89

Анонимен

преди 2 години

100, видимо кучето е заровено там, че радев по-добре обслужва интересите на Началника от изтъркалия се иизпростял окончателно Лойко.

88

Жоро

преди 2 години

"Корупцията трябва да бъде съкрушена" да се чете "ГЕРБ лапаха достатъчно, сега почвам да лапам аз!". А лапнишараните му се кефят :D

87

Радев от бъдещето

преди 2 години

"Очакванията на хората от президентската институция надхвърлиха правомощията, които Конституцията й отрежда. Налагаше се едновременно да катализираме промяната" Признавам си, че мачкам Конституцията както ми падне и извърших на практика държавен преврат.

86

Ментора бай Иван

преди 2 години

Прав е народа : "Гузен негонен бяга", та и ГЕРБ , като чуха за корупцията си и хукнаха към вратите!Пуста кюския и честен Главен Прокурор , че да видиш тогава що чудо , що кражби!

85

Анонимен

преди 2 години

"и благодари на българите, които са го подкрепили за втория мандат." Президента на "всички българи" :))))

84

Сатир

преди 2 години

Празни мисли на един празен човек - Джеръм Джеръм. Тоя прави лош превод на Джеръм и пропуска иронията.

83

Радев от бъдещето

преди 2 години

"Ще продължавам обаче да бъда критичен, когато намирам решенията на законодателната и изпълнителната власт за неправилни" Но когато са в полза на Русия и на "наши хора" ще ги намирам за правилни, тъй че "няма проблем" да разграбваме и унищожаваме България, а аз да си мълча.

82

Анонимен

преди 2 години

В интерес на истината не очаквах,че обкръжението на Радев ,ще се справи толкова лесно с Герб и лично с Бойко Борисов.Къде ли е скрито кучето.

81

Бинго Банго Манго

преди 2 години

Каква корупция бе Радев. Вече 9 месеца упражняваш всякаква власт, един с повдигнато обвинение няма. Като има корупция вади доказателствата, и да се започва. Ама само Рашков с кьорфишеци. А Българинът си харесва корпуцията, то затова разкрития няма, всеки в БГ прилага шуробаджанащина, рушветчийство, корупция, обади се на приятел, и т.н., то това си е част от народопсихолигията. Какво толкова ревеш Шапкарю. Инфлацията удари близо 8% за Декември от некъдърно управление, той корупция.

80

Анонимен

преди 2 години

Крадеца вика дръжте крадеца. Корупцията щял да бори. То няма за кога. Пътник си ***.

79

Анонимен

преди 2 години

До ахъ Май не си наясно, че трябва да ревеш пред тая перспектива. "Костадин" е предпоследната стъпка пред превръщането на България в авторитарна държава от тип "Лукашенко". Последната стъпка е поемането на пълния контрол от Фигуранта.

78

Анонимен

преди 2 години

Герберастията скоро ще слуша само адвокатски пледоарии. Това като стане Каскетьт адвокат. Скороооо

77

оставка бе чорап

преди 2 години

фигуранта още си мисли че е в предизборна кампания .кой те слуша кой ти вярва бе другарю ?

76

Анонимен

преди 2 години

Само на народа не му е ясно защо под "ангажимент на държавното ръководство към отбраната" се разбира единствено и безалтернативно плащане на милиарди народни пари за пиндостански чертежи на допотопни фърчащи таралясници?

75

Зозо

преди 2 години

Абе Рундю май е върнал парите на Грипен най - накрая. С милионите през порт Варна :))))))))))))))))))))))))))))))

74

Наблюдател

преди 2 години

ГЕРБ са против, защото са "за" корупцията.

73

Анонимен

преди 2 години

Много лафен - малко махен. Много приказки, но без конкретика. Това, което изприказва Радев всички го знаят. Как на практика ще се случи ......ами я последния да затвори вратата. Не става така г-н президент. Новите Ви послушници до сега само анализират, уволняват и гледат на кризите като коза на афиш. Само се излагат както пред народа така и пред света. Чакаме ги да направят нещико, но освен една ялова декларация за Гешев друго няма.

72

Мафията

преди 2 години

Фът-М-а-шка-та мафия увеличи цените на тока, газта и всички стоки с 200-300%, а пък на пенсионерите дават по 60 лв. за подигравка.Следващия месец с една цяла пенсия може да се плати само половината от сметката за тока и водата.Това е фигурантски геноцид над възрастното население.

71

Анонимен

преди 2 години

До Абе Фигурант 76Ако не са ДС, кой може да се опълчи на мафията според теб :))) Самия факт, че само доносници са изкарвали на бел свят от Държавна сигурност, и то само определени хора, не онези които вършат черната работа, требва да ти говори нещо :)))

70

dogan

преди 2 години

радев много бърка! Корупцията и кражбите на никого не пречи в България, хората я приемат нормално и традиционно за нашият народ. Простт хора искат тя да им се представя с очарование и финес, както боцата умее. За това и народа го ПРЕИЗБИРА десетки пъти, въпреки че всички отлично виждат как лъже, краде, ибе и служи на депесарските си господари. Най - важното е, че е хубав човек, не е сорсоид и джендер и обича Цеца величкович. Имал някой слабости, ама кой няма?!?