78

Анонимен

преди 2 години

Венецуела и Куба не са в обсега на Русия. Там хазяина се казва Си Дзинпин. Така че таваришч Путин трябва да поиска мотивирано разрешение от председателя СИ за да разположи бази там. Но като имам предвид руския спецназ колко екстрено напуска Казахстан Путин няма никакъв шанс да получи такова разрешение.

77

Мухаха

преди 2 години

... И нито един от сценариите НЕ ПРЕДВИЖДА пряка намеса на американски военни сили при руско нападение над Украйна . Има вариант как Румънците обявяват война на Русия .... има вариант как тролския отбор на братска България получавали центове да пллюят по Русия отиват на Украинско-руския фронт ... има вариант как сащ ПРОДАВАТ ЗА МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ОРЪЖИЕ И ОБУРУДВАНЕ НА СТРАНИТЕ В РЕГИОНА .... но, амреикански войски ... йок .

76

Крим не е руски

преди 2 години

българите сме на страната на Украйна.

75

18 сценария

преди 2 години

Няма да говоря предварително за 18-те различни сценария..." Кравари ! - ХА ХА ХА! Някой Вярва ли им?!

74

Анонимен

преди 2 години

До SHEFAДа, не дразни мечката гризли!

73

SHEFA

преди 2 години

Не дразни мечката когато спи-щото че я събудиш.тогава че те направи целио стапки по грубо.

72

Анонимен

преди 2 години

До,39.Хс,ха,къв сън сънуваш ве?Китай подкрепи Ка,ахстанското законно Правителство след опита за"майдан"В Алма Ата(Алмати)защото съзря опит на САЩ и НАТО,да го превърнат в плацдарм и срещу Русия и срещу Китай.Ама криви им излязоха сметките на САЩ с чужда пита да направят два помена.И на Русия и на Китай.Само че Олимпиада в Китай ще има.А англосаксите вече заявиха,че ще я бойкотират.Но останслия Свят не се отказа и ще участва масово.Кой в такъв случай е в самоизолация и то наложена едностранно.

71

Анонимен

преди 2 години

Китай игра " ва банк " в Казахстан(казаха да се измитат ) и " братушките " подвиха опашка .Сега ще върнат солдатите от границата с Украйна в казармите и така , шоуто свършва може и да няма повече преговори .

70

патриот

преди 2 години

Съветската армия е страж на мира тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на легендарната Червена армия. Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила. Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали. Предполагам

69

тоталено шубе

преди 2 години

До А Русия- Е Русия ще импровизира - затова е непредвидима! А запада от това много се страхуват!

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 Тя и сега е МИШЕНА, приятел! Само че БЕЗЗАЩИТНА (спрямо такова оръжие) мишена! Има разлика, не мислиш ли?

67

Анонимен

преди 2 години

И 180 да подготви всички знаем, че Байдън не може да направи нищо докато не минат изборите Ноември за Конгреса. До тогава, ако ги вкара в още една война 100% губи изборите, ако ги спечели по някакво чудо може и да направи нещо. Обаче всички знаем че най-вероятно ще ги загуби и съответно след това конгреса на републиканците няма да му даде пари за гориво за Еър Форс 1 да не говорим за каквото и да било друго!

66

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДо 61 Вариант 19 Ами ще стане мишена на подобно оръжие. И едва ли нейното ще е по-бързо.

65

НА БАС!

преди 2 години

Русия ще тръгне по 19-тия сценарий за който не са се сетили!

64

А Русия

преди 2 години

Колко сценария е подготвила ако американците се тикат кьдето не им е работа?

63

Анонимен

преди 2 години

"В случай на предполагаема ..." Анисия, не мислиш ли, че тези две думи не вървят една до друга?

62

ха-ха-ха

преди 2 години

Венецуела и Куба побързаха да заявят че не са водили никакви разговори с Русия за руски военни бази. Уплашиха се горките, че и малкото което имат по една филия сух хляб и паничка леща на ден могат да го изгубят.

61

Анонимен

преди 2 години

До Мнение В момента нали Той ги натиска?

60

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятен сценари тип Вечните: Ние наблюдавахме но не се намесвахме

59

Жиката

преди 2 години

В България също ще стане тупаник,ако САЩ и Русия влязат във военен конфликт.Всички турбуленции в Русия се отразяват и тук.Историческа истина.