98

факт

преди 2 години

Ако скоро новата власт не изчисти от държавните структури калинките и мутрите на герб и дпс който саботират промените, край с доверието и промените. Помнете.

97

Анонимен

преди 2 години

Само като видите името на агенцията "Галъп Интернешънъл Болкан", която НЯМА нищо общо с истинската Галъп, и трябва да ви е пределно ясноПълната ФАЛШИФИКАЦИЯ която ви пробутват.

96

Ямболски цървул

преди 2 години

Истината е,че от 1998-*** до сега,БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ работят за чужди интереси в ущърб на нас-българите! Това е ПРЕДАТЕЛСТВО!

95

Анонимен

преди 2 години

Ще гръмне и този балон, още малко

94

ПРЕЗИДЕНТСКИ ДИКТАТ

преди 2 години

КОГАТО МИНИСТЪРЪТ НА ПРАВОСЪДИЕТО ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР, КОГАТО ПРЕЗИДЕНТЪТ ГО НАРЕЧЕ МУТРА И МАФИЯ ОКОПАЛА СЕ В ГЛАВНАТА ПРОКУРАТУРА ГОВОРИ ЗА МАФИОТСКИ СГОВОР И ЗАЯВКА ЗА ДИКТАТУРА И ПРЕЗИДЕНТСКИ ДИКТАТ.

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - е това ако не е фейк нюз ... - ... - Ха, ха, ха-а! Затова през 2021 гласуваха три пъти и все ГЕРБ първи, та трябваше накрая да тероризират и фалшифицират изборите! Иначе години наред, до последно, приказваха друго!

92

Ха-ха-ха

преди 2 години

Всички вярваме на Червен Кольо и Андрей Райчев! Още от първия месец разтвориха торбите с лъжите!

91

Не е достатъчно

преди 2 години

Само да махнат Боко. А и не те са го махнали, а народът. Те трябва да го осъдят. Ама нямат нито умствен капацитет, нито фактически доказателства. Цяло чудо ще бъде, ако се задържат на власт до края на годината. Както са тръгнали с непотизма в назначенията, няма да изкарат дълго. Разделиха държавата на феодални княжества.

90

сигур

преди 2 години

Допитвaнето е предстaвителнa нaпълно истинскa извaдкa бе хорa..........нa бaзaтa попитaхме сто роднини нa Кирчо кaкво ще кaжaт зa прaвителството

89

какво?

преди 2 години

Моят песимизъм никога не е бил толкова голям.. Искрено се чудя на какво отгоре се надяват хората.. Има 10 кризи наведнъж, а наш киро се гъзи пред западните господари и кляка пред македония.

88

Анонимен

преди 2 години

Продукцията за мистериозната подмяна на филма за гоненията на българите в Македония по времето на Тито трябваше да се излъчи от 22.00 часа на 24 януари. Документалната творба е за за насилственото обезбългаряване на Вардарска Македония след 1944 г."Без предизвестие и без обяснение обаче програмата беше сменена с филм за великия ген. Вазов. Все още не е ясно защо лентата, която показва историческите насилия над българите в Македония, не беше излъчена, но медии в България и в Република Северна Македония твърдят, че е по поръчение на правителството, за да не се разтълкува като провокация спря

87

Анонимен

преди 2 години

леле как смърди това проучване! и сами не си вярвате като ги пишете тия лъжи!

86

Анонимен

преди 2 години

Особено след като Кирчо Лъжеца ни продаде за пушечно месо на краварите.Вие луди ли сте,та публикувате такива глупотевини.Тия измамници вече не можем да ги дишаме.А е минал само един месец,откакто ги назначиха от говеждото посолство с поредната изборна измама.

85

Анонимен

преди 2 години

резултата от машините ли е

84

Герб

преди 2 години

Цените на тока са такива защото - борисов искара бьлгарският ток на европейските енергиини борси откадето после трябва да си го купим

83

Ямболски цървул

преди 2 години

Не познавам нито един,който е доволен.А познавам много хора.Даже има и такива,които съжаляват,че са гласували за тези измамници!

82

80

преди 2 години

Ако ще се връщаме преди ГЕРБ, много ще трябва да разрушим! Може и да се получи. На ли за това си избрахте ПРОМЯНАТА!

81

Дааа бе

преди 2 години

ХА ХА ХА .... Тази глупост кой я написа :)

80

Нов.

преди 2 години

Харвард така! Харвард така??Харвард пак така ?!

79

Анонимен

преди 2 години

да не сте питали същите хора, които питахте дали искат македония в ес и 65% казаха ДА?