди 2 години

И онова Кремълско Джудже направи много поразии, инати са и не си дава суровините на ниски цени, трябваше ли сега да му вземем Украйна и да сложим американски балистични ракети!!!И как мислите се преговаря за суровини, когато ракети ти гледат директно в лицето и не може един чай да изпиеш в Кремъл!!!На кого беше нужно това напрежение???Агент Скот Дилинджър!ЦРУ!!!

72

Процеси

преди 2 години

Комунистическите кланове се разцепиха в очакване на плячката от Киро

71

Анонимен

преди 2 години

Чао Боко,спират ти кранчето.

70

Анонимен

преди 2 години

До 60 И през 2020 год. и началото на 2021 год беше студено но имаше протести всеки ден.

69

Доносник

преди 2 години

Държавна сигурност на комунистите

68

Диана

преди 2 години

До ГЕРБ=МАФИЯ Абе ти кога ще слезнеш на Земята?! Не можеш ли да включиш още, че всичко за Бойко е било лъжа и измама за такива наивници като теб..Да са казали, доказали, показали един необорим факт за нещо против Бойко? - само скалъпени лъжи и фалшификации пускаха за него, а сега той вече изобщо не ги интересува защото не седи на пътя им...Отвори си очите и гледай фактите!

67

К Нинова

преди 2 години

Трябва да върнем социализма в България!

66

Анонимен

преди 2 години

До Диана "Говори като селски бригадир" Ами, внука на ДС генерал като какъв да говори? Те всички така са възпитавани. Даже и когато ДС се опитва да им прикача западни етикетчета.

65

да знайте

преди 2 години

ако напишете Дръ.жавна сигур.ност като нещо в командването на президента ви трияат

64

Отговор

преди 2 години

До ГЕРБ-Мафия! Бойко Борисов изобщо не го търси из търговците на ток на енергийната борса! Там са мастити "другари" като Кадиев, Ковачки, Р.Овч. ...! Борисов само се отдръпна и им гледа сеира, как комунисти могат да дерат по три кожи от бедният българин! Отдавна са се доказали в мародерствата...Факт!

63

Зозо

преди 2 години

Мораториумът ще падне, ама цената на тока каква ще е, а? :)))))))))))))))))))))))))))))))))

62

Анонимен

преди 2 години

Сепои! Марш в тъмната дупка на Калкута!

61

Цяла България

преди 2 години

Българската енергетика има златния шанс да върне борчовете натрупани от Борисов

60

xaxsasбв

преди 2 години

До 59 - И в Канада Кирчо няма да остане безработен, скоро ще се освободи премиерския пост на хомо-сапиенса Трюдо, канадския народ го чака да излезе от карантина, че премиерчето, с миниатюристично п, видя 50,000 тира и пикaпа пред столицата и излезе болничен досущ както направиха бачи Кико и нашенските "баш политици". Хахахаха.

59

Христо Христов

преди 2 години

Лъже като дъ'рт европеец. Падането на мораториума означава европейски цени - от тези дето брюкселските психопатдиктатори осигуриха.

58

Анонимен

преди 2 години

Ами тичайте да протестирате в Банкя. Заради Бойко Борисов сега е така.