54

!

преди 2 години

Така е, на хората им писна! МАХАЙТЕ ТЕЗИ СКАПАНИ СЕРТИФИКАТИ! В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ВЕЧЕ ГИ МАХАТ! ДОЛУ МАСКИТЕ!

53

Анонимен

преди 2 години

Мафията ГЕРБ-ДПС ще саботира Държавата до последно.Те вдигат цените. Техни хора са и в КЕВР и в ЕРП-тата и в хлебопроизводство. Те държат и борсите на едро.

52

Анонимен

преди 2 години

По кръчмите ходят само тези със зелената квитанция, така че си се оправяйте. Другите не влизат в сметката....

51

До 51

преди 2 години

Игленик, я тихо!Никой не е срещу ваксините. Срещу некадърните, неграмотни, прескъпи и прехвалени сервитутки сме. Сега трай и ми донеси една салата "Цезар"!

50

Анонимен

преди 2 години

Защо не излезнаха на протеста на Възраждане, а се кикотеха на оная лудата с каската?? На ви са паток отзад.

49

Анонимен

преди 2 години

В България има много ,,антикомунисти,, Като дойдоха комунистите на границата ни на 9 септември 44 година ,,антикомунистите,, не можаха и един щик да изкарат срещу тях :))) После пък като падаше комунизма в Европа в България се наложи комунистите да свалят комунизма щото ,,антикомунистите,, не можаха един човек да изкарат на улицата :))) Аве кат гледам кви са ни антикомунистите съм песимист и за държавата . Ама хубу е поне че имаме мноооого ,,антикомунисти,, :)))

48

Обективен

преди 2 години

На някои от тях наистина им разказаха играта. Имат ***, но и много читави хора фалираха, или са на ръба. Мерките просто трябва да отпаднат.

47

Анонимен

преди 2 години

И защо реват не е ясно, нали само ваксувани и със зелен амулет влизат, а те както пишат са били вече много. Не ваксинираните, пенсионери и деца не ходят по кръчмите и нощните заведения.

46

SS

преди 2 години

не мога да разбера като наложат на някой бранш и сектор нещо всички други плюят, ами те така ви разделят и владеят и до всеки ще стигнат. Ще затворят ресторанти заведения, после хотели, после бакалии. после ще искат ваксинация на учители пълна, после на здравните работници, после на полицаите после на военните.... и така нататък ще ни изклатят всички поетапно затова трябва обединение и всички да сме срещу този фашизъм.... това е война срещу свободното човечество и правата колкото да звучи смешно

45

Анонимен

преди 2 години

В акушер-генекологичното отделение във Видин има ЕДИН лекар. Е-Д-И-Н!Но проблемите на държавата са Алибегов и сервитьорките....

44

Ха-ха-ха

преди 2 години

Какво стана бе, всички антиваксърчета, които ривахте срещу мерките и зеления сертификат, сега скочихте срещу ресторантьорите, защото отказвали да ги спазват! Дребни , продажни душички!

43

Бay

преди 2 години

има студенти работещи по заведенията да се издържат. За тях ми е мъчно. За тези дето само това могат - не особено.

42

аз

преди 2 години

До 22 - те и данъците не си плащат, ти .... дапоемат лечение :)

41

Анонимен

преди 2 години

Искате да водите война срещу народа, за да пазите правото си да продавате фалшив алкохол и кебапчета от екарисажа. Ми ще ви отговорим много бързо с камъни по лъскавите витрини,тогава що ще правите ми що ци?

40

аз

преди 2 години

До Анонимен 35 - чудно ми е какво ли си писал когато сложиха КПП-тата? Извинявай, тогава на власт бяха ПП ГРОБ и това беше абсолютно наложителна мярка за ограничаване на вируса!

39

перко

преди 2 години

ОСТАВКА. Остака на цялото правителство начело с президента. Това е решението!

38

Анонимен

преди 2 години

мерките все пак се въвеждат със Заповед на министЕрката, не съм симпатизант на Кунчев, ама все пак... и още мерките изцяло са съобразени с изискванията на модела на управление, който е в сила днес това "Моделът кРадев", вече го усетиха бизнесът, пенсионерите, сега заведенията, после битовите потребители и накрая всички взимат самалЬОта за Скопие и заминават

37

Анонимен

преди 2 години

хахаха, видяли са те танкове, смешници. Продължавайте да надувате цените още па после ревете - пица 18-25лв, хамбургер под 15лв няма, салати по 10лв, суши по 20-27лв. Вие нормални ли сте?

36

Анонимен

преди 2 години

Посредственост, некадърност, лакомия и безотговорност - дефиницията ви е "моделът КрАДЬОВ"! Оттук нататък мизерията ви е ОСИГУРЕНА!

35

22

преди 2 години

Супер! Не са нужни танкове. Имам по-мирно предложение - СЗБ и БАЗ да поемат медицинските и болнични разходи за лечечение на болните от КОВИД.