402

Анонимен

преди 2 години

До 441 "за някой, който антибиотика не му понася се търсят други решения. Също както за ваксината." Чакай, задръж сега тук. Кажи ми, ако се действа аналогично в двата случая, какви решения се търсят за тези, на които не им понася ваксината? Как се разбира на кои няма да понесе, за да се търсят други решения за тях, при положение, че няма достатъчно изследвания? Как се лекуват тези, които имат тежки странични ефекти от ваксината, при положение, че се отрича връзката с ваксината?

401

Анонимен

преди 2 години

И пак да попитам...Колко бустера? Колко бустера ми препоръчва науката като достатъчни и безопасни, така че моят организъм да избегне опасността от страшната пандемия?

400

До 444

преди 2 години

Много йезуитски отговаряш. Пак питам - като ваксинираните заразяват толкова, колкото и неваксинираните, за какви правила точно ми говориш? Има научни изследвания за това още за Делта варианта. Ако не вярваш потърси "Community transmission and viral load kinetics of the SARS-CoV-2 delta (B.1.617.2) variant in vaccinated and unvaccinated individuals in the UK: a prospective, longitudinal, cohort study". Там пише: "Household SAR for delta infection, regardless of vaccination status, was 26%"

399

Анонимен

преди 2 години

Вакситролът е много надъхан. Явно плащат добре.

398

Aнонимен

преди 2 години

Доказана ефективност нямаааааааа и в това направление, набий си го в главата

397

Анонимен

преди 2 години

До 437 "оспорват наложените правила на базата на това, че ваксината според тях не е 100% ефективна" Много си объркан, човече... Всъщност оспорват обвързването на свободата на хората със сертификата. Иначе за ваксината, за която вече се заговори, че е 20% ефективна, тезата е, че нанася твърде много поражения и има много жертви от приложението й. Иначе няма проблем който иска да рискува, нека се ваксинира ако така ще е по-спокоен.

396

Анонимен

преди 2 години

До Aнонимен 443 "Абсолютно никакви научни доказателства няма, че е ефективна, а само предположения, че може би, сигурно и манипулирани избирателни данни" Не само, че има научни доказателства, че е ефективна, но има и емпирична информация, че постига точно резултатите, заради които е създадена - да ограничава до голяма степен тежко протичане на заболяването и/или смърт. Това е НЕОСПОРИМ ФАКТ.

395

Анонимен

преди 2 години

До До 437/440 Визирам доказаната й ефективност при предотвратяването на смърт и тежко заболяване. Всички съществуващи в момента правила и ограничения са свързани в крайна сметка с това.

394

Aнонимен

преди 2 години

До 437Абсолютно никакви научни доказателства няма, че е ефективна, а само предположения, че може би, сигурно и манипулирани избирателни данни

393

Анонимен

преди 2 години

Защото се събраха едни хора, усетили се свободни и решили да дадат свобода и на бъдещите поколения. Почти със същите усещания като писалите Magna Carta Libertatum. Или Мариане и нейните братя. Или бащите основатели. Но .... Sic transit gloria mundi или по скоро O tempora o Mores. Бъди така добър обясни ни "ex catedra" на нисшите духом.

392

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 435 Не съм се отклонявал от темата: за някой, който антибиотика не му понася се търсят други решения. Също както за ваксината. Само че това не е проблема тук. Антиваксърите не са хора на които "ваксината не им понася". Сега е време да отговориш дали това е правилния отговор. :)

391

До 437

преди 2 години

Какви правила, базирани на съществуването и бълнуваш? Деленето на ваксинирани и неваксиниран, все едно ваксинираните не се заразяват и не разнасят болеста ли визираш?

390

До 404

преди 2 години

"Отказа от такава е директно ритане в канавката на общественото съгласие, че човешкия живот е най-висшата ценност.". Именно за това говорим, никой не цени моят живот от мен самия. Така, че не ми обяснявай, че да ме ваксинират на сила е от някаква голяма грижа за моя живот. От друга страна що за живот ще живея щом, който се е качил на власт ще ми казва какво ще си слагам в тялото, дали ще работя или не, дали ще ползвам градски транспорт, децата ми детски градини и училища и т.н. Абе голяма грижа

389

Анонимен

преди 2 години

До Aнонимен 434 "Кой ти иска забрана на ваксината, който иска да си я слага, но нелагайте този ваш избор и на другите" Напротив, антиваксърите оспорват наложените правила на базата на това, че ваксината според тях не е 100% ефективна. На практика те искат тя да бъде елиминирана като фактор, така че наложените правила базирани на съществуването й също да отпаднат.

388

Мушмул

преди 2 години

Психопатите винаги искат да имат контрол над чуждия живот.

387

Анонимен

преди 2 години

До 430 Нее, не се отклонявай от темата. :)) Какво се случва при единия и при другия случай. Важно е. :) За твоето "съхраняване на човешкия живот", за което говореше преди малко.

386

Aнонимен

преди 2 години

Кой ти иска забрана на ваксината, който иска да си я слага, но нелагайте този ваш избор и на другите

385

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 431 Вместо да се правиш на умен помисли пак. Не те питах защо хората се раждат. Питах те защо е написано, че се РАЖДАТ СВОБОДНИ И РАВНИ ПО ДОСТОЙНСТВО И ПРАВА?

384

Ky40

преди 2 години

Болен съм от рак, отказвам химиотерапия. Аз съм анти раксър.

383

Анонимен

преди 2 години

Доколкото си спомням хората са бозайници и се раждат. Вероятно при теб е различно.