81

До 89

преди 2 години

Живеем пи правилата им, защото действията ни се водят нарушаване на заповеди и мерки. Ние не сме нарушители, но според техните правила сме глобявани.

80

Анонимен

преди 2 години

В Европа започнаха да падат мерките срещу ковида там народите са дисциплинирани и спазват законите и правилата на своите държави докато ние българите сме недисциплиниран народ обичаме да нарушаваме законите и правилата на своята родина България и да си правим каквото си искаме

79

Анонимен

преди 2 години

"Имунизирайте се" ако щете 50 години стига да не задължавате останалите.

78

xaxsasбв

преди 2 години

Не е ли странно, че никоя медия не споменава, че набодената Дания има по-малка популация от нас, а последната седмица имат по 50,000 болни от Ковид? Франция за последните 3 дни има 1,400,000 разболели се? Там има локдауни и хората се разболяват един след друг от нищото, а тук с 5 пъти по-малко ваксинирани имаме 5 пъти по-малко болни на милион популация? Всичките ми ваксинирани познати се разболяха от Ковид последните 3 месеца. До кога медиите ще се опитват да държат народа дезинформиран?

77

До 88

преди 2 години

И без протести НЕ живеем по техните правила! Това е по- добрият вариант.

76

Анонимен

преди 2 години

Бързо зацъкахте минуси. Страх ли ви е? Има защо. Много сме такива, дето сме ви набрали и на доценти и на ***.

75

Анонимен

преди 2 години

Не се ли надъхвате поне малко от протести като в Канада, Брюксел, Нидерландия? Недейте да свиквате да живеете по техните правила! Те това искат!

74

Анонимен

преди 2 години

Против ваксините срещу ковид са само ромското общество в България това е заради тяхната неграмотност ако бяха грамотни щяха да разберат ще ваксините ги предпазва от ковида но те са неграмотни и няма как да го разберат

73

Анонимен

преди 2 години

"безконтролното изписване на антибиотици е опасно." Е нали лекарите ги изписват тия антибиотици бе Петрунов? Значи не е безконтролно. Безотговорно да, ама безконтролно не можеш да кажеш, че е.

72

Анонимен

преди 2 години

До кога ще ги търпим? Бълват от всякъде по всяко време, вербували са всички медии и сайтове да пропагандират лъжа, платили са на един куп продажници да трролят и да заблуждават хората, налагат геноцид, източиха касата, съсипаха дребния бизнес, много хора останаха без работа! Кога ще ги спрем?

71

aa1830

преди 2 години

Т. е. експерта ни казва нв бустерче през 6 месеца ами цяла ваксина (2 дози) през година. Голям експерт....

70

Анонимен

преди 2 години

Добре някой да обясни, това сезонен вирус ли е или като варицелата?

69

Анонимен

преди 2 години

Попаднах в тубата на лекция на една руска професорка-детски вирусолог. Върла антиваксърка. Ще кажете-пфууу, руска вирусоложка, да ама световно призната и 3-то поколение лекар. Та когато баща и научавал, че някъде има заразноболен, грабвал децата и ги водел там да преболедуват и получат имунитет. Така разбрано и понятно обясняваше нещата, че грам да не вдяваш от вирусология, ще намериш на какво да се замислиш. Галина Червонская, мисля и беше името.

68

Анонимен

преди 2 години

Народен съд за антиваксарите убиеци Мангъров и Възраждане тези хора с своите лъжи за ваксините за ковида погубиха много неваксанирани българи

67

Анонимен

преди 2 години

Убихте хората със страх и ограничения.Съществрните проблеми са на заден план...

66

Този академик

преди 2 години

Най-после е прочел реферативната сводка за ковид на ИНИОН.

65

Pavlito7

преди 2 години

Плямпаш едно и също, и го бълваш на всяка страница. Набий си всички дози накуп. Бустери, турбо бустери, и каквото ти е на душата. Ние нямаме нищо против.

64

Да се знае.

преди 2 години

Няма да се ваксинирам.Да се знае.

63

Анонимен

преди 2 години

Народен съд!

62

Недоверие

преди 2 години

Едно време благовеех пред такива титли за докторите, но сега мога да кажа само едно- такива продажници, като този, да си напълнят главата с барут и да се блъснат в народното събрание. Един да затрият от онези търтеи, все ще е от полза.