141

Анонимен

преди 2 години

До 174 Тежко болни има от всяка една болест. Дай да спрем земята да се върти, защото някои хора има психически заболявания и искат останалите да живеят в техния шизофреничен филм. Ковид няма да изчезне, ако ще и 100 дози да си сложиш. До кога ще я караме с тия маски, ваксини, зелени хартишки?

140

Анонимен

преди 2 години

То това грипче и повтаря, колко приятели са за 2 ри път болни...

139

Анонимен

преди 2 години

Не ми ясно защо е тая ваканция на учениците чак след 10 дни?? Има болни даскали. Други влизат в класовете им. Значи тия заместници вместо в 6 , ще влязат в поне 9 класа. И си разнасят и те вируса...Горен курс маски не носи..киха, кашля,,,те ходят и на клубове, имат повече контакти..Няма логика! Ако сега за 5 дни трябва да бъде изпитван някой..това е ***!

138

хаааххахаха

преди 2 години

Фашистките сертификати работят с пълна сила! Видими резултати!

137

Анонимен

преди 2 години

Ако направят 1 милион теста и ще лъсне цялата измишльотина. Дали смеят? Че то за един град от 100 хил души, по 200 средно дневно за 2 години, колко още не са минали през ситото. Още малко и ще се окаже град от 200 хил. Да се внимава с аритметиката...

136

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

ПРЪСКАТ Я, НАЛИ ПАСАЖЕРИТЕ С.РАТ?

135

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 171 За разлика от "доказалия се", аз не съм правил прогнози, че вируса ще изчезне до есента на 2020. НЕ съм казвал или мислел, че е "безобидна настинка" и други такива доказателства за "експертизата" на Мангъров. Впрочем, Мангъров ОТДАВНА си призна, че той тежкоболни пациенти от Ковид НЕ ЛЕКУВА. Такива ги местят от неговото отделение.

134

Анонимен

преди 2 години

Мангъзов опс Мангъров е терорист престъпник психопат неговото място както и на всички престъпни терористи в България които го подкрепят е в затвора на България.

133

аз

преди 2 години

сигурно бързо,ще ме изтрият но да кажа- преди няколко дни,ей така се загледах 8 самолета летят в една посока...8 броя...по едно и също време. после ми се смейте ,че не ни пръскат

132

Анонимен

преди 2 години

До 166 Мангърчето завежда ковид отделение от една година. Ти защо си мислиш, че разбираш повече от доказал се човек в областта?

131

Мангърко

преди 2 години

Вер-вер-вервайте ми оооощеее. Пиииийте чаиииййчеее - еее. Е взех некой лев от Възраждане, за да ви кажа това, ама и ааааз съъъм човек, или маййймунка

130

Анонимен

преди 2 години

Хванахме го бе. Лек грип. Дебелите да се пазят.

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 162 "До 153 не се разхлабва само за курортите а за цялата държава, айде да мислим малко" Абе, нали преди малко каза, че по поръчка на "диктатурата" мерките се ЗАТЯГАТ? Сега и да те цитирам ли искаш?

128

ОТ ПРОСТ КИРО

преди 2 години

ДО 3 МЕСЕЦА ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ЗАРАЗИМ С ОМИКРОНА, НО НЕ ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ. САМО 6000!

127

Мангъра

преди 2 години

Мангъропитек на килограм, като няма свободни и легла в реанимациите ...

126

До Еееех

преди 2 години

Проблемът обаче е, че не само ученици, ами и възрастни искат да изкарат болни от ковид само за да не ходят на работа и да стоят у тех си!

125

Анонимен

преди 2 години

Това си е за икономическа полиция.

124

Анонимен

преди 2 години

До 153 не се разхлабва само за курортите а за цялата държава, айде да мислим малко

123

Анонимен

преди 2 години

До До 143/149 "Така ли, а как свърши ковида в пълните с умници UK, Дания, Норвегия, Израел?" Ами, добре свършва. За тях това е последната голяма вълна преди да се кротнат окончателно и тя е със сравнително (спрямо предишни) малко смъртни случаи. В България не е така и скоро няма и да бъде - вие чупите негативни рекорди всеки ден.

122

Фики Файзера

преди 2 години

***, стресни се. Сега е момента за абонамента